این سالاد معمولا ترکیبی از سیب، کرفس، انگور، گردو و سس مایونز است که روی برگ کاهو سرو می شود. استفاده از ماست به جای مایونز آن را سالم تر و همچنین استفاده از مرغ آن را به یک وعده ی کامل تبدیل می کند.
وب سایت آشپزباشی: سالاد والدورف مرغ از مجموعه دستورغذایی های آنا اولسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.
این سالاد معمولا ترکیبی از سیب، کرفس، انگور، گردو و سس مایونز است که روی برگ کاهو سرو می شود. استفاده از ماست به جای مایونز آن را سالم تر و همچنین استفاده از مرغ آن را به یک وعده ی کامل تبدیل می کند.
مواد لازم:
-
- ماست ۱/۲ پیمانه
- آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
- سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
- شوید ۱ قاشق غذاخوری
- مرغ ۲ پیمانه
- سیب ۱ عدد
- کرفس ۲ ساقه
- گردو ۱/۲ پیمانه
- کشمش ۱/۳ پیمانه
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه:
1-در کاسه ی کوچکی، ماست را با آبلیمو، سس خردل و شوید (یا ریحان) خرد شده ترکیب کنید و بعد در کاسه ی بزرگتری بریزید.
2- مرغ، سیب، کرفس، گردو و کشمش را اضافه کنید و مواد را با هم ترکیب کنید.
3-به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید تا زمان سرو در یخچال نگه دارید.
4-برای سرو برگ های کاهو را در ظرف مورد نظر پخش کنید و سایر مواد را روی آن ها بریزید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی سالاد والدورف مرغ:
1- شوید را ریز خرد کنید. می توانید از ریحان هم استفاده کنید.
2- از مرغ پخته استفاده کنید. آن را مکعبی خرد کنید.
3- سیب و کرفس را هم مکعبی خرد کنید.
4- گردو ها را بو دهید.
5- می توانید از برگ های کاهو به صورت درسته استفاده کنید و یا آن ها را خرد کنید.