مجله آشپزی مثبت - محبت صالحی: شمایی که نمیتوانید و نمیخواهید سبزی پلوی شب عید را با ماهی سرخ شده میل کنید، یک بار آن را با این پنیر خوش طعم گیاهی امتحان کنید. عاشقش میشوید.
مواد لازم براي4 تا 6نفر
- 3 پيمانه برنج
- 3 پيمانه سبزي پلويي خرد شده
- 2 حبه سير ريز خرد شده
- 1 ق چ رنده پوست پرتقال
- 6-4 برش پنيرهالومي (براي هر نفر يك برش)
- آرد سوخاري به ميزان لازم
- 2 ق س آبليمو
- 1 عدد پياز متوسط رنده شده
- روغن به ميزان لازم
- 1 ق چ زردچوبه
- 1 ق چ ادويه
- 1 ق چ فلفل قرمز
- زعفران دم کرده به میزان لازم
- نمك به ميزان لازم
طرز تهیه:
1. برنج را بشویید و همراه نمك خيس كنيد. سبزي پلو را خيلي ريز خرد كنيد و كنار بگذاريد. سير را هم كاملا ريز خرد و با سبزي مخلوط كنيد. در قابلمهاي مناسب آب جوش بیاورید و برنج را اضافه كنيد. بعد از ١٢-١٠ دقيقه كه برنج جوشيد ،آن را آبكش كنید. حالا سبزي و رنده پوست پرتقال را به برنج آبكش شده اضافه و به آرامي مخلوط كنيد.
2.كف قابلمه روغن بریزید و تهديگ دلخواه را قراردهید. مخلوط برنج با سبزي و سير را روي آن ريخته و غذا را دم كنيد. در ظرفي پياز رنده شده و آبليمو را مخلوط كنید. برشهاي هالومي را هم در این مخلوط قرار دهيد و خوب با مواد آغشته كنيد تا طعمدار شوند.
3. در ظرفي دیگر آرد سوخاري، زردچوبه، ادويه، فلفل و نمك را مخلوط كرده و برشهاي هالومي طعمدارشده را در آن بغلتانيد و سپس در روغن سرخ كنيد. بعد از دم كشيدن پلو مقداري از آن را با زعفران مخلوط كرده و براي تزیين استفاده كنيد. سبزي پلوی دم كشيده و آماده را در ديس كشيده با پلو زعفراني تزیين كنید و همراه هالوميهاي سرخ شده سرو كنيد .
از کجا بخریم؟
پنیر هالومی را از فروشگاه های عرضه مواد گیاهی تهیه کنید .