پاسخ به:عرض تبریک...
هیچ عشقی عظیم تر از عشق مادر نیست
هیچ حمایتی عظیم تر از حمایت پدر نیست
پدر و مادرم روزتان مبارکباد
.تفکر از تخصص مهمتر است📌
بنده هم به نوبه خودم سال جدید و اعیاد رجبیه بخصوص میلاد حضرت فاطمه (س) - روز مادر وامام علی (ع) - روز پدر را خدمت همه عزیزان تبریک میگم
میلاد مرتضی اسدالله حیدر است جشن ولادت علی(ع) آن میر صفدر است زوجی برای فاطمه حق آفریده است این زادروز همسر زهرای اطهر است
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
من این روز رو به تمام پدران دنیا از جمله پدران شهید پرور تبریك عرض می كنم. امیدوارم سایه ی پر از لطف و محبت پدران چون چراغ روشنی سر لوحه ی زندگی مان قرار گیرد. پدر عزیزم روزت مبارك//
امشب حـــرم خــــدا حــــرم شد از مقـــــدم یار محتــــــرم شـــــد
كعبه شده است محو و مدهـوش دیوار ز هـــــم گشـــــــوده آغوش
در زمزمــــــههای آب زمـــــــــزم آوای علی علیست هــــــــــر دم
این صدف جز این دُر گرانمایه ندارد
رفتم زیر سایه لطفش بنشینم
دیدم علی نور بود سایه ندارد
علی علیه السلام و زیبائی ها:
از کعبه حق بانگ جلی می آید
آوای خوش لم یزلی می آید
بشنو که سروش وحی حق می گوید
آغوش گشایید علی می آید
ذکر من، تسبیح من، ورد زبان من علی است جان من، جانان من، روح و روان من علی لست تا علی (ع) دارم ندارم کار با غیر علی شکر لله حاصل عمر گران من علی است
اگر چه یادمان می رود که عشق تنها دلیل زندگی است اما خدا را شکر که نوروز هر سال این فکر را به یادمان می آورد.پس نوروزت مبارک که سالت را سرشار از عشق کند. .
با تأخیر 21 روزه نوروزتون مبارک انشاالله
کارگاه آموزشی غدیر ( آنلاین)
مسابقه امتیازی سالار شهیدان
گشت گرداگرد مهر تابناک ، ایران زمین / روز نو آمد و شد شادی برون زندر کمین ای تو یزدان ، ای تو گرداننده ی مهر و سپر / برترینش کن برایم این زمان و این زمین . . . عید نوروز بر شما مبارک
این عید پر از عطر دل انگیز خداست / سرشار ترین آینه ی خاطره هاست نوروز خوشت همیشه رنگین با عشق / آراسته با دلی که همراه خداست . . . عید نوروز بر شما مبارک
تولد مولا علی (ع) بر شما مبارک
هیچ وقت برای تبریک دیر نیست!
سال نو مبارک!