نقل قول shayesteh2000
قبلنا معمولن همه ی خریدهای لباس و پوشاک زمانش برای اومدن سال نو بود ولی الان درطول سال معمولن مردم خریدهاشونو نسبت به نیازشون انجام میدن و نزدیک عید اگه نیازش باشه اینکار رو میکنن ..البته بستگی به طرز تفکرشون هم داره ....ولی به قول بزرگترها راست میگن که عید و ظاهر عید ماله بچه هاست ..مدیریت کنیم که تعدادی از خرید برای بچه ها رو نزدیک عید بزاریم که مزه ی عید به یادشون میمونه و خوشحال میشن ...
من خودم همینطورم ..درطول سال خریدایی که انجام میدم ،اگه دست نخورده یا نو وسالم بمونه برای عید هم استفاده میکنم ....البته قلبا مقتصد نیستم یعنی پولم زیادی کنه خیلی راحت تر خرج میکنم ولی الانه اینقدر خرج های کلی زندگی ها زیاد هست که خانواده های متوسط جامعه حتما باید با برنامه خرج کنند،
ببخشید درهم بر هم دارم جواب میدم!!!!!
بیشتر حرفای من و منظورات و مقصودات منو(!!!) شما توی این پست نوشتین...ایول...
هایلایت اول: اگر این اتفاق بیفته که عالیه. و به قول شما بستگی داره به طرز فکر افراد. ولی خیلی کم پیش میاد اینجوری بشه! بعضیا با اینکه در طول سال خرید دارن، باز قبل از عید هم هوس خرید دارن!!!! ندارن؟؟؟!!!! پیدا میشن به هر حال!!! ما به قِسمی از اینا میگیم آدمای خوشال!!!! البته نه اون خوشحال به معنای happy! یه خوشال دیگه!!!!!!
هایلایت دوم: آره قبول دارم. بچه ها حال میکنن واسه خودشون و عین خیالشون نیس و در عالم بچگی باید هم بهشون خوش بگذره و مخالف هم نیستیم.
هایلایت سوم: این رَویه هم واقعاً خوبه و پسندیدست. همگی اینجوری باشیم که خیلی خیلی عالی میشه. ولی باز هم کم دیده میشه!!!!!