ماهنامه سرآشپز: در این مطلب طرز تهیه اردور ماست و نعنا را به شما آموزش داده ایم. این اردور به راحتی و خیلی ساده درست می شود. به شما پیشنهاد می کنیم برای یکبار هم که شده آن را امتحان کنید.
مواد مورد نیاز:
- ماست خامه ای: 700 گرم
- نعنا خشک: 1.5 ق س
- خیار (نگینی خرد شده): 2 عدد
- بیسکوییت شور (آسیاب شده): 200 گرم
- کره (ذوب شده): 100 گرم
- گردو (خرد شده): 50 گرم
- کشمش پلویی: 30 گرم
- پورد ژلاتین: 2.5 ساشه
- شکر: 1 ق چ
- آب جوش: یک سوم پیمانه
- نمک: 1 ق چ
روش تهیه
1. داخل کاسه ای بیسکویت شور (کراکر نمکی) را با کره مخلوط کنید.
2. درون 8 عدد قالب مافین را با روکش نایلونی بپوشانید، سپس مخلوط بیسکویت را به طور مساوی درون آن ها بریزید و به وسیله قاشقی فشرده کنید. بعد به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
3. پودر ژلاتین، شکر و آب جوش را با هم مخلوط کنید. سپس آن را روی حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش (به روش بن ماری) قرار دهید تا دانه های ژلاتین و شکر حل شود.
4. ماست خامه ای (از 2 ساعت قبل در دمای محیط قرار دهید تا سرمای خود را از دست دهد)، خیار، نمک، نعنا، گردو و کشمش را درون ظرفی ریخته و مخلوط کنید.
5. ژلاتین آماده شده را به مخلوط ماست افزوده و مخلوط کنید.
6. مخلوط مواد را درون قالب ها ریخته و به مدت 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
7. اردور را به وسیله روکش نایلونی از قالب جدا کنید و درون ظرفی قرار دهید. بعد با برگ نعنا و گوجه گیلاسی تزیین کنید