وب سایت سوران: کرِپ یا کرِیپ یک نوع بسیار نازک پنکیک میباشد که معمولاً از آرد گندم یا آرد گندم سیاه تهیه میگردد و کلمهٔ کرپ به فرانسوی از ریشهٔ لاتین crispa به معنی «پیچاندن» گرفته شده است.
مواد لازم:
- تخم مرغ 1 عدد
- نمک 1 پنس
- شیر 1 لیوان
- آرد حدود 3/4 پیمانه
- جعفری 1 مشت
1-تخم مرغ و نمک رو هم بزنید شیر رو هم اضافه کنید و هم بزنید در اخر جعفری و اضافه کنید.
2-در یک تابه 23سانتی متری کمی روغن بمالید و با ملاقه از خمیر بردارید و بریزین توی تابه و پخش کنید تا هر دو طرفش بپزه.
3-کناره های کرپ هارو با چاقو ببرید و داخلش پنیر خامه ای سالاد الویه و یا هرچیز دیگه خواستین بزارید و رول کنید و 20دقیقه
4-بزارید توی یخچال تا تمیز بتونید برش بزنید.
5-رو شو با ماهی سالمون یا هرچیز دیگه تزیین کنید.