0

پاناکوتای لیمویی را بدون فر درست کنید

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

پاناکوتای لیمویی را بدون فر درست کنید

وب سایت آشپزباشی: پاناکوتای لیمویی از مجموعه دستورغذایی های آنا اولسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.

 
 
زیبایی این دستور به سادگی آن است و این که نیازی به استفاده از فر ندارد.
 
مواد لازم:
 
 
  •     خامه  ۲ پیمانه
  •     شیر  ۱ پیمانه
  •     شکر  ۱/۳ پیمانه
  •     رنده پوست لیمو  ۲ قاشق چای خوری
  •     وانیل  ۱/۳ قاشق چای خوری
  •     پودر ژلاتین  ۲ قاشق چای خوری
  •    میوه یک و نیم پیمانه
 
پاناکوتای لیمویی 
 
 
طرز تهیه:

1-خامه را به همراه شیر، شکر، رنده پوست لیمو و وانیل در قابلمه ای ریخته و روی حرارت متوسط بگذارید. مواد را برای حدود ۳ دقیقه تا زمانی که شکر کاملا حل شود هم بزنید.

2-در این میان پودر ژلاتین را در ۲ قاشق غذاخوری آب سرد حل کنید.

3- ژلاتین حل شده را به ترکیب خامه اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا ژلاتین در آن حل شود.

4- مواد را از روی حرارت برداشته و در ۶ قالب و یا ظرف که کمی چرب شده، بریزید و حداقل برای ۴ ساعت در یخچال بگذارید.

5-با چاقو دور پاناکوتاها را از قالب ها جدا کرده و در ظرف مورد نظر برگردانید. پاناکوتا را به همراه میوه های تازه سرو کنید.
 
نکاتی در رابطه با تهیه ی پاناکوتای لیمویی:

1- به جای شیر می توانید از آبدوغ استفاده کنید، آن را در بعد از این که مواد را از روی حرارت برداشتید، اضافه کنید.

2- پوست لیمو را با رنده ی ریز، رنده کنید.

3- اگر دسترسی دارید به جای وانیل از یک و یک چهارم قاشق چای خوری عصاره وانیل استفاده کنید.

4- میزان دقیق پودر ژلاتین دو و یک چهارم قاشق چای خوری است. به جای این میزان می توانید از ۴ ورق ژلاتین هم استفاده کنید.

5- از میوه هایی مانند توت فرنگی، بلوبری، تمشک و هلو استفاده کنید. میوه ها را خرد کنید.

6- دسر باید حداقل برای ۴ ساعت در یخچال قرار گرفته، تا آماده شود.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

جمعه 11 فروردین 1396  7:05 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها