0

سوهان عسلی، یک خوردنی لذیذ همراه با چایی

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

سوهان عسلی، یک خوردنی لذیذ همراه با چایی

وب سایت آشپزباشی: سوهان عسلی از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که ما ، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. سوهان عسلی از شیرینی های سنتی و محبوب ایرانیان است. به راحتی می توانید آن را در منزل تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید.

 
مواد لازم:
 
 
  •     عسل  ۷ قاشق غذاخوری
  •     شکر  ۱/۲ پیمانه
  •     گلاب ۱/۲ پیمانه
  •     کره  ۷۵ گرم
  •     خلال بادام  ۱/۲ پیمانه
  •     کنجد  ۱/۲ پیمانه
  •    زعفران دم کرده ۲ قاشق چای خوری
 
سوهان عسلی 
 
 
طرز تهیه:
 
 
1- عسل را به همراه شکر و در صورت تمایل گلاب در قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. مواد را هم بزنید تا شکر آب شود. بگذارید تا چند جوش بزند تا شکر کاراملی و طلایی رنگ شود. حالا کره را اضافه کنید و هم بزنید تا با سایر مواد ترکیب شود.
 
 
2- مواد را دو قسمت کنید. به نیمی از مواد خلال بادام و نصف زعفران دم کرده و به نیمه ی دیگر مواد کنجد و بقیه ی زعفران دم کرده اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید.
 
 
3-در یک سینی کاغذ روغنی پهن کنید. با احتیاط از مواد با قاشق (سایز مورد نظر) برداشته و روی کاغذ روغنی بریزید. آن ها را برای چند ساعت کنار بگذارید تا سفت شوند. سوهان ها را در ظرفی که هوا نکشد نگه دارید.
 
نکاتی در مورد تهیه ی سوهان عسلی:

1- به جای گلاب می توانید از آب جوش استفاده کنید.

2- به جای خلال بادام و کنجد می توانید از خلال پسته و یا هر نوع آجیل دیگری که دوست دارید استفاده کنید.

3- سوهان ها باید چند ساعت در دمای اتاق استراحت کرده تا سفت شوند.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

یک شنبه 13 فروردین 1396  11:38 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها