0

مبحث 130 طرح صالحین: «بایدها و نبایدهای خرید عید»

mty1378
mty1378
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7386

پاسخ به:مبحث 130 طرح صالحین: «بایدها و نبایدهای خرید عید»

نقل قول omiddeymi1368
نقل قول salma57

من فکر میکنم اگه پیامبر نمی فرمودند النکاح سنتی..... بعضی ها همین رو‌هم می گفتند باهاش مخالفیم. چون بریز و‌بپاش داره، جشن داره.

اسراف داره، خرج داره و ......

مگه نه؟!

همین ازدواج هم ریخت و پاش الکی داره خداییش. نداره؟؟ الآن چرا من و امثال من مجردیم؟ از ترس پولش! از مخارج زیادش. از وامای زیادی که روی دست پدر و مادر میمونه. از توقعات الکی که همگیش از سمت دختراست. ما پسرا که روی زیلو هم میتونیم زندگی کنیم! تا حالا دیدید که سنگ اندازی از سمت خونواده داماد باشه؟؟؟ شاید یک در میلیون باشه!

خیلی اهل شعار دادنید 

ازدواج بدون خرج میشه؟

اصلا همش یباره فکر کنم صفت اصفهانیا شمارم درگیر کردهindecision

روی زیلو؟ یه روز دو روز بعدش صداتون در میاد 

پریروز داشتم حرفای یه مشاورو گوش میدادم میگفت چرا میگین پول خوشبختی نمیاره؟ اتفاقا پول ضامن خوشبختیه با پول اکثر مشکلات حل میشه  اگه کسیم مخالفه میتونه همه پولاشو بده من تا خوشبخت بشه و من بدبختlaugh

پس اگه پول به اندازه بود دیگه شما مخالف ازدواج و ریخت و پاش نبودید، مخالف خرید عید نبودید و اونو ولخرجی نمیدونستید 

یه سری توقعات دخترا!!! مثل خرید حلقه سرویس یه جشن ،اینارو ریخت و پاش نمیدونستید . شما بجای جشن و ریخت و پاش الکی میتونستید برید مسافرت با همسرتون ولی همون خرج جشنو باید برای مسافرت میدادید. ازدواج نه بدون جشن میشه نه مسافرت .

پس هر کاری بکنید این ریخت و پاشه هست حتی با یه جشن کوچیک.

وقتي مي گوييم علي غريب بود لعنت ميکنيم مردمان آن زمان را 
وقتي مي گوييم حسين غريب بود لعنت ميکنيم مردمان آن زمان را
 خدا نکند روزي بگويند مهدي غريب بود که آينده گان لعنتمان کنند

!جنـگ نـرم , تـفـنـگ نميخواهد چـادر ميخواهد

دوشنبه 23 اسفند 1395  9:04 AM
تشکرات از این پست
salma57 r_hasti_r ehsan007060 omiddeymi1368 ehsan67657 ravabet_rasekhoon farshon
r_hasti_r
r_hasti_r
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 214

خوب

بحثمون رسید به ازدواج و خرج و مخارجشfrown

مبحثمون چی بود؟ 

آهان.. خرید عید:|

گفتم یه یاد آوری بکنم laugh

دوستان عزیز..

اگر توجه کنید بیشتر مردم زندگی خودشون رو طوری تنظیم میکنن که خرید لباس و وسایلشون در آستانه ی عید صورت بگیره..

یعنی این اتفاق تا حدودی داره تبدیل به یک عادت میشه و من هیچ مشکلی درش نمی بینم...

عید به معنای نو شدنه و چقدر هم خوبه که آدم با نو کردن وسایل خونه و حتی لباس ها (البته اگر لازم بود) این نو شدن رو به نحوی وارد زندگیش کنه..

در مورد اون حرف آقای دیمی که گفتن هر وقتی میشه عید گرفت و اینجور چیزها، باید بگم که شاید توان خیلی ها در حد همون یه عید باشه frown

خود شما که حوصله ی همین یه عید رو هم ندارید.. چه برسه به چند تا عید:|

من نمیتونم نصیحتتون کنم که به خانواده تون کمک کنید. چون خودم همچین کاری نکردم ( متاسفانه) laugh

ولی شما سعی کنید یکم احساس همدردی کنید... خوب خسته میشن.. کسی نگفته که زن ها باید خونه تکونی کنن.. به نظر من اصلش این بوده که مردها خونه تکونی میکردن.. ولی تنبلیشون میومد و کارشون رو نصفه ول میکردن... زن ها هم‌گفتن اصلا نمی خواد، کار کنید. خودمون از این به بعد خونه تکونی میکنیم:|

با تشکر:)

مدیر تالار گفتگوی آزاد

دوشنبه 23 اسفند 1395  9:40 AM
تشکرات از این پست
mty1378 salma57 ehsan007060 omiddeymi1368 ehsan67657 ravabet_rasekhoon farshon
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

۱- خرید عید به نظر شما تا چه حدی ضروری است؟ضروری بودنش رو والا این دوره زمونه خودش ایجاب میکنه....این زمونه این رو میطلبه که حتمن باید باشه.....!

۲- تا چه حد سعی می کنید در خرید عید صرفه جویی کنید؟ 

۳- حد و مرزهای خریدهای عید چیه؟ (نظر شخصیتون رو بگید): به حده نیازمون....همیشه همینجور بودم. البته بیشتر در مورد خودم.جدن من زمان عید خیلیا رو میبینم و وضعیت زندگیشون رو دلم یه جوری میشه....

۴- تا چه حدی سعی می کنید کالاهای ایرانی بخرید؟کالای ایرانی :؟؟سعی کردم همیشه....ولی بازار رو نگاه کنی اینجوریه ؟؟چن روز پیش یه لباسی خریدم برا حسین نوشته بود : تولید ایران کلی ذوق کردم.......که ننوشته بود چین laugh

۵- چگونه می توانیم کاری کنیم که در آستانه ی عید مجبور به خرید لباس و وسایل دیگر نباشیم؟یعنی چی ؟؟متوجه نشدم !!!

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

دوشنبه 23 اسفند 1395  1:46 PM
تشکرات از این پست
salma57 ehsan007060 omiddeymi1368 ehsan67657 ravabet_rasekhoon r_hasti_r farshon
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

جالبه بحث کالای ایرانی شد....

و جالبتر اینکه ما میریم خرید..جنس خارجی میخریم......از نظرمون خیلیم خوبه.......بعد هم اگه طوری شد....هیچی دیگه گذشت....چرا ؟؟چون خارجیه و.....هزار.....

میریم کالای ایرانی میخریم....به محض اینکه یه طوریش شد......آخ من گفتم کالای ایرانی نخریما......

یعنی نسبت به کالای ایرانی اینجوری هستیم نسبت به خارجیم اینجوری....

من عقیده ام اینه : کالای ایرانی هر چیم باشه ماله کشور خودم هست....خوبش یا بدش.......پس میخرم......(البته اگه به چشمم بخوره )

حالا کالاههای خارجی خیلیاشون خیلی کیفیت دارن ....................!!!

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

دوشنبه 23 اسفند 1395  2:05 PM
تشکرات از این پست
mty1378 omiddeymi1368 salma57 ehsan67657 ravabet_rasekhoon r_hasti_r farshon ehsan007060
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

نقل قول mty1378
نقل قول omiddeymi1368
نقل قول salma57

بحث ولخرجی جداست. ولی اینکه میگین چرا عید باشه و بقیه ایام نباشه یه جوریه!!!

شما برین تو فکر روز مادر. اینو که دیگه مخالف نیستین!!!

میگم عید هم مثل بقیه ایام باشه! همون زحماتی که خانوما و مادرا و خواهرا در قبل از عید (مثل تابستون) دارن میکشن، الآن هم همونجوری باشه. چرا اینقد ماها باید آلاخون بالاخون بشیم (از این اتاق به اون اتاق!!!). پاسخ به:مبحث 130 طرح صالحین: «بایدها و نبایدهای خرید عید» خود شما دسته گلا هم اذیت میشید آخه! عِـــه!!!! ما که بیشتر به فکر شماییم!!! عِـــــه!!!!

مگه روز مادر امسال هم هست؟؟!!!!!!! من که پول ندارم!!!!!!! چیکار کنم؟؟؟؟!!!!!

شما میتونید پاشید کمک مادر و خواهراتون بکنید که هم زودتر تموم بشه و اون بیچاره ها خسته نشن هم شما دیگه الاخون والاخون نمیشید از این اتاق به اون اتاق!!

خیلی از کارا از عهده آقایون خارجه و قِلِقِش دست خانوماست. ما نباید دخالت کنیم! برعکسش هم صادقه، خیلی از کارا رو خانوما بلد نیستن که باید آقایون انجام بدن. باید دید در چه موقعیتی قرار داریم و چه کاری از دست کی برمیاد و از کمک دریغ نکنیم.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

دوشنبه 23 اسفند 1395  2:17 PM
تشکرات از این پست
mty1378 salma57 ehsan67657 ravabet_rasekhoon r_hasti_r farshon
mty1378
mty1378
کاربر طلایی1

نقل قول omiddeymi1368
نقل قول mty1378
نقل قول omiddeymi1368
نقل قول salma57

بحث ولخرجی جداست. ولی اینکه میگین چرا عید باشه و بقیه ایام نباشه یه جوریه!!!

شما برین تو فکر روز مادر. اینو که دیگه مخالف نیستین!!!

میگم عید هم مثل بقیه ایام باشه! همون زحماتی که خانوما و مادرا و خواهرا در قبل از عید (مثل تابستون) دارن میکشن، الآن هم همونجوری باشه. چرا اینقد ماها باید آلاخون بالاخون بشیم (از این اتاق به اون اتاق!!!). پاسخ به:مبحث 130 طرح صالحین: «بایدها و نبایدهای خرید عید» خود شما دسته گلا هم اذیت میشید آخه! عِـــه!!!! ما که بیشتر به فکر شماییم!!! عِـــــه!!!!

مگه روز مادر امسال هم هست؟؟!!!!!!! من که پول ندارم!!!!!!! چیکار کنم؟؟؟؟!!!!!

شما میتونید پاشید کمک مادر و خواهراتون بکنید که هم زودتر تموم بشه و اون بیچاره ها خسته نشن هم شما دیگه الاخون والاخون نمیشید از این اتاق به اون اتاق!!

خیلی از کارا از عهده آقایون خارجه و قِلِقِش دست خانوماست. ما نباید دخالت کنیم! برعکسش هم صادقه، خیلی از کارا رو خانوما بلد نیستن که باید آقایون انجام بدن. باید دید در چه موقعیتی قرار داریم و چه کاری از دست کی برمیاد و از کمک دریغ نکنیم.

این حرفتون از سر باز کردنه !! خونه تکونی قلقی نداره . شیشه پاک کردن ، شستن فرش ، گرد گیری ، اینا قلق دارن ؟ یا دراز کشیدن داخل اتاق و تماشا

دوشنبه 23 اسفند 1395  2:20 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 salma57 ehsan67657 ravabet_rasekhoon r_hasti_r farshon
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

نقل قول mty1378

خیلی اهل شعار دادنید 

ازدواج بدون خرج میشه؟

اصلا همش یباره فکر کنم صفت اصفهانیا شمارم درگیر کردهindecision

روی زیلو؟ یه روز دو روز بعدش صداتون در میاد 

پریروز داشتم حرفای یه مشاورو گوش میدادم میگفت چرا میگین پول خوشبختی نمیاره؟ اتفاقا پول ضامن خوشبختیه با پول اکثر مشکلات حل میشه  اگه کسیم مخالفه میتونه همه پولاشو بده من تا خوشبخت بشه و من بدبختlaugh

پس اگه پول به اندازه بود دیگه شما مخالف ازدواج و ریخت و پاش نبودید، مخالف خرید عید نبودید و اونو ولخرجی نمیدونستید 

یه سری توقعات دخترا!!! مثل خرید حلقه سرویس یه جشن ،اینارو ریخت و پاش نمیدونستید . شما بجای جشن و ریخت و پاش الکی میتونستید برید مسافرت با همسرتون ولی همون خرج جشنو باید برای مسافرت میدادید. ازدواج نه بدون جشن میشه نه مسافرت .

پس هر کاری بکنید این ریخت و پاشه هست حتی با یه جشن کوچیک.

شاید شعار باشه. شاید هم بخاطر مجرّدی باشه!!! ولی عقد داداشمو دیدم که میگم. چقد خانواده عروس، خانواده داماد رو اذیت میکنه! حالا شاید اذیت نشه گفت، ولی خب انتظارات و توقعاتشونو میگم...

اینکه پول خوشبختی میاره هم موافقم. آدم اگه پولدار باشه، واقعاً زندگیش راحت تر و بی مشکلتره یا کم مشکلتره! منکر قضیه پول نمیشه شد.

پول داشته باشه، خرید لباس و کفش برای عید و غیر عید فرقی نداره، هر هفته میشه برا خودت بخری و توی خونه انبار کنی!!!! هیچ کس هم از لباس و کفش نو هم بدش نمیاد. همه دوس دارن خوشتیپ و خوشگل باشن. ولی خب از همه ساخته نیس.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

دوشنبه 23 اسفند 1395  2:23 PM
تشکرات از این پست
mty1378 salma57 ehsan67657 ravabet_rasekhoon r_hasti_r
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

نقل قول mty1378
نقل قول omiddeymi1368

این حرفتون از سر باز کردنه !! خونه تکونی قلقی نداره . شیشه پاک کردن ، شستن فرش ، گرد گیری ، اینا قلق دارن ؟ یا دراز کشیدن داخل اتاق و تماشا

اصن بحث تنبلی نیست. نمیدونم چجوری به این نتیجه رسیدید. تازه اگر به قلق باشه که من از خیلی خانمها و دخترا قلق بعضی از نکات خونه داری و تمیزکاری رو بیشتر بلدم. هم از لحاظ دقت و هم از لحاظ کیفیت کار رو دست خیلی از دخترا میزنم. تازه توی خیلی از کارا، کارمو از بیشتر خانما و دخترا بهتر و دقیقتر انجام میدم بطوریکه به جایی میرسه که اصن کارشونو ممکنه قبول هم نداشته باشم.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

دوشنبه 23 اسفند 1395  2:31 PM
تشکرات از این پست
mty1378 salma57 ehsan67657 ravabet_rasekhoon r_hasti_r ehsan007060
mty1378
mty1378
کاربر طلایی1

نقل قول omiddeymi1368
نقل قول mty1378
نقل قول omiddeymi1368

اصن بحث تنبلی نیست. نمیدونم چجوری به این نتیجه رسیدید. تازه اگر به قلق باشه که من از خیلی خانمها و دخترا قلق بعضی از نکات خونه داری و تمیزکاری رو بیشتر بلدم. هم از لحاظ دقت و هم از لحاظ کیفیت کار رو دست خیلی از دخترا میزنم. تازه توی خیلی از کارا، کارمو از بیشتر خانما و دخترا بهتر و دقیقتر انجام میدم بطوریکه به جایی میرسه که اصن کارشونو ممکنه قبول هم نداشته باشم.

خیلی خب شما که قلق رو بهتر از خانوما بلدید پس منظورتون از اون جمله به کدوم کارا مربوط بود ؟

دوشنبه 23 اسفند 1395  2:36 PM
تشکرات از این پست
salma57 omiddeymi1368 ehsan67657 ravabet_rasekhoon r_hasti_r farshon
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

نقل قول r_hasti_r

در مورد اون حرف آقای دیمی که گفتن هر وقتی میشه عید گرفت و اینجور چیزها، باید بگم که شاید توان خیلی ها در حد همون یه عید باشه frown

خود شما که حوصله ی همین یه عید رو هم ندارید.. چه برسه به چند تا عید:|

من نمیتونم نصیحتتون کنم که به خانواده تون کمک کنید. چون خودم همچین کاری نکردم ( متاسفانه) laugh

ولی شما سعی کنید یکم احساس همدردی کنید... خوب خسته میشن.. کسی نگفته که زن ها باید خونه تکونی کنن.. به نظر من اصلش این بوده که مردها خونه تکونی میکردن.. ولی تنبلیشون میومد و کارشون رو نصفه ول میکردن... زن ها هم‌گفتن اصلا نمی خواد، کار کنید. خودمون از این به بعد خونه تکونی میکنیم:|

با تشکر:)

جمله "حوصله عید ندارم" که حرف اشتباهیه. ادا اصولاش غیر ضروریه. میزان فعالیتها و خریدها در نزدیکی عید به ماکزیموم مقدار خودش میرسه، حالا من میگم این مقدار در سال پخش بشه و یکنواخت بشه تا از حجم کارها و خستگیای الکی کاسته بشه. نه اینکه یه دفه همه به تکاپو بیفتن و کارای نفس گیر بکنن!!!!!! والا....

در حد توان هم کمک میشه و هم احساس همدردی...

پاسخ به:مبحث 130 طرح صالحین: «بایدها و نبایدهای خرید عید»به همه دوستان توصیه میکنم نکات و نظرات و دیدگاه ها رو به دقت مطالعه کنن و بعد نظر بدن. مطلبی رو تا کامل متوجه نشدید و براتون هنوز مثل شُبهه هست، در موردش قضاوت نکنید. یک طرفه به قاضی نرید. همگی این مورد رو نصب العین خودشون قرار بدن. نه تنها برای این تاپیک. همه جا. تشکر.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

دوشنبه 23 اسفند 1395  2:40 PM
تشکرات از این پست
mty1378 salma57 ehsan67657 ravabet_rasekhoon borkhar r_hasti_r farshon ehsan007060
ehsan67657
ehsan67657
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2137

من بحث و از اینجا شروع میکنم راستش تو جهاز خانم ما آجیل خوری 12 دست بیشتر نبود و از اونجایی که خانواده ما برای رفت و آمد دسته جمعی منزل همدیگه میریم این 12 دست آجیل خوری به گفته خانم بنده کمه و باعث آبرو ریزی میشه.ایشون رفتند بازار که دو دست دیگه هم بخرن اول که اصلا شبیه اونا نبود با هزار گشت وگذار یه جارو پیدا کرد که شبیه ش بود و میداد دستی 110 هزار تومن.بله صدو ده هزار تومن.خانمم زنگ زد به من و گفت یه جا هست میده اینقدر. منم گفتم یا علی چقدر زیاد گفت ایرانیه (من جهاز خانمم بیشتر اجناس ایرانی بود یعنی تا جایی که میشد ایرانی خرید برا همین هم بود اینقدر گرون بود اینم انتقادی به فروشندگان ایرانی) با هزار حرف و حدیث که بابا خیلی گرونه و چی و چی و چی بنده راضی شدم یه دست بخره یعنی شیش تا دیگه خرید بعد که رفتم خونه گفتم بابا آجیلش ارزون تر از خود کاسه بشقابش در میاد و خلاصه یه قلم خرید عید ما بوده

البته اشتباه نشه خانم من خودش اینقدر قانع و کم خرج هست که خدا خیرش بده ولی این گزینه رو اصلا نمیشد کاریش کرد

من میگفتم خب یه دست دیگه یه مدل دیگه بخر که ارزونتر باشه میگفت نه شما مردا نمیدونید و براتون مهم نیس. خانم ها میبیند و مشخصه که دو مدله و زشته

این یه قلم از خرید عید ما بوده

فراز مأذانه ها ای جماعت گمراه
چه می کنید شما بی صدا سخن کوتاه
حرام باد اذان موذنی که نگفت
دوبار أشهَدُ أنا عَلی ، وَلیُ الله

دوشنبه 23 اسفند 1395  3:14 PM
تشکرات از این پست
mty1378 omiddeymi1368 borkhar r_hasti_r farshon
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

آقای دیمی فکر کنم پست اولتون باعث شد همه فکر کنند شما کلا با عید و مسائل عید که از قدیم الایام در ایران مرسوم بوده مخالفید.

من خودم به شخصه برداشتم این بود کلا سنت هایی که درباره عید مرسوم هست رو بیهوده میدونید. 

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

دوشنبه 23 اسفند 1395  3:14 PM
تشکرات از این پست
mty1378 borkhar omiddeymi1368 r_hasti_r farshon
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

نقل قول ehsan67657

من بحث و از اینجا شروع میکنم راستش تو جهاز خانم ما آجیل خوری 12 دست بیشتر نبود و از اونجایی که خانواده ما برای رفت و آمد دسته جمعی منزل همدیگه میریم این 12 دست آجیل خوری به گفته خانم بنده کمه و باعث آبرو ریزی میشه.ایشون رفتند بازار که دو دست دیگه هم بخرن اول که اصلا شبیه اونا نبود با هزار گشت وگذار یه جارو پیدا کرد که شبیه ش بود و میداد دستی 110 هزار تومن.بله صدو ده هزار تومن.خانمم زنگ زد به من و گفت یه جا هست میده اینقدر منم گفتم یا علی چقدر زیاد گفت ایرانیه (من جهاز خانمم بیشتر اجناس ایرانی بود یعنی تا جایی که میشد ایرانی خرید برا همین هم بود اینقدر گرون بود اینم انتقادی به فروشندگان ایرانی )با هزار حرف و حدیث که بابا خیلی گرونه و چی و چی و چی بنده راضی شدم یه دست بخره یعنی شیش تا دیگه خرید بعد که رفتم خونه گفتم بابا آجیلش ارزون تر از خود کاسه بشقابش در میاد و خلاصه یه قلم خرید عید ما بوده

البته اشتباه نشه خانم من خودش اینقدر قانع و کم خرج هست که خدا خیرش بده ولی این گزینه رو اصلا نمیشد کاریش کرد

من میگفتم خب یه دست دیگه یه مدل دیگه بخر که ارزونتر باشه میگفت نه شما مردا نمیدونید و براتو نمهم نیس خانم ها میبیند و مشخصه که دو مدله و زشته

۱۲ دست؟؟؟؟ یا دوازده دونه؟؟؟!!! cool

بعد هم مگه آبرو  رو با بشقاب آجیل خوری جمع میکنن؟؟

!حالا بین این همه آجیل خوری یه دستش فرق کنه واقعا مهمه؟! اگه همه عروس دومادا بخوان سر این مساله به خرج بیفتن که اول زندگی ورشکسته میشن!!!!!

الان ظرف یه بار مصرف مد شده. یه بار مصرف میگرفتین. frown

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

دوشنبه 23 اسفند 1395  3:19 PM
تشکرات از این پست
mty1378 ehsan67657 omiddeymi1368 borkhar r_hasti_r farshon
mty1378
mty1378
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

۱۲ دست؟؟؟؟ یا دوازده دونه؟؟؟!!! cool

حالا بین این همه آجیل خوری یه دستش فرق کنه واقعا مهمه؟! اگه همه عروس دومادا بخوان سر این مساله به خرج بیفتن که اول زندگی ورشکسته میشن!!!!!

الان ظرف یه بار مصرف مد شده. یه بار مصرف میگرفتین. frown

اجی یبار مصرف میزارین خود شما جلو مهمون cool

دوازده تا اجیل خوری یه شکل بعد شش تا دونه یه شکل دیگه خب زشته cool

دوشنبه 23 اسفند 1395  3:21 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 borkhar ehsan67657 r_hasti_r farshon
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

نقل قول ehsan67657

من بحث و از اینجا شروع میکنم راستش تو جهاز خانم ما آجیل خوری 12 دست بیشتر نبود و از اونجایی که خانواده ما برای رفت و آمد دسته جمعی منزل همدیگه میریم این 12 دست آجیل خوری به گفته خانم بنده کمه و باعث آبرو ریزی میشه.ایشون رفتند بازار که دو دست دیگه هم بخرن اول که اصلا شبیه اونا نبود با هزار گشت وگذار یه جارو پیدا کرد که شبیه ش بود و میداد دستی 110 هزار تومن.بله صدو ده هزار تومن.خانمم زنگ زد به من و گفت یه جا هست میده اینقدر. منم گفتم یا علی چقدر زیاد گفت ایرانیه (من جهاز خانمم بیشتر اجناس ایرانی بود یعنی تا جایی که میشد ایرانی خرید برا همین هم بود اینقدر گرون بود اینم انتقادی به فروشندگان ایرانی) با هزار حرف و حدیث که بابا خیلی گرونه و چی و چی و چی بنده راضی شدم یه دست بخره یعنی شیش تا دیگه خرید بعد که رفتم خونه گفتم بابا آجیلش ارزون تر از خود کاسه بشقابش در میاد و خلاصه یه قلم خرید عید ما بوده

من میگفتم خب یه دست دیگه یه مدل دیگه بخر که ارزونتر باشه میگفت نه شما مردا نمیدونید و براتون مهم نیس. خانم ها میبیند و مشخصه که دو مدله و زشته

12 دست آجیل خوری؟؟!!! مطمئنید برای هیئت نمیخواستین؟؟؟!!!!

چند نکته (با عرض پوزش!):

1- نیازی به آجیل خوری نیست. میشه آجیلا رو توی همون بشقاب شیرینی ریخت.

2- متفاوت هم باشه ایرادی نداره. کاسشو که نمیخوان بخورن، محتواش مهمّه!!!!

3- توی کاسه گِلی و پلاستیکی هم میشه آجیل خورد!

4- دلم واسه 110 هزار تومن سوخت!! کاملاً اشتباه بود این کار!!

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

دوشنبه 23 اسفند 1395  3:22 PM
تشکرات از این پست
mty1378 borkhar salma57 ehsan67657 r_hasti_r farshon ehsan007060
دسترسی سریع به انجمن ها