آنڪہ دائم
"نفسش" حس تو را داشت منم....
اين چنين
عشق تو در سينہ نگهداشت منم....
آنڪہ در "ناز"
فرو رفتہ و شاداب تويے.....
آنڪہ دل ڪاشت
ولے دلهره برداشت منم.
1- بیوگرافی :
نام:علی
نام خانوادگی همون محبوب دلها هستم
سن 27
استان تبریز
شهر شهری که کبابش معروف هست ( نان داغ - کباب داغ )
تحصیلات کارشناسی ارشد مهندسی عمران
شغل مهندس ناظر هستم
2- دوست داشتی اسمت چی باشه؟ اسم خودمو خیلی دوسش دارم
3- چه غذاهایی را دوست داری؟همشون خوب هستن - آبگوشت و چلو مرغ و ماهی و کباب و......
4- دوست داری اسم بچه هاتو چی بذاری؟ -فاطمه - نازنین زهرا - محمد - امیرعلی-
5- دوست داشتی غیر از شهر خودت بچه کدوم شهر باشی؟ خب خیلی جاهابرام جذاب هست ولی اصفهون رو هم دوست دارم
6- به کدوم شهرهای کشورمون دوست داری سفر کنی؟ همه جامثل کیش و شیرازو.....
7- اگر به سال 95 برگردی چه کارایی انجام نمیدادی؟ خب سعی میکردم کارهایی رو که باعث ناراحتی شده انجام ندم
8- اگر بگن تموم زندگیت ی فیلم بوده اسم زندگیت رو چی میذاشتی؟ یه دنیا زندگی ..
9- از چه چیزی تو زندگیت بیشتر از همه میترسی؟ زندگی که گذر موقت ما تو این دنیا هست ابزاری هست برای جمع آوری توشه برای اخرت .. امیدوارم تو اون دنیا به خاطر اعمالم ( کم بودن یا درست نبود و... ) تو وضع بدی نباشم
تو خود این دنیا اول از خدا - بعد از پدر و مادرم نه صرفا ترس باید احترامشون رو رعایت بکنم و....
10- اگه قرار باشه 3 تا آرزوت همین الان برآورده بشه ، آرزوهات چیه؟ یعنی بگم نمیشه که اخه ولی یه اشاره میکنم خخخ
1- کارم رسمی بشه یا به قولی استخدام رسمی بشم 2- تشکیل خانواده بدم با کسی که دوسش میدارم از تمام وجودم 3-این رو دیگه اضافه هست ولی میگم شکر خدا سلامتی که دارم در کنار این سلامتی از لحاظ مادی هم نیازی نداشته باشم و بتونم به دیگران کمک بکنم
11- اولین چیزی که با این کلمات به ذهنت میرسه؟
کربلا: دلم پر میزنه تا برم زیارت
مادر: مظهر مهربانی تمام عالم هستی
پدر: حامی بزرگوار در حالتی که رسم و استقامت زندگی رو هم نشان میدن
راسخون:
غزال خوش صدا توئی ، راسخون
شیرین تر از عسل توئی ، راسخون
بین تموم سایتهای اینترنت
نگین بی بدل توئی، راسخون
عیدی: نمیتونم بگم خیلی بزرگه
لحظه تحویل سال: خیلی دعا کردم
سال95: هم تلخ هم شیرین
کتاب : این مدت به خاطر پایان نامم کتاب های مربو به نرم افزار خوندم مایلید بگم خخخ نرم افزار انسیس - آباکوس - و....
کیف مدرسه : نگشهون داشتم با یه عالمه وسایل دوران مدرسم
شب امتحان : یکمی ترس و کم خوابی
فیلم سینمایی : خوباش رو میبینم
12- اگر بهت بگن روی بزگترین تابلوی دنیا یه جمله بنویس که همه ی دنیا ببینن چی مینوشتی؟ یه چیزی مینوشتم نمیتونم اینجا بگم
13- خودت از کدوم اخلاقت بدت میاد؟ نمیدونم سعی کردم اخلاق بدی نداشته باشم این سوال رو دور و بریام میتونن جواب بدن
14- طرفدار کدوم ورزش و تیم ورزشی هستی؟ یل یاتار طوفان یاتار یاتماز تراختور پرچمی .... بعدش پرسپولیس - بعد بارسلونا- شنا - کوه نوردی
15- شعارت توی زندگی چیه؟داشتن دل خوشحال و مهربان و انتقال این به دیگران
16- بهترین سال در زندگیت؟ امیدوارم 96 بهترین باشه
17- بهترین و بدترین اتفاقی که در سال 95 برایت رخ داده؟ بدترین که فوت پدربزرگم بود که خیلی باهاش گرم بودم و بهش سر میزدم و با هم صحبت میکردیم مثل این میموند من که کودک درونم فعال پیر مرد هم که مثل بچه میمونن با هم انس گرفته بودیم عالی .. روحش شاد و مورد دیگه که نمیتونم بگم و دیگه اون برخورد و رفتار رو جلوش رو بستم و بهتر رو هم که همین دم و بازدم به لطف خدا میاد الحمدالله
18-از چه طریق با سایت راسخون اشنا شدی؟ از طریف دانلود نرم افزار
19 در زندگی بیشتر از همه مدیون چه کسی هستید؟ مدیون ؟ خب مدیون خیلی هام
20- در کدام تالار راسخون بیشترین فعالیت را داشتی؟؟ فکر کنم اتاق چت به مدیریت حاج خانم سلما ان شاءالله که هر جا هستن موفق و سلامت باشن
21-اگر بخوای به نظم و انضباط خودت نمره بدی چند میدی؟"0 تا 20" نظم و انضباط رو نمیشه اینجا معنی کرد چون بعضی وقت اصلا نبودم ولی از نظر اینکه با کسی بد رفتاری نکردم و شاید همه از من راضی باشن 20