پاسخ به:جشن اتاق چت
شخصي ميره خارج يه موتور مي دزده صاحبش داد ميزنه NO NO يارو ميگه نو يا كهنه من بردمش !
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
خوب امروزمیخواهیم اینجاروبترکونیم
دوستان شاعر،خواننده،نوازنده،مولودی وملودی خوان کجاهستند؟
گروهه سرود،گروهه خواننده؟
يه مگسي مياد مي شينه رو كله يه مرد كچل يارو فورا بر مي گرده به مگس ميگه جون مادرت پاشو برو الان يه جوك برامون درست مي كنن !
مهماني آهسته از پسر صاحب خانه پرسيد پسرجان شما كي ناهار مي خوريد ؟ پسر بچه گفت مامانم ميگه هر وقت شما رفتيد!
خانمي زنگ ميزنه دكتر و ميگه آقاي دكتر به دادم برسين بچه ام مداد قورت داده . دكتر ميگه من همين الان راه مي افتم ميام . خانم ميگه من تا اون موقع چيكار كنم ؟ دكتر ميگه تا اون موقع ميتونين با خودكار بنويسين !
گروهه شادی
صدا
نور
افکت
حرکت
معلمي از شاگردش پرسيد از پنبه چه استفاده هايي مي شود ؟ شاگرد گفت نمي دانم . معلم گفت همين كت عيدتان را از چه چيزي درست كرده اند ؟ شاگرد گفت از كت پدر بزرگم !
رئيس تيمارستان به يكي از مراقب ها گفت من اينجا از همه راضي هستم فقط ديوانه اي هست كه اصرار دارد من برج ايفل را از او بخرم !مراقب گفت پس چرا نمي خريد ؟رئيس میگه آخه خيلي گرون ميگه !
سالی که بهارش قدم فاطمه(س)باشد صدها برکت از کرم فاطمه(س)باشد یا مقلب القلوب والابصار یا مدبرالیل والنهار یامحول الحول والاحوال حول حالنا الی احسن الحال حلول سال نو و بهار پرطراوت را بشماوخانوادگرامیتان تبریک عرض میکنیم
غزال خوش صدا توئی ، راسخون
شیرین تر از عسل توئی ، راسخون
بین تموم سایتهای اینترنت
نگین بی بدل توئی ، راسخون
به شخصي ميگن اگه دنيا رو بهت بدن چيكار مي كني ؟ ميگه ساکت شو من خودم زن دارم !
سلام عرض میکنم خدمت تمامی راسخونی های عزیز
امیدوارم تو سال 96 همه به انچه که به صلاحشون هست برسند من هم یکی از اونها .................. اگه بشه که چی میشه
توکل بر خدا
شخصي كه مبتلا به بي خوابي بود بعد از مدتها معالجه بالاخره يه شب تونست تا صبح بخوابه . دكتر معالجش ازش پرسيد ديشب راحت خوابيدي ؟ يارو گفت آره خوب خوابيدم ولي اين دفعه همش خواب مي ديدم كه بيدارم !
سلام امیرجان
چطوری یاموتوری؟
سال نووعیدتوهم مبارک باشه
احوال داداش فرزاد گل خودم
عیدتون مبارک باشه
خانواده خوبن ؟ بچه ها خوبن ؟
مادري كارنامه پسرشو مي بينه بهش ميگه باز كه نمره تك آوردي آخه من به تو چي بگم ؟ پسر ميگه هيچي مامان جون بگين تكاور !