0

مبحث 130 طرح صالحین: «بایدها و نبایدهای خرید عید»

omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

پاسخ به:مبحث 130 طرح صالحین: «بایدها و نبایدهای خرید عید»

نقل قول shayesteh2000

آجی آقایون دارن خودشونو برای روز زن آماده میکنن ...که جشن بزرگی بگیرن ...laughتقارن سال نو و روز زن چه قدر به روحیه ی مردها کمک میکنه ..smileyخداروشکر میکنم که مرد نیستم ...wink

خب اینکه مشکلی نیست. هدیه عید و روز زن یکی باید باشه. خیلی راحت. نمیخواد که خرید عید جدا و باز روز زن یه هدیه جدا. همونی که هر سال بوده، امسال هم باشه. به نیت هر دو (سال نو + روز زن). اشتباه میگم؟؟ ما پسرا و مردا که هیچ روز خدا هدیه نمیگیریم باید چی بگیم پس؟؟؟!!!!

شاعر میگه: laugh

پُرَم از درده دلتنگی / واسم راهی نمیمونه

دلم خووونه ، دلم خوووووونه

وجودم بی تو داغونــــــه / دلم خوووووونه

نمیدوووونه ، نمیدووووونه

کسی حااال منو جز خداااا، نمیدونه

دلم خووونه

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

دوشنبه 23 اسفند 1395  2:20 AM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 farshon salma57 r_hasti_r ehsan007060 ehsan67657 ravabet_rasekhoon
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6168

نقل قول omiddeymi1368
نقل قول shayesteh2000

آجی آقایون دارن خودشونو برای روز زن آماده میکنن ...که جشن بزرگی بگیرن ...laughتقارن سال نو و روز زن چه قدر به روحیه ی مردها کمک میکنه ..smileyخداروشکر میکنم که مرد نیستم ...wink

خب اینکه مشکلی نیست. هدیه عید و روز زن یکی باید باشه. خیلی راحت. نمیخواد که خرید عید جدا و باز روز زن یه هدیه جدا. همونی که هر سال بوده، امسال هم باشه. به نیت هر دو (سال نو + روز زن). اشتباه میگم؟؟ ما پسرا و مردا که هیچ روز خدا هدیه نمیگیریم باید چی بگیم پس؟؟؟!!!!

شاعر میگه: laugh

پُرَم از درده دلتنگی / واسم راهی نمیمونه

دلم خووونه ، دلم خوووووونه

وجودم بی تو داغونــــــه / دلم خواااانه

نمیدوووونه ، نمیدووووونه

کسی حااال منو جز خداااا، نمیدونه

دلم خووونه

شادکردن دل  دیگران مساوی ست با شادی دل خود آدم ....

پس هیچ نگران نباشید شادکنید شاد میشید ..

پدر و مادر هدیه ای بزرگ هستند از طرف خدا برای دخترها و پسرها ...دیگه چه هدیه  ای میخواین (smiley

یاطبیب القلوب heart

دوشنبه 23 اسفند 1395  2:30 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 farshon salma57 r_hasti_r ehsan007060 ravabet_rasekhoon
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

بحث ولخرجی جداست. ولی اینکه میگین چرا عید باشه و بقیه ایام نباشه یه جوریه!!!

شما برین تو فکر روز مادر. اینو که دیگه مخالف نیستین!!!

میگم عید هم مثل بقیه ایام باشه! همون زحماتی که خانوما و مادرا و خواهرا در قبل از عید (مثل تابستون) دارن میکشن، الآن هم همونجوری باشه. چرا اینقد ماها باید آلاخون بالاخون بشیم (از این اتاق به اون اتاق!!!). پاسخ به:مبحث 130 طرح صالحین: «بایدها و نبایدهای خرید عید» خود شما دسته گلا هم اذیت میشید آخه! عِـــه!!!! ما که بیشتر به فکر شماییم!!! عِـــــه!!!!

مگه روز مادر امسال هم هست؟؟!!!!!!! من که پول ندارم!!!!!!! چیکار کنم؟؟؟؟!!!!!

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

دوشنبه 23 اسفند 1395  2:31 AM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 farshon salma57 r_hasti_r ehsan007060 ehsan67657 ravabet_rasekhoon
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

نقل قول shayesteh2000

شادکردن دل  دیگران مساوی ست با شادی دل خود آدم ....

پس هیچ نگران نباشید شادکنید شاد میشید ..

پدر و مادر هدیه ای بزرگ هستند از طرف خدا برای دخترها و پسرها ...دیگه چه هدیه  ای میخواین (smiley

درسته که شادی دیگران=شادی خودمون...

ولی نـــــه... ما یه کالای جدیدی میخوایم که قابل مشاهده و قابل لمس باشه و خوش به حالمون بشه! ایژوری بیشتر بهمون خوش میگذره!!!!!! اون هدیه خوبه 100% ، ولی خب ... ول کنید دیگه!!!! باشه؟؟؟!!!    نشکن دلمو بخدا آهَم میگیره دامنِ همتونو... از ما گفتن!!!!!!!!

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

دوشنبه 23 اسفند 1395  2:33 AM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 farshon salma57 r_hasti_r ehsan67657 ravabet_rasekhoon
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

من فکر میکنم اگه پیامبر نمی فرمودند النکاح سنتی..... بعضی ها همین رو‌هم می گفتند باهاش مخالفیم. چون بریز و‌بپاش داره، جشن داره.

اسراف داره، خرج داره و ......

مگه نه؟!

همین ازدواج هم ریخت و پاش الکی داره خداییش. نداره؟؟ الآن چرا من و امثال من مجردیم؟ از ترس پولش! از مخارج زیادش. از وامای زیادی که روی دست پدر و مادر میمونه. از توقعات الکی که همگیش از سمت دختراست. ما پسرا که روی زیلو هم میتونیم زندگی کنیم! تا حالا دیدید که سنگ اندازی از سمت خونواده داماد باشه؟؟؟ شاید یک در میلیون باشه!

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

دوشنبه 23 اسفند 1395  2:43 AM
تشکرات از این پست
farshon salma57 r_hasti_r ehsan67657 ravabet_rasekhoon
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

نقل قول shayesteh2000

قبلنا معمولن همه ی خریدهای لباس و پوشاک زمانش برای اومدن سال نو بود ولی الان درطول سال معمولن مردم خریدهاشونو نسبت به نیازشون انجام میدن و نزدیک عید اگه نیازش باشه  اینکار رو میکنن ..البته بستگی به طرز تفکرشون هم داره ....ولی به قول بزرگترها راست میگن که عید و ظاهر عید ماله بچه هاست ..مدیریت کنیم که تعدادی از خرید برای بچه ها رو نزدیک عید بزاریم که مزه ی عید به یادشون میمونه و خوشحال میشن ...

من خودم همینطورم ..درطول سال خریدایی که انجام میدم ،اگه دست نخورده یا نو وسالم بمونه برای عید هم استفاده میکنم ....البته قلبا مقتصد نیستم یعنی پولم زیادی کنه خیلی راحت تر خرج میکنم ولی الانه اینقدر خرج های کلی زندگی ها زیاد هست که  خانواده های متوسط جامعه حتما باید با  برنامه خرج کنند،

ببخشید درهم بر هم دارم جواب میدم!!!!!

بیشتر حرفای من و منظورات و مقصودات منو(!!!) شما توی این پست نوشتین...ایول...

هایلایت اول: اگر این اتفاق بیفته که عالیه. و به قول شما بستگی داره به طرز فکر افراد. ولی خیلی کم پیش میاد اینجوری بشه! بعضیا با اینکه در طول سال خرید دارن، باز قبل از عید هم هوس خرید دارن!!!! ندارن؟؟؟!!!! پیدا میشن به هر حال!!! ما به قِسمی از اینا میگیم آدمای خوشال!!!! البته نه اون خوشحال به معنای happy! یه خوشال دیگه!!!!!!پاسخ به:مبحث 130 طرح صالحین: «بایدها و نبایدهای خرید عید»

هایلایت دوم: آره قبول دارم. بچه ها حال میکنن واسه خودشون و عین خیالشون نیس و در عالم بچگی باید هم بهشون خوش بگذره و مخالف هم نیستیم.

هایلایت سوم: این رَویه هم واقعاً خوبه و پسندیدست. همگی اینجوری باشیم که خیلی خیلی عالی میشه. ولی باز هم کم دیده میشه!!!!!

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

دوشنبه 23 اسفند 1395  2:56 AM
تشکرات از این پست
farshon salma57 r_hasti_r ravabet_rasekhoon
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

نقل قول salma57

اصولا بعد از خونه تکونی قبل از عید یه خرید خوب می چسبه.

مخصوصا اگه بابای خونه دست به جیب بشه و‌ بگه هرکی هرچی میخواد بگیره wink

من چون هنوز خونه تکونی هام تموم نشده، خرید هم نرفتم.

اگر زنان ما واقعا خونه دار باشند و دخل و خرج و حساب و کتابی در کار باشد و بتونند حسابها رو مدیریت کنند هر مردی حاضره درآمدشو در اختیار همسرش قرار بده تا راحت بشه و همسرش راحتتر. اینکه می فرمایید اگر بابای خونه دست به جیب باشه رو دارم توضیح میدم.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 23 اسفند 1395  4:19 AM
تشکرات از این پست
salma57 r_hasti_r omiddeymi1368 ehsan007060 ehsan67657 ravabet_rasekhoon
farshon
farshon
کاربر طلایی1

نقل قول kmeghdad

اعتدال در خرید داشته باشیم و به فکر این باشیم که شاید بقیه هم در توانشان نیست اون چیز رو برای خودشون تهیه کنن

با حرفتون موافقم حتی می تونیم انتظاراتمونو کم کنیم و کمی هم به فکر فقرا و تنگدستان باشیم.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 23 اسفند 1395  4:20 AM
تشکرات از این پست
salma57 r_hasti_r omiddeymi1368 ehsan007060
farshon
farshon
کاربر طلایی1

بچه ها

نظرتون در مورد خرید از نمایشگاهها چیست؟

بنظر من حجم زیادی از خریدها خصوصا میوه شب عید اسراف میشه و بعد از چند روز فاسد میشه.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 23 اسفند 1395  4:23 AM
تشکرات از این پست
salma57 r_hasti_r omiddeymi1368 ehsan67657 ravabet_rasekhoon
farshon
farshon
کاربر طلایی1

آقای دیمی

نمیشه گفت تو تاسوعا و عاشورا بیاییم وسایل خونه رو عوض کنیم همه جا هم مخالفت چاره کار نیست. بله الآن مجردی نظر شخصیتو میگی وقتی متأهل شدی اول از رئیس خونه اجازه می گیری صحبت می کنی. البته نه به این غلیظی که من گفتم، خودت میگی تغییر سال، و سال نو، پس این همه تحول و خونه تکانی منزل و دل فقط مختصه ایام نوروز است و درسته که هر روزمون بایستی نوروز باشه و هست اما روزهای تحویل سال دیگر روزهایی است که همیشه خاطره انگیز بوده، بیاییم دلهامونم خونه تکانی کنیم و کدورتها رو دور بریزیم، انشاالله

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 23 اسفند 1395  4:33 AM
تشکرات از این پست
salma57 r_hasti_r ehsan007060 omiddeymi1368 ehsan67657 ravabet_rasekhoon
farshon
farshon
کاربر طلایی1

نقل قول omiddeymi1368
نقل قول shayesteh2000

کالایی که جنسش خوب باشه وقیمتش هم مناسب باشه میخرم ...چه ایرانی چه خارجی .ترجیحا خارجی وقیمت مناسب .چون کیفیتش هم عالیه خداییش ..کالای ایرانی  خوب رو هنوز خیلی خوب  نمیشناسیم..

آره الآن همگی دنبال جنس خارجی هستن. الآن توی ذهن همگی اینجوری جا افتاده که جنس خارجی خوبه و مرغوبه و ارزش خریدن داره. و به قول شما اگر هم جنس ایرانی با کیفیت وجود داشته باشه اونا رو خوب نمیشناسیم. لذا کمتر سراغ جنس ایرانی میریم. مگر اینکه خودمونو گول بزنیم بگیم: "نه ایرانی بهتره. بریم سراغ ایرانی و ...."!!!! من خودم مخالف کالای ایرانی نیستم. ولی خب میبینیم موقع مقایسه اجناس! عقل سلیم چی میگه؟؟؟؟!!!!

منم با جنس ایرانی مخالفم چون کیفیت نداره آدم مجبور میشه جنس خارجی بگیره اما بستگی به موجودیت بازار داره. وقتی که در بازار همش جنسه چینی هست چطور جنس ایرانی خریداری بشه؟ وقتی دلال ما، فروشنده ما جنس خارجی میاره چکار کنیم؟

وگرنه جنس مرغوب ایرانی هم هست مثل دمپایی نیکتا، نمی خوام اینجا تبلیغش کنم، واسه مثال عرض کردم. وقتی تو بازار نیست و حمایت نمیشه و همه دنبال جنس ارزون هستن و میگن نیکتا صادراتیه، شما چه انتظاری دارین؟

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 23 اسفند 1395  4:43 AM
تشکرات از این پست
salma57 r_hasti_r ehsan007060 omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon
farshon
farshon
کاربر طلایی1

در مورد خرید هدیه روز زن و مادر هم بایستی عارض باشم که بنظر من این هم روز خاصی بطور عام نمیشه در نظر گرفت بلکه در طول سال بعنوان مثال وسایل آشپزخونه مخصوص مادران میشه گرفت و بطور عام در روز خاص زن و مادر میشه با یک شاخه گل از زحماتشون قدردانی کرد و خرید و هدیه مختص اون روز نباشه، مادر من که در هیچ سالی نگذاشته واسش خرید کنم در طول سال واسش می خرم، از لحاظ زن هم که معافم.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 23 اسفند 1395  4:56 AM
تشکرات از این پست
salma57 r_hasti_r ehsan007060 omiddeymi1368 ehsan67657
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

بنام خدا

۱- خرید عید به نظر شما تا چه حدی ضروری است؟ در حد نیاز. نه بیشتر و نه کمتر(البته اگر امکانش فراهم شود)

۲- تا چه حد سعی می کنید در خرید عید صرفه جویی کنید؟ بنده شخصاً خیلی رعایت می کنم. اما مگر میتوان از فرزندان هم اینکار را خواست؟!

۳- حد و مرزهای خریدهای عید چیه؟ (نظر شخصیتون رو بگید) باید رعایت اعتدال در خریدها بشه و خدای نکرده خریدها بخاطر چشم هم چشمی و خوش آمدن دیگران نباشه، باید شرایط اطرافیان و همسایه ها در نظر گرفته بشه و کاری نباید کرد که باعث دلسوختن و حسرت خوردن دیگران بشه و ......

۴- تا چه حدی سعی می کنید کالاهای ایرانی بخرید؟ برای خودم تمام سعی و تلاشم را کرده و میکنم و اکثراً تمام خریدهام ایرانی هستند اما......

۵- چگونه می توانیم کاری کنیم که در آستانه ی عید مجبور به خرید لباس و وسایل دیگر نباشیم؟ خیلی راحته، قبل از عید و البته در ماههای قبلِ آن خریدهای خود را انجام دهیم و همه خریدها را برای روزهای شلوغ و گرانِ پایان سال نگذاریم و البته در صورت نیاز این کار باید انجام شود زیرا خیلی از سالها شاید خیلی از لباسها و وسایل قبلی را میتوان استفاده کرد و نیازی به خرید جدید نیست.

دوشنبه 23 اسفند 1395  6:21 AM
تشکرات از این پست
salma57 r_hasti_r ehsan007060 omiddeymi1368 ehsan67657 ravabet_rasekhoon farshon
mty1378
mty1378
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7386

نقل قول omiddeymi1368
نقل قول shayesteh2000

سلام .

کی گفته عید واسه خانمها ودختر هاست ....خانومها که تا عید میاد دیگه نه جسمی میمونه واسشون و نه روحیه ای ...چرا اینقدر مظلوم نمایی میکنید ...راهشو که بلدین ماشالا ..اللهم احفظ رفقائنا blush

درسته خانمها با خرید روحیه میگیرن ولی همه خرید رو دوست دارن فقط مدلش بین زن و مرد فرق داره ...آقایون با خرید لباس شاد نمیشن معمولن توقعشون بالاتره با خرید ماشین و موبایل و وسایل الکترونیک  بسی روحیه میگیرن 

سلام. امشب همه منو دعوا میکنن!!!!! crying عیب نداره، مظلوم گیر آوردید!!!

نه، من که آدمی کم توقع که هیچ، بلکه بی توقعم. و منظورم هم اینه که عید و جَنگولَک بازیاشپاسخ به:مبحث 130 طرح صالحین: «بایدها و نبایدهای خرید عید» ماهیتی دخترانه داره تا پسرانه. برا پسرا که بود و نبودش یکیه!!!

خب ایول، حرف خوبی زدید. چرا اینقد خودتونو اذیت میکنید با خونه تکونی که آخر اونقد خسته باشید. این مطلب رو من توی صفحه قبل هم اشاره کردم. برای عید هم مثل بقیه ایام سال رفتار بشه. تمیزکاری بشه اما معمولی. مثل تابستون. ولی نه اینکه کل ساختمون از پایه در بیاد و اوووووو.... خودتون آخر هم میگید جسمی واسمون نمیمونه و حق هم دارید. خب نکنید دیگه، عِـه!!!!!!! ماها به فکر شماهاییم آخه! عِـه!!!

اصلا قبول نیست عید مال همه اس دختر و پسر نداره 

خونه تکونی هم یه تمیز کاریه کلیه . مگه نه در طول سال هم ما خونه تمیز میکنیم که بعضا از خونه تکونی عید هم بیشتره

و خرید عید 

خب شما ذوقاتونو کردین دیگه تموم شدهlaughدرسته ادما هرچی بزرگتر میشن عیدا براشون بیمزه تر و بی ذوق تر میشه 

تو طول ساال هم خرید میکنیم اما خریدای جرئی . اما اصلیا رو میذاریم برای عید مثل مانتو شلوار چادر 

این اشکالی داره؟

خب اگه این کارایی که شما میگید بکنیم دیگه عید ، عید نیست! برای همه یکنواخت میشه! 

وقتي مي گوييم علي غريب بود لعنت ميکنيم مردمان آن زمان را 
وقتي مي گوييم حسين غريب بود لعنت ميکنيم مردمان آن زمان را
 خدا نکند روزي بگويند مهدي غريب بود که آينده گان لعنتمان کنند

!جنـگ نـرم , تـفـنـگ نميخواهد چـادر ميخواهد

دوشنبه 23 اسفند 1395  8:54 AM
تشکرات از این پست
salma57 r_hasti_r ehsan007060 omiddeymi1368 ehsan67657 ravabet_rasekhoon farshon
mty1378
mty1378
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7386

نقل قول omiddeymi1368
نقل قول salma57

بحث ولخرجی جداست. ولی اینکه میگین چرا عید باشه و بقیه ایام نباشه یه جوریه!!!

شما برین تو فکر روز مادر. اینو که دیگه مخالف نیستین!!!

میگم عید هم مثل بقیه ایام باشه! همون زحماتی که خانوما و مادرا و خواهرا در قبل از عید (مثل تابستون) دارن میکشن، الآن هم همونجوری باشه. چرا اینقد ماها باید آلاخون بالاخون بشیم (از این اتاق به اون اتاق!!!). پاسخ به:مبحث 130 طرح صالحین: «بایدها و نبایدهای خرید عید» خود شما دسته گلا هم اذیت میشید آخه! عِـــه!!!! ما که بیشتر به فکر شماییم!!! عِـــــه!!!!

مگه روز مادر امسال هم هست؟؟!!!!!!! من که پول ندارم!!!!!!! چیکار کنم؟؟؟؟!!!!!

شما میتونید پاشید کمک مادر و خواهراتون بکنید که هم زودتر تموم بشه و اون بیچاره ها خسته نشن هم شما دیگه الاخون والاخون نمیشید از این اتاق به اون اتاق!!

وقتي مي گوييم علي غريب بود لعنت ميکنيم مردمان آن زمان را 
وقتي مي گوييم حسين غريب بود لعنت ميکنيم مردمان آن زمان را
 خدا نکند روزي بگويند مهدي غريب بود که آينده گان لعنتمان کنند

!جنـگ نـرم , تـفـنـگ نميخواهد چـادر ميخواهد

دوشنبه 23 اسفند 1395  8:56 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها