ماهنامه سرآشپز - مینا مدنی: احتمال اینکه کوکوی گل کلم را امتحان نکرده باشید، زیاد است. در این مطلب طرز تهیه این کوکو را به شما آموزش داده ایم. کوکوی گل کلم به سادگی و به سرعت آماده می شود.
مواد مورد نیاز:
- گل کلم (گل گل شده): 300 گرم
- تخم مرغ: 5 عدد
- سیب زمینی (رنده شده): 1 عدد
- پیاز (سرخ شده): 2 ق س
- سرکه: 1 ق س
- زرد چوبه: 1 ق چ
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
- روغن مایع: به میزان لازم
روش پخت
1. گل کلم را داخل قابلمه ای حاوی مقداری آب جوش ریخته و به آن سرکه (موجب از بین رفتن بوی گل کلم می شود) و مقداری نمک زده و به مدت 20 دقیقه روی حرارت بگذارید تا نرم شود. سپس آن را آبکش کرده و بگذارید تا خنک شود.
2. گل کلم پخته و خنک شده را به وسیله چنگالی له کنید. سپس سیب زمینی، پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و تخم مرغ را به آن افزوده و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید.
3. داخل تابه ای مقداری روغن ریخته و روی حرارت بگذارید تا داغ شود.
4. مواد را داخل تابه پهن کنید؛ یک طرف آنکه سرخ شد، برگردانده و طرف دیگر را سرخ کنید.
5. کوکوی آماده شده را با سبزیجات دلخواه تزیین و سرو کنید.