با سلام و عرض تبریک به مناسبت فرا رسیدن سال نو و آرزوی شادکامی و سلامتی برای همه دوستان؛
1- بیوگرافی :
اطلاعاتم همین کنار به طور کامل نوشته شده!!!
امید هستم!!!! دوستان بِهِم میگن: "امید جهان" و مشهور به "طنّاز"(دوست و دشمن به این مورد اذعان دارن!!!!!).
2- دوست داشتی اسمت چی باشه؟
امیرعلی یا امیرمحمد یا آرمان یا احسان یا سبحان
3- چه غذاهایی را دوست داری؟
قورمه سبزی، ماکارانی، خورشت آلو.
4- دوست داری اسم بچه هاتو چی بذاری؟
پسر: امیر محمد، امیر علی، فرزاد، احسان، سبحان / دختر: نازنین زهرا، نازنین فاطمه، نازنین زینب
5- دوست داشتی غیر از شهر خودت بچه کدوم شهر باشی؟
مشهد، اصفهان، شیراز، تبریز
6- به کدوم شهرهای کشورمون دوست داری سفر کنی؟
مشهد، اصفهان، شیراز، تبریز و شهرهای شمالی.
7- اگر به سال 95 برگردی چه کارایی انجام نمیدادی؟
به یه کنفرانسی که باعثِ نرسیدِن بنده به آزمون دکترا شد، نمیرفتم! البته خیلی خوش گذشت. شایدم رفتم. نمیتونم ازش دل بِکَنَم!!!! میفهمی؟؟ نمیتونم!!!
8- اگر بگن تموم زندگیت ی فیلم بوده اسم زندگیت رو چی میذاشتی؟
تصمیم کبرا!!!!!!!!!!!
9- از چه چیزی تو زندگیت بیشتر از همه میترسی؟
عدم دلبستگی دو طرفه و همچنین رهایی و جدایی از یک سری آدما! (دوستای دور و برِ خودمو میگم. چون بالأخره جبر روزگار باعث میشه که آدما دوستای قدیمیشونو یا حتی جدیدشونو ول کنن یا دور بشن ازشون.)
10- اگه قرار باشه 3 تا آرزوت همین الان برآورده بشه ، آرزوهات چیه؟
1. معافیت سربازیِ منحوس با تشریفات کامل و با عزت و احترام و بدون منّت! بطوریکه برای اشتغال هم باز مشکلی بوجود نیارن!!!!
2. قبولی دکترا، ترجیحاً خارجه که زحمت آدم هرز نره اینجا و ارزش برای کار و فعالیت آدم قائل باشن!!!
11- اولین چیزی که با این کلمات به ذهنت میرسه؟
کربلا: اول لیاقت و بعد استجابت دعاها
مادر: تحمل سختیها و ایستادگی و صبوری
پدر: زحمت کش، ستون خانه
راسخون: همراه همیشگی در تمامی لحظات خصوصاً لحظات تنهایی.
عیدی: میلی بِهِش ندارم! (جزو نظریات خاصّ خودمه که اینجا مجال گفتنش نیست!)
لحظه تحویل سال: مرور دعاها و آرزوهای مختلف در دل، همراه با تپش قلب!
سال 95: از یه نظر بد و از یه نظر خوب!!!
کتاب: یار دوست داشتنی و قدیمیِ خودم!
کیف مدرسه: بازم یار دوست داشتنی و قدیمیِ خودم!
شب امتحان: لذّت و لذّت و لذّت (این هم جزو نظریات خاصّ خودمه که اینجا مجال گفتنش نیست!)
فیلم سینمایی: تفریح و سرگرمی همراه با یه دوست خوب و پایه!!!
12- اگر بهت بگن روی بزرگترین تابلوی دنیا یه جمله بنویس که همه ی دنیا ببینن چی مینوشتی؟
جملات ناب زیاد دارم. حالا یکی که برای همین ابتدای سال هم خوبه، همه با دقت بخونن:
"دوسِت دارم" ==> خیلیا با این جمله خر شدن ، بعضیا هم از بس شنیدن کر شدن!!!
13- خودت از کدوم اخلاقت بدت میاد؟
بیخیال!!!!
14- طرفدار کدوم ورزش و تیم ورزشی هستی؟
تیم؟؟؟؟ از صد تا فحش برام بدتره. اینم جزو قوانین خودمه که حکم "حرام" براش صادر کردم. البته ورزش کوهپیمایی و پیاده روی و دوچرخه سواری رو مناسب و حلال میدونم، البته تا جایی که باعث آسیب و صدمه به بدن نشه. و اِلّا همونا هم حرام میشه در بعضی مواقع. (این هم جزو نظریات خاصّ خودمه)
15- شعارت توی زندگی چیه؟
فعلاً چیزی که توی ذهنم هست، شعاریه در مورد سربازی. از گفتنش امتناع میکنم که مبادا به کسی بَر بخوره!
16- بهترین سال در زندگیت؟
سال 87 فک کنم!
17- بهترین و بدترین اتفاقی که در سال 95 برایت رخ داده؟
جوری نبود که بهترین و بدترین رو بشه انتخاب کرد. فراز و نشیبهای معمولی داشت!
18-از چه طریق با سایت راسخون اشنا شدی؟
از طریق یه نمایشگاهی که توی شهرمون برگزار شد. نمایشگاه قرآن یا کتاب بود فک کنم.
19 در زندگی بیشتر از همه مدیون چه کسی هستید؟
مشخصه، کسایی که از اول زندگی بچه ها رو پرورش میدن! پدر و مادر. البته مادر بزرگ و عمه و دایی هم در موردِ من خیلی مصداق پیدا میکنن و نباید نادیده گرفتشون.
20- در کدام تالار راسخون بیشترین فعالیت را داشتی؟
از روز اول به مباحث تالار صالحین علاقه داشتم و بعدش از سوی مدیر اسبق، مدیریتش بِهِم واگذار شد. به تالارهایی که علاقه دارم، در صورتی که وقتشو داشته باشم، سَر میزنم و فعالیتم هم مشهوده برای اکثریّت. البته به غیر از چند تا که اصلاً سر نمیزنم چون علاقشو و حوصلشو ندارم و اصطلاحاً با همدیگه همفاز نیستیم!!!!
21-اگر بخوای به نظم و انضباط خودت نمره بدی چند میدی؟"0 تا 20"
بستگی داره. توی یه سری کارا 20 و توی یه سری کارا 10 و توی یه سری کارا حتی صفر!!!!! نمیشه مطلق نظر داد. ولی بالای 15 فک کنم مناسب باشه.