توضيحات مديركل كوي دانشگاه تهران درباره اردوي مختلط شوراي صنفي
گروه دانشگاه / حوزه صنفي-آموزشي
89/10/19 - 13:33
شماره:8910190688
در گفتوگوي مشروح با فارس صورت گرفت؛
توضيحات مديركل كوي دانشگاه تهران درباره اردوي مختلط شوراي صنفي
خبرگزاري فارس: مديركل كوي دانشگاه تهران توضيحاتي را درباره اردوي مختلط شوراي صنفي اين مجموعه دانشگاهي كه با اعتراض بسيج دانشجويي روبرو شده بود، ارائه كرد.
داريوش اسماعيلي مديركل كوي دانشگاه تهران در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاري فارس، در خصوص برگزاري اردوي مختلط دانشجويي كه توسط اعضاي شوراي صنفي كوي دانشگاه تهران در جزيره كيش برگزار شده است، گفت: از سال گذشته برنامه مديريت كوي دانشگاه تهران بر مبناي استفاده از پتانسيل و مشاركت دانشجويان ساكن در كوي دانشگاه تهران بوده است و در اين راستا فعالترين تشكلي كه با كوي دانشگاه تهران همراهي و همكاري داشته، اعضاي شوراي صنفي كوي دانشگاه بودهاند.
اسماعيلي خاطرنشان كرد: اعضاي شوراي صنفي كوي دانشگاه تهران 14 تا 15 دانشجو هستند كه توسط دانشجويان ساكن در كوي دانشگاه تهران انتخاب شده و در بخشهاي مختلف حتي فشارهايي را بر ما وارد كردهاند و مطالبات دانشجويان را از مسئولان كوي دانشگاه پيگيري ميكنند.
مديركل كوي دانشگاه تهران با اشاره به اينكه روزي نبوده كه مسئولان كوي دانشگاه از دست اعضاي شوراي صنفي آرامش داشته باشند و آن هم به دليل پيگيري اين اعضا در جهت رفاه دانشجويان بوده است، تصريح كرد: اعضاي شوراي صنفي كوي دانشگاه تهران در تابستان گذشته تقاضاي برگزاري يك اردو و يا سفر تشكيلاتي را داشتند و نظرشان بر اين مبنا بود كه چون دانشجو هستند و نميتوانند كلاسهاي درس خود را رها كنند و بعضا وقتشان به صورت پراكنده است، فرصتي را براي با هم بودن و پيگيريهاي موضوعات مختلف ندارند مگر اينكه اردويي تشكيلاتي را برگزار كنند.
عضو هيئت علمي دانشگاه تهران اظهار داشت: اعضاي شوراي صنفي كوي دانشگاه در خصوص برگزاري اين سفر از معاونت فرهنگي دانشگاه تهران مجوزي را اخذ كردند اما زمينه مالي اين سفر در ايام تابستان فراهم نشد و اين سفر برگزار نشد.
اسماعيلي در ادامه بيان داشت: چندي پيش گزارشي در خصوص سرويسهاي اياب و ذهاب كوي دانشگاه تهران به رئيس دانشگاه ارائه شد و در اين گزارش مديريت، نظارت و پيگيري اعضاي شوراي صنفي كوي دانشگاه در اين خصوص مطرح شد، چون پيگيري اعضاي اين شورا موجب شد تا هزينه سرويسهاي اياب و ذهاب به صورت ماهيانه 30 ميليون تومان كاهش پيدا كند.
مشاور رئيس دانشگاه تهران افزود: همچنين در پيگيري سرويسهاي اياب و ذهاب كوي دانشگاه، اعضاي شوراي صنفي اطلاعات مناسبي را نسبت به كارتهاي سرويس دانشجويي به دانشجويان ساكن در كوي دانشگاه ارائه دادند و با كمك به مسئولان كوي دانشگاه دانشجويان غيرخوابگاهي ديگر از سرويس اياب و ذهاب كوي استفاده نميكنند.
وي در ادامه گفت: در اين راستا گزارشي به رئيس دانشگاه تهران ارائه شد كه در نامهاي فرهاد رهبر تاكيد داشت به نحو شايسته از اعضاي شوراي صنفي كوي دانشگاه تهران تقدير به عمل آيد.
مديركل كوي دانشگاه تهران اظهار داشت: البته رئيس دانشگاه تهران اعلام نكرد كه به چه نحو از اين دانشجويان تقدير شود و دليلي هم نداشت به جزئيات اشاره كند چون اگر قرار باشد رئيس دانشگاه بر ريز مسائل تعيين و تكليف كند مديريت در محدوديت قرار گرفته و رئيس دانشگاه نيز سرگرم جزئيات خواهد شد.
عضو هيئت علمي دانشگاه تهران در ادامه تصريح كرد: رئيس دانشگاه تهران همچنين با ارسال نامهاي به معاونت فرهنگي و دانشجويي دانشگاه تهران بحث تقدير از اعضاي شوراي صنفي كوي دانشگاه تهران را مطرح كرد كه رستمي معاون فرهنگي دانشگاه تهران در خصوص تقدير از اين دانشجويان تاكيداتي را داشت.
اسماعيلي در ادامه گفت: بحث تقدير از اين دانشجويان به اعضاي شوراي صنفي اطلاع داده شد و اين دانشجويان درخواست داشتند تا سفري به جزيره كيش داشته باشند.
مشاور رئيس دانشگاه تهران خاطرنشان كرد: در ابتدا اين پيشنهاد اعضاي شوراي صنفي اخذ شد و در جلسه هيئت رئيسه خوابگاههاي دانشگاه تهران با حضور مدير كل، معاون مالي و اداري، معاون دانشجويي و معاون فرهنگي مطرح شد.
وي افزود: در اين جلسه بر روي موضوع سفر اعضاي شوراي صنفي توافقاتي صورت پذيرفت و اين دانشجويان سفر به جزيره كيش را پيشنهاد كردند.
مديركل كوي دانشگاه تهران بيان داشت: با بررسيهايي كه از نظر مالي انجام داديم، به اين نتيجه رسيديم كه با توجه به شرايط زماني تورهاي گردشگري با هزينههاي نازل سفرهاي خود را به جزيره كيش را برگزار ميكنند و بنابراين با مقايسهاي در سفر اين دانشجويان به جزيره كيش با سفر به مشهد مقدس داشتيم، از نظر مالي سفر به جزيره كيش براي كوي دانشگاه ارزانتر تمام ميشد.
اسماعيلي اظهار داشت: در جزيره كيش پرديس بينالمللي كه يكي از مجموعههاي دانشگاه تهران است فعاليت دارد و با وجود اين پرديس نيز هزينههاي اين سفر كاهش پيدا ميكرد.
مشاور رئيس دانشگاه تهران تصريح كرد: در حال حاضر اگر در هتلي در جزيره كيش سالن همايش يا محل جلسهاي اجاره شود، ساعتي 700 تا 800 هزار تومان هزينه برميدارد كه جلسات اعضاي اين شورا با توجه به پرديس بينالمللي كيش ميتوانست در اين دانشگاه برگزار شود.
وي با بيان اينكه جزيره كيش جزئي از ايران است و يكي از شهرهاي جمهوري اسلامي ايران به حساب آمده و خارج از كشور و جدا از اين كشور نيست، گفت: موضعگيريهايي صورت گرفته كه چرا اعضاي شوراي صنفي به جزيره كيش سفر كردهاند؟ حال بايد گفت چرا به جزيره كيش مسافرت نكنند؟ چه اشكال و ايرادي به جزيره كيش وجود دارد؟
مديركل كوي دانشگاه تهران در ادامه تصريح كرد: مسئولان كوي دانشگاه تهران پس از بررسيهاي لازم به اين نتيجه رسيدند كه سفر اعضاي شوراي صنفي دانشگاه به جزيره كيش مقرون به صرفه است و اين دانشجويان ميتوانند از امكانات پرديس بينالمللي كيش استفاده كنند و همچنين از اين دانشگاه بازديد داشته و ديدي را نسبت به اين دانشگاه پيدا كنند.
اسماعيلي به بحث مختلط برگزار شدن اين اردوي دانشجويي اشاره كرده و خاطرنشان كرد: برخي تشكلهاي دانشجويي نسبت به مختلط برگزار شدن اين اردوي دانشجويي معترض بودند و خبرگزاري فارس نيز خبر برگزاري اين اردوي مختلط را منتشر كرد.
وي افزود: من نميدانم بحث برگزاري اردوهاي مختلط دانشجويي از چه نگاه و چه ديدي نگريسته ميشود؟ و جا دارد در اينجا از بسيج دانشجويي دانشگاه تهران و علومپزشكي تهران و بسيج دانشجويي كوي دانشگاه تهران تقدير و تشكر كنم.
مديركل كوي دانشگاه تهران در ادامه گفت: مديريت كوي دانشگاه تهران تاكنون با اين تشكلهاي دانشجويي هماهنگ و همراه بوده و تاكنون هيچ مشكلي با يكديگر نداشتهايم و اكنون نيز مشكلي وجود نداريم. ما اعتراض بسيج دانشجويي به برگزاري اين اردوي مختلط را به عنوان حساسيت ارزشي تلقي ميكنيم و اين دغدغهاي است كه اعضاي بسيج دانشجويي دارند و مديريت كوي دانشگاه تهران اين دغدغه را مثبت ارزيابي ميكند.
اسماعيلي با بيان اينكه با توضيحاتي كه ميدهم اميدوارم ذهنيتهاي تشكلهاي دانشجويي و دانشجويان در خصوص برگزاري اردوهاي مختلط دانشجويي مرتفع شود، اظهار داشت: در حال حاضر اردوهاي علمي دانشجويي به صورت مختلط در تمامي دانشگاهها برگزار ميشود.
وي افزود: من استاد دانشگاه تهران هستم و در رشته زمينشناسي تدريس ميكنم. در سال گذشته دانشجويان كارشناسي، كارشناسي ارشد و دوره دكتراي رشته زمينشناسي را به صورت مختلط به اردوهاي علمي بردم و دانشكدههاي ديگر نيز اينگونه اردوها را برگزار ميكنند.
مشاور رئيس دانشگاه تهران به فلسفه برگزاري اردوهاي مختلط دانشجويي اشاره كرده و بيان داشت: فلسفه برگزاري و يا عدم برگزاري اردوهاي مختلط دانشجويي، جلوگيري از برخي اتفاقات اخلاقي و غيرفرهنگي است كه ممكن است در اين اردوها انجام شود. ممكن است تعداد دانشجويان در اين اردوها بالا باشد و يا سرپرست مشخصي نداشته باشد و اين اتفاقات رخ دهد.
عضو هيئت علمي دانشگاه تهران تصريح كرد: يكي از دلايل برگزاري اردوهاي مختلط دانشجويي اين است كه يكي از اساتيد دانشگاه و يا كارشناسان به عنوان سرپرست گروه همراه دانشجويان بايد حضور داشته باشند.
اسماعيلي با اشاره به اينكه در حال حاضر اردوهاي مختلط دانشجويي خارج از كشور نيز برگزار ميشود، خاطرنشان كرد: اردوهاي دانشگاهها در خارج از كشور و در اروپا مختلط برگزار ميشود و دانشجويان ايراني كه به كشورهاي آلمان، فرانسه و ديگر كشورها سفر ميكنند به صورت مختلط در اين اردوها حضور پيدا ميكنند اما در اين اردوها سرپرست و حراست دانشگاه نيز حضور دارد.
وي اظهار داشت: در سفر اعضاي شوراي صنفي كوي دانشگاه تهران به جزيره كيش قرار بود معاون فرهنگي كوي دانشگاه همراه دانشجويان حضور داشته باشد و حتي بليط سفر نيز به نام وي صادر شد اما به دليل مشكلاتي كه پيش آمد آقاي باوفا معاون دانشجويي كوي دانشگاه تهران به عنوان سرپرست اين گروه و مسئول حراست كوي دانشگاه تهران نيز در اين سفر حضور داشت.
مديركل كوي دانشگاه تهران با بيان اينكه حال با اين وصف چه طور شده كه برگزاري اين اردوي دانشجويي به اين ميزان رسانهاي شده است، بيان داشت:كدام مرجع تقليد اعلام داشته كه اردوي جزيره كيش با اين وضعيت كار خلاف شرع است و مشكلاتي در اين اردو پيش ميآيد؟
عضو هيئت علمي دانشگاه تهران تاكيد كرد: ما از دانشجويان در حل مشكلات كوي دانشگاه استفاده ميكنيم پس بايد به تشويق و تقدير آنها اقدام كنيم.
وي افزود: حركت و مديريت شوراي صفني كوي دانشگاه تهران در بحث سرويسهاي اياب و ذهاب موجب شد كوي دانشگاه تهران در اين خصوص سالانه 300 ميليون تومان صرفهجوي داشته باشد.
اسماعيلي در ادامه به ميزان هزينه اين اردوي مختلط دانشجويي اشاره كرد و گفت: كل هزينهاي كه براي برگزاري اين اردوي مختلط هزينه شد، 3.5 ميليون تومان بوده و بسيار عجيب است كه عدد 10 ميليون تومان هزينه براي برگزاري اين اردو در خبرگزاري فارس درج شده است.
مديركل كوي دانشگاه تهران اظهار داشت: قابل توجه اينكه بخشي از اين هزينهها را نيز اعضاي شوراي صنفي كوي دانشگاه پرداخت كردهاند.
مشاور رئيس دانشگاه تهران با بيان اينكه بحث مختلط بودن اين اردوي دانشجويي به آن معنا نبوده و نظارت كامل در برگزاري اين اردو لحاظ شده است، خاطرنشان كرد: مديريت كوي دانشگاه تهران دانشجوياني را كه به همكاري با مسئولان بپردازند تشويق ميكند و اعضاي بسيج دانشجويي نيز در برخي موارد با كوي دانشگاه همكاري داشتهاند كه مورد تشويق قرار گرفتهاند.
اسماعيلي تصريح كرد: ستاد استقبال از دانشجويان جديدالورود در مهرماه سال جاري تشكيل شد و مسئول اين ستاد غضنفري مسئول بسيج دانشجويي كوي دانشگاه تهران بود. پس از فعاليت اين ستاد وي به همراه 4 نفر از اعضاي بسيج دانشجويي مورد تقدير قرار گرفته و از دست معاون فرهنگي كوي دانشگاه هر كدام يك اتوي بخار تقريبا 40 تا 50 هزار توماني دريافت كردند.
وي با بيان اينكه اگر دانشجويان ديگري هم به كوي دانشگاه تهران كمك كنند مورد تقدير قرار خواهند گرفت، خاطرنشان كرد: از خبرگزاري فارس كه نسبت به اين موضوعات دانشگاهي حساسيت دارد تشكر ميكنم اما چند انتقاد در خصوص خبري كه اين خبرگزاري مبني بر مختلط بودن اردوي اعضاي شوراي صنفي كوي دانشگاه تهران منتشر كرده دارم كه يكي از آنها انتشار خبر مربوط به هزينه 10 ميليوني اين سفر است كه حتي در نشريه بسيج مستضعفين منتشر نشده است.
مديركل كوي دانشگاه تهران تصريح كرد: اين نشريه حداقل با انصاف عمل كرده و اعلام داشته اين سفر چند ميليون تومان هزينه برداشته است اما خبرگزاري فارس در خبر خود هزينه 10 ميليون توماني براي برگزاري اين سفر را منتشر كرده كه نميدانم اين مبلغ از كجا آمده است؟
عضو هيئت علمي دانشگاه تهران بيان داشت: خبرگزاري فارس گزارشي در خصوص اردوي مختلط را منتشر كرده و عكسي را در كنار اين خبر به نمايش گذاشته كه هيچ سنخيتي با كوي دانشگاه تهران ندارد و آيا اين افراد در اين عكس همان 14 تا 15 نفر اعضاي شوراي صنفي كوي دانشگاه تهران هستند؟ آيا تاكنون در كوي دانشگاه چنين اردويي برگزار شده كه اين خبر و عكس به آن اردو استناد داده شده است؟
یک شنبه 19 دی 1389 8:30 PM
تشکرات از این پست