0

طرز تهیه پاناکوتای وانیلی

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

طرز تهیه پاناکوتای وانیلی

وب سایت روزیاتو: پاناکوتا یکی از ساده ترین و البته، خوشمزه ترین دسرهای ایتالیایی است که هر زمان اراده کنید می توانید در خانه تهیه کرده و از طعم عالی آن لذت ببرید. برای تهیه این دسر به خامه و ژلاتین و هر نوع طعم دهنده ای که موردنظرتان باشد، نیاز دارید. برای یادگیری روش پخت پاناکوتا در ادامه با ما همراه باشید.

 


مواد لازم :
 
  •     ۱ قاشق چایخوری ژلاتین
  •     ۱ قاشق غذاخوری آب سرد
  •     ۱٫۵ پیمانه خامه چرب
  •     ¼ پیمانه شکر
  •     ¼ قاشق چایخوری عصاره وانیل
 
طرز تهیه پاناکوتای وانیلی

طرز تهیه:
 
1- ژلاتین را درون آب حل کنید.
 
2- در یک قابلمه کوچک، خامه چرب را با شکر مخلوط کرده و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شروع کند به قل زدن و روی سطح آن حباب ایجاد شود.
 
3-به محض اینکه خامه به مرحله جوشیدن رسید، آن را از روی حرارت بردارید و عصاره وانیل را بیفزایید.
 
4-سپس ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود.
 
5- پاناکوتا را درون ظرفی که می خواهید سرو کنید بریزید و اجازه دهید در دمای اتاق خنک شود.
 
6-سپس به مدت ۲ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک و آماده سرو شود.
 
7-روی آن را با انواع بری و عسل تزئین و سرو کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

جمعه 11 فروردین 1396  6:56 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها