0

مینی کالزون گوشت قلقلی

 
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1393 
تعداد پست ها : 10952
محل سکونت : خراسان رضوی

مینی کالزون گوشت قلقلی

آشپزی

#شام امشب؛ مینی کالزون گوشت قلقلی😋😋

مناسب برای 8 نفر

🌮 مواد لازم:

453 گرم خمیر پیتزا
8 قاشق غذاخوری سس مارینارا
16 عدد گوشت قلقلی نیم‌پز
4 برش پنیر موتزارلا، نصف شده
4 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان، رنده شده
1 عدد تخم‌مرغ
1 قاشق غذاخوری آب
ریحان تازه
فلفل سیاه

🌮 دستور تهیه:

1. از قبل دمای فر را روی 200 درجه سانتی‌گراد (400 درجه فارنهایت) تنظیم می‌کنیم تا گرم شود.

2. بر روی یک سطح آغشته به آرد، خمیر پیتزا را به 8 قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم.

3. تکه‌ها را برداشته و به شکل دایره پهن می‌کنیم.

4. یک قاشق از سس مارینارا را روی هر یک از خمیرها پخش می‌کنیم. بعد دو عدد گوشت قلقلی را به همراه یک برش پنیر موتزارلا، در وسط هر خمیر می‌گذاریم. کمی پنیر پارمسان و ریحان روی آن‌ها می‌ریزیم.

5. لبه خمیرها را برگردانده، فشار داده و همانند ویدئو می‌پیچانیم تا کاملا بسته شوند.

6. کف یک سینی مخصوص فر را با کاغذ روغنی پوشانده و کالزون‌ها را در آن می‌گذاریم. روی آن‌ها را به تخم‌مرغ و فلفل آغشته می‌کنیم.

7. به مدت 15 تا 20 دقیقه می‌پزیم تا به رنگ قهوه‌ای مایل به طلایی دربیایند.

8. نوش جان

 

چهارشنبه 25 اسفند 1395  3:18 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها