0

⏳⏳⏳ شمارش معکوس ظهور ⏳⏳⏳

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:⏳⏳⏳ شمارش معکوس ظهور ⏳⏳⏳

و اینڪ دجّال آخــــــــــرالزمان... ⇱

ولایت مداری:
یکی دیگر از راهکارهای عملی دجال‌ستیزی، ولایت‌مداری و امام سالاری است. در همین راستا، پیامبراکرم(صلی الله علیه وآله) می‌فرمایند:

✨ «فرزندانتان را براساس محبت من و محبت اهل بیتم و بر محور قرآن تربیت نمایید.»

همچنین می‌فرمایند: 
✨ «هر که دوست دارد خداوند را در حالی ملاقات نماید که ایمانش کامل و اسلامش نیکو شده باشد، باید ولایت حجت صاحب الزمان را بپذیرد.»
⇦ آنان« یاران امام زمان(عج)» با تمام توان امامشان را در میان گیرند و جان خویش را در نبردها سپر بلای او سازند و هرچه را اراده کند با جان و دل انجام دهند. ...ایشان در مقابل او از کنیز نسبت به اربابش مطیع‌تر و فرمان‌بردارترند.

⚜ شناخت و اعتقاد ‌یاوران مهدی(عج)، نسبت به امام خویش در رژفای وجودشان ریشه دوانیده و سراسر وجودشان را فراگرفته است. این شناختی فراتر از دانستن نام و نشان و نسب امام است که همان معرفت به حق ولایت امام و جایگاه بلند او در نظام هستی است. 
☜ این همان معرفتی است که آنها را از محبت او سرشار کرده و مطیع و گوش به فرمان او قرار داده است. زیرا که می‌دانند سخن امام، سخن خدا و اطاعت از او اطاعت از خداست.

چنانچه پیامبراکرم(صلی الله علیه و آله) در وصف آنان فرموده است:
✨ «آنان مجاهدانی تلاش‌گر در فرمانبرداری خداوند و فرمانبرداری امام خویشند.»
بدین سان یکی از محورهای اصلی، در فرآیند «مهدی‌گرایی» و «دجّال‌ستیزی»، 【ولایت‌مداری و امام‌سالاری】است. 
در طول تمام دوره‌های تربیتی، برانگیختن محبت، معرفت و ولایت‌پذیری نسبت به امام زمان(عج) از مهمترین محورها و بنیان‌های تربیتی است. 
روح و حقیقت خانواده باید به احرام درآید و همواره دور کعبه ولایت و امامت طواف نماید چرا که وجود امام، چون کعبه است که مردم باید به گردش طواف نمایند نه او به گرد مردم! 

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

پنج شنبه 3 فروردین 1396  11:50 AM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

استفاده تبلیغی ‌ـ‌ تربیتی از اینترنت: 

شبکه جهانی اینترنت با در بر گرفتن حجم انبوهی از اطلاعات و گستردگی زبان‌های انتقال پیام، مسیر ارتباطی قدرتمندی را برای تبلیغ ادیان و آیین‌های مختلف فراهم کرده است. 

در طول سالهای حضور این پدیده در کشورمان، قدم‌های خوبی از سوی قشر متدین برای انتقال مفاهیم دینی از مجرای این تکنولوژی برداشته شده است که اگرچه در مقایسه با گستردگی جهان اینترنت بسیار کوچک بوده اما شروع نیکی به حساب می‌آید.

√√ برخی کسانی که دغدغه‌ی دین را دارند، به پدیده‌ی وبلاگ‌نویسی روی آورده و دانسته‌ها و دغدغه‌های خود را از این راه به اطلاع دیگران می‌رسانند. البته آمار وبلاگ‌نویس‌های مذهبی در مقایسه با سایر وبلاگ‌نویسان که بدلیل ناشناس بودنشان، بی رحمانه می‌نویسند و همه چیز را نقد می‌کنند، کم است. و امید می‌رود این روند درآینده شکل معکوس به خود بگیرد.

⭕️ ضرورت فیلترینگ: 

⬅️ غول عظیم‌الجثه اینترنت، در عین سودمندی، خطرهای بزرگی را نیز به همراه دارد. عمده‌ترین این خطرها، دسترسی آسان جوانان و نوجوانان به اطلاعاتی نامتناسب با شرایط سنی و بایسته‌های دینی آنهاست.

☑️ مهمترین این آفت‌ها و خطرها پیرامون انحرافی‌های جنسی و اخلاقی است که از طریق ویروسهای از پیش تعیین شده‌ی غرب جهت مذهب‌زدایی و دوری جوانان از آموزه‌های دینی، گریبان‌گیر ‌آنها می‌شود. 
➰ ذهن هر انسان عاقل و منصف، فیلترینگ سایت‌ها و بلاگ‌های منحرف کننده و مستهجن و مبتذل را تأیید می‌کند. 

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

مرلین منسون، دجّال ساختگی آمریکا:

استفاده از موسیقی و به تبع آن ظهور خوانندگان جدید همانند شیاطین نو، ظرفیت‌های جدیدی را در اختیار شیطان‌پرستان قرار داد.
پس از انجام اقدامات جسورانه‌ی گروه منسون در انتخاب رنگ‌بندی صحنه، نوع اجرا، گستاخی در استفاده از الفاظ رکیک و ترویج فحشا در آثارشان، منسون به ستاره‌ی مبتذل اما پرمخاطب در رسانه‌های آمریکایی مبدل شد.

⚡️ ناگفته نماند که حضور معنادار روزنامه‌های آمریکایی در چهره‌سازی این عنصر نامطلوب فرهنگی نیز بی‌تأثیر نبوده است.

◾️ منسون در سال 1997 به یکی از خبر سازترین چهره‌های جهان مبدل شد. محصول این فعالیت‌ها، شهرت و ثروت بسیار زیادی است که حداقل پنج نسل بعد از این خواننده‌ی متالیکا را بیمه کرده است و بسیاری از آگاهان، نامبرده را از سوپر میلیونرها یا بهتر بگوییم میلیاردرهای جهان می‌شناسند که به کمک تسلط بر احساسات جوانان دور مانده از معنویت و به مددکارهای شنیع توانسته است ثروت کلانی را جذب حساب‌های بانکی‌اش نماید.

خبر تکان‌دهنده‌ای از پاره‌کردن انجیل در اجرای کنسرت زنده‌ی منسون و پرتاب کردن آن به سوی جمعیت در سراسر جهان منتشر شد.
⇦ منسون انجیل را پاره کرد و خطاب به جمعیت با صدای سنگین و خشکیده فریاد زد: « این است خدای شما». 

◁● باز خبری می‌رسد و به سرعت در تمامی سایت‌های خبری پخش می‌شود که او در هنگام برگزاری یکی دیگر از کنسرت‌هایش، مدفوع را بر روی صحنه‌ی اجرا بلیعده و سپس مست و لایعقل به نعره کشیدن‌های مداوم ادامه داده است. این اخبار علی رغم زشتی خیره کننده‌اش، به سرعت در جهان گسترش می‌یابد. 
طبیعی است که در جامعه‌ی ویران آمریکا، انجام چنین اقداماتی صرفاً تندروی‌های کودکانه یک جوان آمریکایی است که حتی تا سی و هفت سالگی نیز در وجودش مانده است.
◾️ منسون در بسیاری از کشورها توانسته است گروه‌های مختلفی از جوانان را تحت تأثیر فضای عمومی رایج در آمریکا مبنی بر داشتن حلقه‌های هوادار برای خوانندگان مطرح نظیر مایکل جکسون و... را ایجاد نماید.
 تغذیه‌ی این گروه‌ها با ترتیب دادن دکورهای ویژه (ساخت کلیپ‌های پرهزینه و فوق فنی و...) و به مدد انجام امورات خلاف اخلاق امکان‌پذیر می‌شود. 

ادامه داردپاسخ به:⏳⏳⏳ شمارش معکوس ظهور ⏳⏳⏳ 

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

➰ شباهت ویژگی های دجال و خر دجال با نماد های فراماسونری ➰

⚠️ از توصیفاتی که در احادیث و روایات در باب دجال و خر دجال وارد شده است، می توان نتیجه گرفت که دجال یک شخص واحد نیست، بلکه یک جریان و یک تفکر است. بیشتر توصیف ها در مورد دجال به صورت نمادین است و ویژگی هایی که برای دجال گفته شده است، عموماً مربوط به انسان نمی شود.

یک چشم بودن دجال و وجود چشم مذکور در وسط پیشانی

♻️ حضرت علی (ع) در پاسخ به سوال یکی از یارانشان درباره ی دجال، می فرمایند:

« چشم راست ندارد و چشم دیگر در پیشانی اوست و مانند ستاره ی صبح می درخشد. چیزی در چشم اوست که گویی آمیخته به خون است »

اما نکته ی شگفت انگیز این که یکی از معروفترین و مهمترین نماد های فراماسونری، علامت یک چشمی « هرم و چشم جهان بین » است که این نماد، دقیقاً مشابه توصیفات معصومین (ع) درباره ی دجال است.

شمارش معکوس ظهور

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

������ اما در مورد زمان خروج دجال، 

حضرت علي(ع) فرموده‌اند: دجال زماني خروج می‌كند كه اتفاقات زير رخ دهد:

◁◆ مردم نماز را ترك كنند، امانتها ضايع می‌گردد، دروغ گفتن حلال می‌گردد، ربا يكي از كارهاي عادي و معمولي مردم می‌گردد، رشوه خواري، ساختن ساختمانهاي محكم، فروختن دين به دنيا، كم عقلان برسركار می‌آيند، 

◁◈زنان در كارهاي سياسي اجتماعي مورد مشورت قرار می‌گيرند، قطع صله ارحام می‌كنند و ازخويشاوندان فاصله می‌گيرند، دركارهاي زندگي از هوی و هوس پيروي می‌كنند، در كشتار و خونريزي بی‌باك و جسور می‌گردند،

◁◆ بردباري و حلم را به حساب ضعف ناتواني می‌گذارند، ظلم و زورگويي را مايه فخرخود قرار می‌دهند، حاكمان آن زمان فاسقان و گنهكاران‌اند، وزيران دولتها از ستمكارانند، خيانتكاران زياد می‌شوند،

◁◈ قاريان قرآن افراد فاسق‌اند، شهادت دادن به زور صورت می‌گيرد، گناه علني شده و حيا از ميان مردم برداشته می‌شود، بهتان زدن در ميان مردم رايج می‌گردد، سركشي و طغيان علني می‌گردد، 

◁◆ قرآن را با چاپهاي زرين و جلدهاي زركوب در اختيار مردم قرار می‌دهند، نسبت به مسجد فقط به زيبايي آن می‌انديشندو به آن می‌پردازند، مناره‌هاي مساجد را مرتفع می‌كنند، كافران، انسانهاي دور از خدا و افراد شرور در جامعه محترم می‌شوند،

◁◈ مردم در راه باطل كوشش می‌كنند، مردم در پي هواهاي نفساني به دنبال راه‌هاي تازه می‌گردند، پيمان‌شكني رايج می‌گردد، زنان همراه مردان از روي حرص و طمع در تجارت شركت می‌كنند، 

◁◆ صداي افراد فاسق مورد قبول مردم واقع می‌گردد، اراذل قوم برآن گروه رئيس می‌گردند، مردم از افراد شرور و بدكاران می‌ترسند، دروغگويان پيوسته در مجامع مورد تائيد قرار می‌گيرند، خيانتكاران بعنوان امين مردم قرار می‌گيرند،

◁◈ هنرپيشه‌هاي آوازه خوان تربيت می‌شوند، مردم گذشتگان خود را مورد لعنت قرار می‌دهند، زنها بر زينها سوار می‌شوند، مردان به زنان و زنان به مردان شباهت می‌رسانند، بدون آنكه از شخصي شهادت بخواهند شهادت می‌دهد، احكام و علوم دين را تنها براي دنيا می‌آموزند.

بحارالانوار ج52، ص319 

پنج شنبه 3 فروردین 1396  11:51 AM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

احمد الحسن دجال بصره کیست؟

فرقه ای منحرفه ای آمده است که که به عنوان انصار المهدی که خودشان را شیعه معرفی کرده اند ؛ درحال تبلیغ بیعت گرفتن از مردم با یمانی از طریق اینترنت و انواع مسنجر ها در تمام نقاط جهان هستند …
جریانی که تحت عنوان احمدالحسن الیمانی وصی و فرستاده امام زمان علیه السلام در اواخر سالهای حاکمیت صدام ملعون بروز کرد پس از سقوط اوبا کمک برخی از باقیمانده های رژیم بعث تشکیلات وسیعی را در مناطقی همچون نجف*کربلا*ناصریه وبصره به راه انداخته و مؤسس جریان شخصی به نام احمد اسماعیل گاطع از قبیله صیامر درحدود سال ۱۹۷۳میلادی درمنطقه ای بنام هویر از توابع زبیر از استان بصره متولد شد وی درسال ۱۹۹۹میلادی از دانشکده مهندسی نجف فارغ التحصیل شده و مدتی در حوزه شهید سید محمد صدر تلمذ نمود.ضمنا بنا بر نقل موثق برادر وی از نیروهای بعثی بود …

ادعاهای واهی احمد الحسن یمانی

این فرد با این که سید نیست ، و اصل و نسب او از طایفه « صیامر » معلوم و معروف است ، عمامه سیاه پوشید ، ودر مجامع عمومی ظاهر شد. از جمله ، با توجه به فیلمی که از او گرفته شده است ، بر بالای منبر در یک مسجدی، با لباس روحانی و عمامه سیاه سخنرانی ، وادّعاهای ضد ونقیض خودش را مطرح کرده است.

از لحن کلام او پیداست که سواد پایینی دارد، وسخن گفتن به عربی فصیح برای او مشکل است. در آن سخنرانی در عین این که تصریح می کند که هیچ ادّعایی ندارد، واو یک مرد ساده از یک روستای ساده ای است، در همان زمان ادّعا می کند که ، « من مایه رحمتم برای اسلام، بلکه برای اهل زمینم ، اهل بیت (ع) هر کجا بروم، همواره با من هستند وصریحاً می گویم که خدواند مرا برگزیده است؛ صاحب نفس مطمئنه به من متصل شده، وخود صاحب نفس مطمئنه شده ام. من می خواهم شیعیان را متحد کنم از عالم و عامی؛ من آمادگی دارم حقایق را برای همه روشن کنم ، وبه صورت سیاه وسفید نشان دهم. خدا نور است وکلام او نور است. در عین حال هیچ ادعایی هم ندارم ! »

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

احمد الحسن دجال بصره کیست؟

مراحل مختلف بروز جریان یمانی

ادّعاهای واهی او در طی پیامی که از طریق سایت اینترنتی خود ، با خطاب به علماء حوزه های دینی در مورخه ۲۷ شوال ۱۴۲۴ هجری قمری فرستاده بود ، از این قرار است:

در مرحله اوّل : ادّعا می‌کند که ، امام زمان (عج) را در عالم خواب به صورت مکرّر در حرم سید محمد فرزند امام هادی (ع) دیده ، او را امر به زیارت عسکریین می کند . پس از آن موفق به دیدار آن حضرت در بیداری شده ، حضرت او را نسبت به انحرافات عملی و مالی حوزه‌ها به خصوص حوزه نجف آگاه می کند، وتحت تربیت ویژه قرار می‌دهد!

در مرحله دوم : مدّعی است که ، او را امر به ورود به حوزه علمیه می کند ، ودر آن جا مأموریت به او داده که انحرافات حوزه را مطرح نماید!

در مرحله سوم : ادّعا می نماید که ، در ماه شعبان سال ۱۴۲۰ ﻫ . ق ( مصادف با ۱۳۷۸ ش)، امام زمان را برای دومین  بار در حالت بیداری در کنار حرم امام حسین (ع) ملاقات کرده ، وبه دستور امام به نجف می رود ، ودعوت خود را علنی می سازد ، در این مرحله جمعی او را تکذیب می کنند؛ و او را به سحر و جنون و تسخیر اجنّه متهم می کند در پی آن به شهر خود باز می شود.

اعلان عمومی جریان یمانی پس از سقوط رژیم صدام حسین
بعد از سقوط صدام در ماه جمادی الثانی ۱۴۲۴ قمری ، احمد اسماعیل گاطع دعوت خود را علناً تکرار کرده، و تعدادی فریب حرف های او را می خورند . در ماه مبارک رمضان آن سال ادّعا می‌کند ، که از سوی امام زمان (ع) مأموریت یافته تا همه مردم زمین را مورد خطاب قرار دهد ، و آن ها را به قیام در راه حق بر علیه ظالمان دعوت کند!

وی در آن پیام تصریح می کند ، که من انتظار یاری علمای دین را ندارم . زیرا بسیاری از آنان با امام زمان (عج) با لسان وسنان جنگ خواهند کرد، چون باظهور امام زمان (عج) بساط مرجعیت آنان درهم پیچیده می شود؛ ومقصود از اوثان واصنام ( بت ها ) همان علما هستند.
مغالطه عجیب در طرح برخی از روایات توسط یمانی

وی برای اثبات مدّعای خود به چند دلیل استناد می کند:
دلیل اول: خواب هایی که اشخاصی درباره او دیده اند ! و این علاوه بر خواب هایی که خود دیده بود!
دلیل دوم: اخبار از حوادث آینده مثل سقوط صدّام!
دلیل سوم: آمادگی برای مناظره با علمای اسلام ، یهود و مسیحت!
دلیل چهارم: آمادگی برای مباهله با علمای شیعه وسنی و یهودی ونصرانی!
بدیهی است که به اصطلاح ادلّه فوق صرف ادّعا است . خواب هم بر فرض صحّت حجّت شرعی نیست.

وی در پایان پیام خطاب به مردم عراق ، این‌چنین می گوید: پدرم امام زمان (عج) را برای اهل زمین فرستاد ومن دعوتم را در بین شما آغاز کردم، در حالی که جبرئیل و میکائیل مرا تأیید و نصرت می دهند، من از شما طلب نصرت می کنم. اگر نصرتم دادید فبها ، والّا سابقه پدران شما روشن است. اگر مرا خذلان کنید، صبر خواهم کرد همان گونه که مسلم بن عقیل صبر نمود . من بزودی از میان شما خواهم رفت، ای باقیمانده های قاتلان حسین! اگر می خواستم، شمر و شبت این زمان را معرفی می کردم.
من اخبار شما را به پدرم محمد بن الحسن خواهم رساند؛ در آینده به همراه او، که جز شمشیر ، چیزی را به شما ارائه نخواهد داد، باز خواهم گشت .
وی در سایت اش با امضای سید احمد حسن وصی و رسول امام مهدی (عج) ، در مورخه ۲۱ / ربیع الثانی ۱۴۲۶۶ هجری قمری مصادف با ۹ / ۳ / ۱۳۸۴۴ شمسی به صورت سؤال وجواب پیامی را منتشر می کند . در آن پیام با این که مدعی فرزندی امام زمان (عج) و هاشمی بودن شده است ، یمانی بودن خود را این گونه توجیه می کند که : مکه از تهامه است وتهامه از یمن ، پس محمد وآل محمد(ص) همگی یمانی هستند!

از این رهگذر احادیثی را که درباره مدح یمانی ، واین که پرچم او پرچم هدایت است، وارد شده ، بر خود تطبیق می کند . در آن مصاحبه ادّعای عصمت هم می کن 

تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

یکی از ادله های احمد الحسن دجال بصره این است که :بر اساس حدیث زیر علم به اهل بیت هم می رسد و منحصر به 12 امام نیست و خودش را شایسته امامت و علم می داند در حالی که حدیث زیر اصل حدیث است و چنین چیزی در ان وجود ندارد و علم پیامبر فقط بر 12 امام حصر شده و کسی به جز معصومین علم نداره اما این دجال که مثلا خود را معصوم و عاری از گناه می داند با تحریف حدیث طرفداران خود را فریب داده است.

اصل حدیث 

یا یُونُسُ! إذَا أَرَدْتَ الْعِلْمَ الصَّحِیحَ فَعِنْدَنَا أَهْلَ الْبَیْتِ! فَإنَّا وَرِثْنَاهُ ، وَ أُوتِینَا شَرْحَ الْحِکْمَةِ وَ فَصْلَ الْخِطَابِ.«ای‌ یونس‌! اگر علم‌ صحیح‌ را می‌طلبی‌ بدان‌ که‌ نزد ما أهل‌ البیت‌ وجود دارد. زیرا که‌ آن‌ علم‌ به‌ عنوان‌ میراث‌ به‌ ما رسیده‌ است‌ ، و به‌ ما شرح‌ حکمت‌ و فصل‌ خطاب‌ عطا شده‌ است‌.»

یونس‌ می‌گوید: من‌ گفتم‌: یَابْنَ رَسُولِ اللَهِ!
وَ کُلُّ مَنْ کَانَ مِنْ أَهْلِ الْبَیْتِ وَرِثَ کَمَا وَرِثْتُمْ مِنْ عَلِیٍّ وَ فَاطِمَةَ؟!«تمام‌ آنانکه‌ از اهل‌ بیت‌ هستند آن‌ علم‌ را ارث‌ برده‌اند همانطور که‌ شما از علیّ و فاطمه‌ به‌ میراث‌ برده‌اید؟!»

حضرت‌ فرمود: مَا وَرِثَهُ إلَّا الائِمَّةُ الاِثْنَا عَشَرَ!
«آنرا به‌ طریق‌ ارث‌ حائز نشده‌اند مگر امامان‌ دوازده‌گانه‌!»
یونس‌ می‌گوید: عرض‌ کردم‌: یابن‌ رسول‌ الله‌! ایشان‌ را برای‌ من‌ نام‌ ببر!

حضرت‌ فرمود: أَوَّلُهُمْ عَلِیُّ بْنُ أَبِی‌طَالِبٍ، وَ بَعْدَهُ الْحَسَنُ وَ الْحُسَیْنُ، وَ بَعْدَهُ عَلِیُّ بْنُ الْحُسَیْنِ، وَ بَعْدَهُ مُحَمَّدُ بْنُ عَلِیٍّ، وَ بَعْدَهُ أَنَا، وَ بَعْدِی‌ مُوسَی‌ وَلَدِی‌، وَ بَعْدَ مُوسَی‌ عَلِیٌّ ابْنُهُ ، وَ بَعْدَ عَلِیٍّ مُحَمَّدٌ، وَ بَعْدَ
مُحَمَّدٍ عَلِیٌّ، وَ بَعْدَ عَلِیٍّ الْحَسَنُ، وَ بَعْدَ الْحَسَنِ الْحُجَّةُ ؛ اصْطَفَانَا اللَهُ وَ طَهَّرَنَا ، وَ ءَاتَانَا مَا لَمْ یُوْتِ أَحَدًا مِنَ الْعَالَمِینَ.

«اوّل‌ ایشان‌ علیّ بن‌ أبی‌طالب‌ است‌، و پس‌ از او حسن‌ و حسین‌، و پس‌ از او علیّ بن‌ الحسین‌، و پس‌ از او محمّد بن‌ علیّ، و پس‌ از او من‌، و پس‌ از من‌ موسی‌ فرزندم‌، و پس‌ از موسی‌ علیّ پسرش‌، و پس‌ از علیّ محمّد، و پس‌ از محمّد علیّ، و پس‌ از علیّ حسن‌، و پس‌ از حسن‌ حجّت‌؛ خداوند ما را برگزیده‌ است‌ و تطهیر نموده‌ است‌ ، و به‌ ما عنایت‌ فرموده‌ است‌ آنچه‌ را که‌ به‌ احدی‌ از عالمیان‌ نداده‌ است‌.»

یونس‌ گوید: پس‌ از این‌ عرض‌ کردم‌: یابن‌ رسول‌ الله‌! پسر عبدالله‌ بن‌ مسعود دیروز بر شما وارد شد و از شما پرسید همین‌ را که‌ من‌ پرسیدم‌؛ و شما جواب‌ دادید به‌ خلاف‌ آنچه‌ را که‌ به‌ من‌ جواب‌ دادید!

حضرت‌ فرمود: یَا یُونُسُ! کُلُّ امْرِی‌ٍ مَا یَحْتَمِلُهُ! وَ لِکُلِّ وَقْتٍ حَدِیثُهُ! وَ إنَّکَ لَاهْلٌ لِمَا سَأَلْتَهُ! فَاکْتُمْهُ إلَّا عَنْ أَهْلِهِ!

«ای‌ یونس‌! هر کس‌ توانائی‌ مقدار معیّنی‌ از علوم‌ را دارد که‌ آنرا بردارد! و از برای‌ هر وقت‌ گفتاری‌ متناسب‌ آن‌ وقت‌ می‌باشد! و تو اهلیّت‌ داری‌ درباره فهمیدن‌ آنچه‌ را که‌ پرسیدی‌! بنابراین‌، این‌ علم‌ را پنهان‌ بدار مگر برای‌ صاحبان‌ آن‌ که‌ اهلیّت‌ آنرا دارند!»

«البرهان‌ فی‌ تفسیر القرءَان‌» طبع‌ سنگی‌ (سنه 2 0 13 هجری‌ قمری‌) ج‌ 2 ، ص‌0 93

پنج شنبه 3 فروردین 1396  11:53 AM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

برافراشته شدن پرچم پیامبر

و بازهم ادعای دروغین دجال بصره

ابان بن تغلب از امام صادق(ع) نقل ميکند: آنگاه که مهدی (عج) پرچم پيامبر را به اهتزاز درآورد، سيزده هزار و سيزده فرشته به زير پرچمش گرد مي آيند که با نوح پيامبر در کشتي، با ابراهيم خليل در آتش، و با عيسي هنگام عروج به آسمان همراه بودند. همچنين چهار هزار فرشته به ياري حضرت مي شتابند. آن فرشتگاني هستند که بر سرزمين کربلا فرود آمده بودند تا در رکاب امام حسين(ع) بجنگند ولي اذن اين کار را نيافتند و به آسمان رفتند و چون با اذن جهاد بازگشتند امام حسين(ع) را شهيد يافتند و در اندوه از دست دادن اين فيض بزرگ، همواره ناراحت و اندوهگينند و تا روز رستاخيز، گرداگرد صريح امام حسين(ع) مي چرخند و اشک مي ريزند.
(کامل الزيارات، ص120). 

‼️ این روایت نکته بسیار جالبی هم دارد !!! برافراشته شدن پرچم پیامبر که در روایات دیگری نیز بیان شده است و این پرچم از پارچه و کتان نیست بلکه از نور است که جهان را روشن می کند بیشتر حالت معجزه دارد تا جهان متوجه حقانیت امام زمان عج شوند!!!

⚠️نکته اینجاست که احمد الحسن دجال بصره ادعا دارد او پرچم پیامبر را در دست دارد و برافراشته است تا با او بیعت کنن !!!��

پس اینجا دروغش مشخص میشه که اولا این پرچم نزد خود حضرت است و ثانیا اصلا از پارچه نیست و سوم اینکه کسی جز امام زمان (عج) حق برافراشته کردنش را ندارد!!

امام رضا علیه السلام فرمودند:
فتنه‌ی بعضی از کسانی که ادعای محبت ما را دارند، بر شیعیان ما از فتنه‌ی #دجال سخت‌تر است!!

راوی پرسید: چرا؟

حضرت فرمودند: 
چون با دشمنان ما دوستی و با دوستان ما دشمنی می‌کنند، این کار آنها باعث خلط حق و باطل شده و امر را بر مردم مشتبه می‌سازد تا جایی که مؤمن از منافق تشخیص داده نمی‌شود.

پنج شنبه 3 فروردین 1396  11:53 AM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

ادعاهای احمد الحسن دجال بصره 

شعیب بن صالح ( در پستهای بعدی راجع بهش صحبت خواهد شد)

در استانه ظهور، سید خراسانی فردی به نام مستعار شعیب بن صالح را به عنوان فرمانده کل نیرو های مسلح منصوب می کند تا در برابر حمله سفیانی به کشور دفاع کنند!

(داخل پرانتز عرض کنم که عزل و نصب فرماندهان فقط از وظایف رهبر است!‼️)

شعیب بن صالح به همراه لشکری قوی که آرم محمد رسول الله مشکی بر لباس خود دارند وارد عراق می شوند و سفیانی را با خاک یکسان می کنند!
⚠️در این هنگام امام وارد کوفه شده و در ان جا سید خراسانی و شعیب با امام بیعت می کنند!

به دلیل شجاعت و مومن بودن شعیب بن صالح امام ایشان را به فرماندهی کل نیرو های مسلح خود منصوب می کند!!

زنده باد ایران و ایرانی ...(روایات زیادی هست مبنی بر اینکه ایرانیان نقطه کلیدی ظهور حضرت(عج) هستند)

‼️⚠️نکته بسیار مهمش اینجاست!

وقتی شعیب بن صالح فرمانده کل نیرو های امام شود آن وقت کل نیرو های سید یمانی و حزب الله و انصارالله و جیش المهدی و .... میشن زیر دست شعیب بن صالح که اطاعت از ان واجب است!
برای فتح قدس میرن!!
شعیب رو هم سید خراسانی منصوب کرده
و امام هم تایید کرده!
پس اگر به ترتیب درجه و مقام بخواهیم نام ببریم :

امام زمان عج 
سید خراسانی
شعیب بن صالح
سید یمانی
313 سردار 

���پس چرا احمد الحسن دجال_بصره اطاعت از خود را واجب کرده و طی نامه ای به رهبر عزیزمان رهبر رو به بیعت با خود دعوت کرده؟
���چرا احمد الحسن دجال_بصره به طرفدارانش گفته همه باید از من اطاعت کنند؟!! 
���چرا خود را وصی امام زمان ( عج)می دونه در حالی که در هیچ جای این روایات جایگاهی براش تعریف نشده؟
���هیچ پست و مقامی نداره؟
���چرا هیچ حدیثی نداریم که امام وصی داره؟
���مگر میشه برای جایگاه مهمی اصلا روایت نداشه باشیم؟ 

پنج شنبه 3 فروردین 1396  11:54 AM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

آیا امام زمان فرزندی دارد؟
⚠️ و آیا ادعای احمد بصری (احمدالحسن) مبنی بر اینکه فرزند امام زمان است ادعای صحیحی است یا خیر؟ 

(این حدیث شریف ، خط بطلانی است بر ادعای باطل این مُدّعیان کذاب ❗️)

ﻋﻦ ﻋﺒﺪ ﺍﻟﻠﻪ ﺑﻦ ﺟﻌﻔﺮ ﻋﻦ ﻋﻠﻲ ﺑﻦ ﺳﻠﻴﻤﺎﻥ ﺑﻦ ﺭﺷﻴﺪ ﻋﻦ ﺍﻟﺤﺴﻦ ﺑﻦ ﻋﻠﻲ ﺍﻟﺨﺰﺍﺯ ﻗﺎﻝ ﺩﺧﻞ ﻋﻠﻲ ﺑﻦ ﺃﺑﻲ ﺣﻤﺰﺓ ﻋﻠﻲ ﺃﺑﻲ ﺍﻟﺤﺴﻦ ﺍﻟﺮﺿﺎ ﻓﻘﺎﻝ ﻟﻪ ﺃﻧﺖ ﺇﻣﺎﻡ ﻗﺎﻝ ﻧﻌﻢ ﻗﺎﻝ ﻓﺈﻧﻲ ﺳﻤﻌﺖ ﺟﺪﻙ ﺟﻌﻔﺮ ﺑﻦ ﻣﺤﻤﺪ ﻳﻘﻮﻝ ﻟﺎ ﻳﻜﻮﻥ ﺍﻟﺈﻣﺎﻡ ﺇﻟﺎ ﻭ ﻟﻪ ﻋﻘﺐ ﻓﻘﺎﻝ ﻟﻪ ﺃﻧﺴﻴﺖ ﻳﺎﺷﻴﺦ ﺃﻡ ﺗﻨﺎﺳﻴﺖ ﻟﻴﺲ ﻫﻜﺬﺍ ﻗﺎﻝ ﺟﻌﻔﺮﺇﻧﻤﺎ ﻗﺎﻝ ﻟﺎ ﻳﻜﻮﻥ ﺍﻟﺈﻣﺎﻡ ﺇﻟﺎ ﻭ ﻟﻪ ﻭﻟﺪ ﺇﻟﺎ ﺍﻟﺈﻣﺎﻡ ﺃﻟﺬﻱ ﻳﺨﺮﺝ ﻋﻠﻴﻪ ﺍﻟﺤﺴﻴﻦ ﺑﻦ ﻋﻠﻲ ﻓﺈﻧﻪ ﻟﺎﻋﻘﺐ ﻟﻪ ﻗﺎﻝ ﺻﺪﻗﺖ ﺟﻌﻠﻨﻲ ﺍﻟﻠﻪ ﻓﺪﺍﻙ ﻫﻜﺬﺍ ﺳﻤﻌﺖ ﺟﺪﻙ ﻳﻘﻮﻝ

ترجمه: 
حسن بن علی خزاز میگوید وارد شد علی بن أبی حمزه به محضر امام رضا (علیه السلام )
سپس گفت آیا شما امام هستید؟ حضرت فرمودند : آری . او گفت من از جدّ شما جعفر بن محمد (امام صادق علیه السلام) شنیدم که امامی نیست مگر اینکه برای او فرزندی است (که پس از او باقی بماند) 
پس حضرت فرمودند : ای پیرمرد آیا فراموش کردی یا خود را به فراموشی زده ای ؟ایشان (امام صادق علیه السلام) این چنین نگفت ، براستی که آن جناب فرمود امامی نیست مگر اینکه برای او فرزندی (پسری) است مگر آن امامی (امام زمان) که حسین بن علی در زمان او خروج (رجعت) میکندپس برای او فرزندی نیست. (در اینجا علی بن أبی حمزه )گفت راست گفتی ، خدا مرا فدای تو گرداند همینطور ( که شما میگویید) شنیدم که جدّ شما میگفتند.!

منابع:
دلائل الامامة صفحه 231
غيبة الطّوسيّ: 224/ 188
إثبات الهداة 1: 238/ 196

دجال بصری این ملعون روانی انقدر ادعاهای پوچ و توخالی و خنده دار داره و انقدر هر روز یه چیزه تازه باب میکنه که من اگه هر روزم ازش پست بزارم تمومی نداره و چون مطالب مهمتر از این ملعونم وجود داره از این به بعد لابلای پستها از شیرین کاریهای این دجال مطلب میزارم

پنج شنبه 3 فروردین 1396  11:54 AM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

مدعیان دروغین در آخرالزمان:

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، شیخ جنجالی مصر با انتشار بیانیه‌ای «مهم» در صفحه خود در فیس‌بوک، خود را «مهدی منتظَر» نامید و از مردم خواست با وی بیعت کنند!

محمد عبدالله نصر مشهور به «شیخ میزو،» که از فارغ التحصیلان الازهر مصر است و به نظر می‌رسد قوۀ عاقلۀ خود را از دست داده، در فیس‌بوک نوشت: «بدین وسیله اعلام می کنم که من امام مهدی منتظر (محمد بن عبدالله) هستم! که در پیشگویی‌ها نامش ذکر شده و آمده‌ام تا زمین را پر از عدل کنم (!) و از تمامی مسلمانان سنی و شیعه و ملل کشورهای جهان می خواهم که با من بیعت کنند!»وی، که حتی نام صحیح حضرت صاحب الزمان (عج) را هم نمی‌داند، سپس به دو حدیث از کتب موسوم به "صحیح" اهل سنت، یعنی سنن ابی داوود و ترمذی اشاره کرده که به نقل از پیامبر اکرم (ص) می گوید: اگر تنها یک روز از عمر زمین باقی مانده باشد، خدا آن روز را آنقدر طولانی می‌کند که مردی از اهل بیت من ظهور کند... و زمین را پر از عدل و داد کند، چنان که از ظلم و جور پر شده است.
گفته می‌شود، شیخ میزو که در الازهر درس خوانده و پس از انقلاب ژانویه مصر سر و کله‌اش پیدا شد و او را «خطیب میدان التحریر» نامیده‌اند. وی نظرات جنجالی زیادی دارد و در مصر او را به «توهین به ذات الهی» هم متهم کرده‌اند.

ادامه داردپاسخ به:⏳⏳⏳ شمارش معکوس ظهور ⏳⏳⏳ 

پنج شنبه 3 فروردین 1396  11:56 AM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

تاریخچه و معرفی اجمالی فرقه احمدالحسن

⛔️فرقه انحرافی احمد الحسن، یکی از قطعات پازلی است که غرب جهت مبارزه با مراجع تقلید شیعه، آن را به تصویر کشیده است. تصویری که هر کدام از قطعات آن، فرقه ای انحرافی بوده و مردم را به سمت خود دعوت می کنند. می توان به طور خلاصه، پازل نام برده را چنین تشریح کرد که این پازل، بر آمده از چهار قطعه اصلی می باشد که عبارتند از: شیخیه، بابیت، بهائیت و احمدالحسن.

⛔️فرقه احمدالحسن، که به نام سرکرده آن نام گذاری شده است، فرقه منحرفی است که اخیرا، پیروان آن به عنوان انصار امام مهدی ع؛ درحال تبلیغ و بیعت گرفتن از مردم از طریق اینترنت و انواع مسنجر ها هستند.

⛔️این جریان که تحت عنوان «احمدالحسن الیمانی وصی و فرستاده امام زمان علیه السلام » در اواخر سالهای حاکمیت صدام بروز کرد، پس از سقوط او، با کمک برخی از باقیمانده های رژیم بعث تشکیلات وسیعی را در مناطقی همچون نجف، کربلا، ناصریه وبصره به راه انداختند.

⛔️مؤسس این جریان، شخصی به نام احمد اسماعیل گاطع از قبیله صیامر است که بعدها نام خود را به احمدالحسن تغییر داد. وی درحدود سال ۱۹۷۳میلادی درمنطقه ای بنام هویر از توابع زبیر از استان بصره متولد شده و درسال ۱۹۹۹میلادی از دانشکده مهندسی نجف فارغ التحصیل شد. وی مدت بسیار اندکی در کلاس های حوزه شهید سید محمد صدر شرکت کرد.

⛔️آنچه در این جریان خودنمایی می کند، بینش تکفیری نسبت به بزرگان شیعه است. بطوری که به نظر می رسد تمامی منابع این جریان، در این مسأله سرمایه گذاری شده و برای رسیدن به اهداف خود از هیچ چیزی دریغ نمی نمایند.

⛔️البته بر اهل علم پوشیده نیست که مهم ترین ابزار تبلیغی این جریان، تحکم بر علیه مقدسات شیعه بوده و با استفاده از مغالطه های فنی، برخی از افراد کم سواد دینی را به انحراف می کشانند.

⛔️این فرد تا کنون با بیش از 53 ادعای واهی، رکورددار مدعیان مهدویت بوده و خود را امام سیزدهم شیعیان نامیده است 

پنج شنبه 3 فروردین 1396  11:57 AM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

شمارش معکوس ظهور

پنج شنبه 3 فروردین 1396  11:57 AM
تشکرات از این پست
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

ارماگدون چیست ؟

‏(armageddon) ﺩﺭ ﺍﺻﻞ ﻛﻠﻤﻪﺍﻯ ﻳﻮﻧﺎﻧﻰ-عبری ﺍﺳﺖ به معنای تپه شریفان یا کوه تپه ای که در 20 مایلی جنوب-جنوب شرقی حیفا قرار دارد و فاصله آن از دریای مدیترانه، حدود 15 مایل است و از طرف دیگر در فاصله 55 مایلی تل آویو قرار دارد. 

�� این اسم ﺩﺭ ﻭﺍﮊﻩ ﻧﺎﻣﻪﻫﺎﻯ ﺍﻣﺮﻳﻜﺎﻳﻰ ﭼﻮﻥ ﻓﺮﻫﻨﮓ ‏«ﻭﺑﺴﺘﺮ‏» ﻧﺒﺮﺩ ﻧﻬﺎﻳﻰ ﺣﻖ ﻭ ﺑﺎﻃﻞ ﺩﺭ ﺁﺧﺮ ﺍﻟﺰﻣﺎﻥ ﻣﻌﻨﺎ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ. 

��منطقه آرماگدون در غرب رود اردن و در میان الجلیل و السامره در دشت یزرعین ﺷﺎﻡ (با نام محلی هَرمَجِدّون) قرار دارد ﻛﻪ ﺑﺮ ﺍﺳﺎﺱ ﺑﺎﺏ ﺷﺎﻧﺰﺩﻫﻢ ﻣﻜﺎﺷﻔﺎﺕ ﻳﻮﺣﻨّﺎ ﺩﺭ ﻋﻬﺪ ﺟﺪﻳﺪ، ﺟﻨﮕﻰ ﻋﻈﻴﻢ ﺩﺭ ﺁﻥﺟﺎ ﺭﺥ ﻣﻰﺩﻫﺪ ﻭ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﺣﺎﺿﺮ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺑﺸﺮ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﭘﺎﻳﺎﻥ ﻣﻰﻳﺎﺑﺪ، ﺑﻪ ﻋﺒﺎﺭﺕ ﺩﻳﮕﺮ، ﺍﻳﻦ ﻧﺒﺮﺩ ﻣﻘﺪّﻣﻪ ﺗﺤﻮّﻟﻰ ﺑﺰﺭﮒ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺳﺮﻧﻮﺷﺖ ﻧﻬﺎﻳﻰ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺩﺭ ﺯﻣﻴﻦ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺑﺴﺘﮕﻰ ﺩﺍﺭﺩ.

��ﺩﻛﺘﺮ ﻋﺒﺪﺍﻟﻜﺮﻳﻢ ﺯﺑﻴﺪﻯ ﺩﺭ ﻧﻮﺷﺘﺎﺭﻯ ﻛﻮﺗﺎﻩ ﺍﻋﺘﻘﺎﺩ ﻏﺮﺑﻴﺎﻥ ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﺎﺩﺛﻪ ﺭﺍ ﺑﺮﺭﺳﻰ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﻃﻮﺭ ﺧﻼﺻﻪ ﺍﺯ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﻳﻦ ﻭﺍﻗﻌﻪ ﺑﺎ ﺣﺎﺩﺛﻪ ﻋﻈﻴﻢ ﻇﻬﻮﺭ ﻣﻬﺪﻯ ﺁﻝﻣﺤﻤﺪ- ﺻﻠﻮﺍﺕ ﺍﻟﻠّﻪ ﻋﻠﻴﻬﻢ ﺍﺟﻤﻌﻴﻦ - ﭘﺮﺩﻩ ﺑﺮﺩﺍﺷﺘﻪﺍﺳﺖ.

�� ﺯﺑﻴﺪﻯ ﻣﻰﻧﻮﻳﺴﺪ :
ﻣﺆﺳﺴﺎﺕ ﺩﻳﻨﻰ ﻭ ﺭﺳﺎﻧﻪﻫﺎﻯ ﻏﺮﺏ، ﻣﺮﺩﻡ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﻯ ﺍﻳﻦ ﺣﺎﺩﺛﻪ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﻣﻰﺳﺎﺯﻧﺪ. ﺑﺮﺭﺳﻰ ﻣﺆﺳﺴﻪ ‏« ﺗﻠﺴﻦ ‏» ﻛﻪ ﺩﺭ ﺍﻛﺘﺒﺮ 1985 ﻣﻴﻼﺩﻯ ﺍﻧﺘﺸﺎﺭ ﻳﺎﻓﺖ، ﻧﺸﺎﻥ ﻣﻰﺩﻫﺪ 61 ﻣﻴﻠﻴﻮﻥ ﺍﻣﺮﻳﻜﺎﻳﻰ ﺩﺭ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﻭﺍﻗﻌﻪ ‏«ﺁﺭﻣﺎﮔﺪﻭﻥ‏» ﺑﻪ ﺳﺮ ﻣﻰﺑﺮﻧﺪ . ﻣﺆﺳﺴﺎﺕ ﺩﻳﻨﻰ ﺍﻣﺮﻳﻜﺎﻳﻰ، ﺍﻳﻦ ﻧﻜﺘﻪ ﺭﺍ ﺭﻭﺷﻦ ﺳﺎﺧﺘﻪﺍﻧﺪ ﻛﻪ ﺳﭙﺎﻫﻰ ﺍﺯ ﻋﺮﺍﻕ ﺑﻪ ﺳﻮﻯ ﻗﺪﺱ ﺭﻫﺴﭙﺎﺭ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ. 

�� ﺑﺮ ﺍﺳﺎﺱ ﭘﻴﺸﮕﻮﻳﻰ ﺣﺰﻗﻴﺎﻝ ‏(ﻓﺼﻞ 38 ﻭ39) ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﺳﭙﺎﻩ ﻧﻈﺎﻣﻴﺎﻧﻰ ﺍﺯ ﻋﺮﺍﻕ، ﺍﻳﺮﺍﻥ، ﻟﻴﺒﻰ، ﺳﻮﺩﺍﻥ ﻭ ﻗﻔﻘﺎﺯ ﺷﺮﻛﺖ ﺩﺍﺭﻧﺪ .
ﻣﺪﺍﺭﺱ ﺍﻧﺠﻴﻠﻰ ﺍﻣﺮﻳﻜﺎ ﻭﺍﻗﻌﻪ ﺁﺭﻣﺎﮔﺪﻭﻥ ﺭﺍ ﺗﻨﻬﺎ ﺣﺎﺩﺛﻪﺍﻯ ﻣﻰﺩﺍﻧﻨﺪ ﻛﻪ ﺑﺎﺯﮔﺸﺖ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﻣﺴﻴﺢ ﺑﻪ ﺯﻣﻴﻦ ﺭﺍ ﻣﻤﻜﻦ ﻣﻰﺳﺎﺯﺩ ﻭ ﺑﺮ ﺍﺳﺎﺱ ﺍﻳﻦ ﺗﺤﻠﻴﻞ، ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﺁﻥ ﻭ ﻧﺰﺩﻳﻚ ﺑﻮﺩﻥ ﻭﻗﻮﻋﺶ ﺑﻪ ﺗﺒﻠﻴﻎ ﭘﺮﺩﺍﺧﺘﻪﺍﻧﺪ . ﺁﺭﻣﺎﮔﺪﻭﻥ ﺍﻳﻦ ﮔﺮﻭﻩ ﻫﻤﺎﻥ ﺣﺎﺩﺛﻪ ﻋﻈﻴﻤﻰ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﭘﻴﺶ ﺍﺯ ﻇﻬﻮﺭ ﻣﻬﺪﻯ(عج) ﺭﺥ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺩ. ﻫﻤﺎﻥ ﺣﺎﺩﺛﻪ ﺑﺰﺭﮔﻰ ﻛﻪ ﺍﺋﻤﻪ ﻣﺎ - ﻋﻠﻴﻬﻢﺍﻟﺴﻼﻡ- ﺁﻥ ﺭﺍ ‏بشارت بخش ازادی قدس می دانند!!

منبع:
📕 ﺁﻳﺎ ﻇﻬﻮﺭ ﻧﺰﺩﻳﻚ ﺍﺳﺖ؟ﻧﺎﺷﺮ ﮔﻞ ﻳﺎﺱ، .1379 

پنج شنبه 3 فروردین 1396  11:58 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها