پاسخ به:دلنوشته های کوچک
ﻋﺰﯾﺰ ﻣﻦ ،،، ﺭﻓﯿﻖ ﻣﻦ ،، ﺳﻼﻡ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﺗﺎ ﺭﻧﺞ ﺑﺒﺮﺩ !! ﻭ ﺩﺭ ﺑﻮﺗﻪ ﮔﺪﺍﺯﺍﻥ ﻣﺒﺎﺭﺯﻩ ﺑﺎ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺳﻂ ﺧﺪﺍﯾﺎﻥ ﺑﺮﺳﺎﻧﺪ ،،، ﺣﯿﻒ ﺍﺯ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﮐﻪ ﺧﻮﺷﺒﺨﺖ ﺑﺸﻮﺩ ﻭ ﺷﺎﻧﺲ ﺷﻨﺎﺧﺖ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖﻫﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺑﺪﻫﺪ ،،.
دنیا... جاییه که احمق هایی که همه فکر می کنند عاقلند.. زنده میمونن همینطور جاییه که عاقل هایی که نمی تونن ثابت کنن دیوونه نیستن.. کشته میشن
در صورت آدمی دو چیز مهم است: یکی "لبخند" و دیگری "عمق نگاهش" این دو را هم هیچ جراحب نمی تواند به انسان بدهد. "لبخند" آدمی "اقیانوس" است و #چشم هایش "آفتاب" هر صورتی که افتاب درخشان و اقیانوس مواج ندارد , یعنی هیچ ندارد ....!
مهم نیست کی بهت چی میگه گوش کن ببین چی بهت میگه
هيچگاه درك نكردم چرا كافرى كه مريض ميشود، دچار عذاب الهى شده و مسلمانى كه مريض شود دچار آزمون الهى؟ جهل نرم ترين بالشى است كه انسان مى تواند سر خود را بگذارد و بخوابد...
سر امتحان آیین نامه بودم همشو از بغل دستیم تقلب کردم، بعدا فهمیدم سوالات هر برگه فرق میکنن، زندگی هم همینه واس خودت زندگی کن نه از رو دست مردم
نه که رفته باشی؛ یا نداشته باشمت از اول هم نیامده بودی از اول نبودی نمیخواستی که باشی ! دلم داشتنت را #توهم زده بود دید میچسبد ادامه داد ...
با شاهد شوخ شنگ و با بربط و نی. کنجی و فراغتی و یک شیشه می. چون گرم شود ز باده ما را رگ و پی. منت نبریم یک جو از حاتم طی.
میدونی موقع تولد وقتی خدا داشت بدرقه مون میکرد چی گفت؟ گفت داری ب دنیایی میری که غرورت را میشکنن و ب احساس پاکت سیلی میزنن! نکنه ناراحت بشی . . . . . . من تو کوله پشتیت عشق گذاشتم... تا ببخشی خنده گذاشتم....تا بخندی اشک گذاشتم...تا گریه کنی و در اخر مرگ گذاشتم تا بدونی دنیا ارزش بدی کردن نداره! پس خوب باش و خوبی کن فرهاد و شرین
عجب دنیایی ست زنها همیشه نگران چیزهایی هستند که مردان فراموش میکنند مردان همیشه نگران چیزهایی هستند که زنان به خاطر دارند سیمین دانشور
ﺧﺎﻝ ﺭﺍ ﮔﻔﺘﻦ ﭼﺮﺍ ﺩﺭ ﮐﻨﺞ ﻟﺐ ﺟﺎ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﯼ؟ ﮔﻔﺖ -: ﺁﻧﺠﺎ ﮔﻞ ﺷﮕﻔﺘﻪ ﺑﺎﻏﺒﺎﻧﯽ ﻣﯿﮑﻨﻢ
گر باده خوری تو با خردمندان خور. یا با صنمی لاله رخی خندان خور. بسیار مخور و رد مکن،فاش مساز. اندک خور و گه گاه خور و پنهان خور.
آدم ها تنها که میشوند.. فرصتِ بیشتری دارند که فکر کنند که ببینند چه کسی دوستشان دارد، چه کسی هوایشان را دارد، و چه کسی عینِ خیالش نیست.! آدم ها تنها که می شوند؛ تویِ لاکِ خودشان فرو می روند، واقع بین می شوند، زیاد می فهمند، محتاط تر عمل می کنند و تصمیماتِ مهمی میگیرند..
جرأت کنید راست و حقیقی باشید. جرأت کنید زشت باشید! اگر موسیقی بد را دوست دارید، رک و راست بگویید. خود را همان که هستید نشان بدهید. این بزک تهوع انگیز دوروئی و دو پهلویی را از چهره روح خود بزدایید، با آب فراوان بشوئید!.
سیاهی و روشنایی غروب کرد تنهایی مرا در برگرفت امیدت را از دست نده فردایمان روشن است... #خاص_حافظ