ماهنامه سفره ایرانی - بیتا منوچهری: درست کردن مافین ماکارونی پنیری، به دلیل زیبایی اش، واقعا حس خوشایندی فراهم می آورد. این مافین ها را درست کنید و از خوردن آنها لذت ببرید.
میزان سرو: 12 عدد
مواد لازم:
- اسپاگتی (پخته): 4 پیمانه
- کره (ذوب شده): یک سوم پیمانه
- تخم مرغ (درشت): 2 عدد
- پنیر پارمزان: یک دوم پیمانه
- پنیر کاتیج: سه چهارم پیمانه
- پنیر پارمزان: یک چهارم پیمانه
- پنیر ماتزرلا (رنده شده): یک پیمانه
مواد لازم مایه ماکارونی:
- روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری
- سوسیس یا گوشت (چرخ کرده): 450 گرم
- ریحان خشک (پودر شده): یک دوم قاشق چای خوری
- پیاز (خرد شده): یک عدد
- پودر سیر: یک دوم قاشق چای خوری
- فلفل قرمز (پودر شده): یک دوم قاشق چای خوری
- پاپریکا: به مقدار لازم
- نمک: یک دوم قاشق چای خوری
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- سس گوجه فرنگی: 420 گرم
طرز تهیه:
1. ابتدا دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید. اسپاگتی را مطبق دستورالعمل روی بسته آن بپزید و آبکش کنید و با کره ذوب شده مخلوط کنید.
2. تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه هم بزنید. پنیر پارمزان را اضافه و مخلوط کنید.
3. مخلوط تخم مرغ را به مخلوط اسپاگتی اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.
4. این مخلوط را در 12 حفره مافین بریزید و آنها را شبیه به لانه شکل دهید.
5. پنیر کاتیج و پنیر پارمزان را با هم مخلوط کنید. این مخلوط را در لانه ماکارونی پخش کنید.
6. مایه ماکارونی را با قاشق در لانه های ماکارونی بریزید.
7. روی آنها پنیر ماتزرلا قرار دهید.
8. قالب را حدود 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا پنیر کمی طلایی و برشته شود. سپس سرو کنید.
طرز تهیه مایه ماکارونی:
روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. پیاز و گوشت چرخ کرده یا سوسیس را در آن تفت دهید. چاشنی ها را اضافه و مخلوط کنید. در آخر سس گوجه فرنگی را اضافه و مخلوط کنید.