شیرینی کویری خیلی خوشمزه بوده و بافتش نرم و عالی است و در دهان آب میشود. شاید انتخاب اسم کویری برای این شیرینی به خاطر ظاهر کویر مانندش باشد.
مواد لازم:
- کره پاستوریزه یا مارگارین ۲۰۰ گرم
- تخم مرغ ۳ عدد
- وانیل مایع چند قطره
- پودر قند یک سوم لیوان
- پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری پر
- پودر نشاسته ذرت ۳۵۰ گرم
- بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1-برای تهیه شیرینی کویری ابتدا کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود.
2-زرده و سفیده تخممرغ ها را جدا کنید. زردهها را با کره نرم شده ، چند قطره وانیل ، پودر قند و پود کاکائو خوب مخلوط کنید تا یکنواخت شود.
3-پودر نشاسته ذرت و بکینگ پودر را به مواد اضافه کرده و با دست ورز دهید تا خمیر لطیفی که بدست نچسبد بدست آيد.
4-شاید نیاز به نشاسته بیشتر یا کمتری باشد. شیرینیهایی که کره دارند را زیاد ورز ندهید.
5-خمیر شیرینی کویری که آماده شد به اندازه گردو برداشته و کف دست گرد کنید.
6-داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتهاید به فاصله بچینید.
7-در فر ۱۸۰ درجه نیم ساعت بگذارید تا بپزد.
8-شیرینی کویری را وقتی از فر در آوردید دست نزنید، چون نرم و شکنندست. وقتی کامل خنک شد از کاغذ جدا کنید.
منبع: bartarinha.ir