0

زیباترین نقاط آمریکا که قبل از مرگ باید آنها را دید

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

طبیعت Frank Church، رودخانه بدون بازگشت در آیداهو

طبیعت Frank Church، رودخانه بدون بازگشت در آیداهو

آیداهو

یکی از نکاتی که باعث شده این منطقه شاخص شود، عظمت و بزرگی آن است. به عنوان دومین طبیعت بزرگ موجود در قاره آمریکا، این منطقه مملو از رودخانه‌های خروشان است.

رودخانه سالمون در آن دره‌ای را شکل داده که از گراند کنیون عمیق‌تر است و رودخانه «Middle Fork» در آن مقصد دوست‌داران قایق‌سواری در آب‌های خروشان یا همان رفتینگ است. کوه‌های ناهموار و زمخت اطراف آن نیز منزلگاه تنوع بسیاری از جانوران است. جانورانی نظیر شیر کوهی، گرگ خاکستری، خرس سیاه و گوزن شمالی.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 23 اسفند 1395  10:04 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ساوتوث در آیداهو

ساوتوث در آیداهو

آیداهو

یکی از پاک‌ترین هواها برای تنفس را اینجا می‌یابید. سنگ‌های برآمده از دریاچه‌ها، دره‌های پوشیده از درختان و رودخانه‌های مملو از ماهی.

گل‌های وحشی در فصل تابستان سر از خاک بیرون می‌آورند اما حقیقت این است که ساوتوث، تمام چهار فصل سال دیدنی است. کمپینگ و گشت‌وگذار با اسب، راه مناسبی برای لذت بردن از طبیعت اینجا است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 23 اسفند 1395  10:06 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مارون بلز در کلرادو

مارون بلز در کلرادو

کلرادو

مارون بلز هر آنچه کوهستان راکی دارد را در خود جای داده و یکی از پر بازدیدترین مقاصد درون آمریکا است. ۶ قله مرتفع آن با ارتفاعی بیش از ۴۰۰۰ متر، همه ساله هزاران کوهنورد را به سمت خود می‌کشاند.

صدها کیلومتر مسیر راهپیمایی که از کنار دریاچه‌ها عبور می‌کند، نظیر دریاچه معروف مارون که بازتاب طبیعت و کوه‌ها در میانه تابستان بر روی آن، منظره خارق‌العاده‌ای رقم می‌زند.

دوشنبه 23 اسفند 1395  10:07 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

تتون در وایومینگ

تتون در وایومینگ

وایومینگ

بله؛ تصویر معروفی که مدت‌ها پیش دیده بودید اما نمی‌دانستید متعلق به کجا است، تصویری از تتون در ایالت وایومینگ است. تتون تلاقی دو طبیعت معروف «یلو استون» و پارک ملی «گراند تتون» با یکدیگر است.

همچنین از منظر دیگر آب رودخانه‌های سرچشمه گرفته از این ناحیه به دو سوی قاره سرازیر می‌شود؛ یکی به اقیانوس آرام و دیگری به اقیانوس اطلس. رود «اسنیک» این منطقه نیز برای قایق سواری ایده‌آل است.

حیات‌وحش این ناحیه نیز میزبان تنوع شگفت‌انگیزی از حیوانات خاص نظیر قوی آوازه‌خوان، مرغ ماهیخوار، خرس گریزلی، گرگ خاکستری، گوزن شمالی، عقاب طلایی، سمور آبی و جوجه تیغی است.

دوشنبه 23 اسفند 1395  10:08 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

Pemigewasset در نیوهمپشایر

Pemigewasset در نیوهمپشایر

نیوهمپشایر

«Pemigewasset »بزرگ‌ترین محیط زیست طبیعی درون جنگل ملی کوه سفید ایالت نیوهمپشایر بوده و به خاطر دارا بودن بزرگ‌ترین شبکه مسیرهای کوهپیمایی کشور معروف است.

همچنین از آن به عنوان یکی از صعب العبورترین مناطق در شرق آمریکا یاد می‌شود که چشم‌اندازی خارق‌العاده و ۳۶۰ درجه برای بازدیدکنندگان رقم زده است.

دوشنبه 23 اسفند 1395  10:08 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

مالی بیتی در آلاسکا

مالی بیتی در آلاسکا

آلاسکا

در این ناحیه از آلاسکا حیوانات قطبی بسیاری را می‌توان پیدا کرد. خرس سیاه و قهوه‌ای، گرگ، گوزن شمالی، بوفالو، روباه قطبی و خرس قطبی از ساکنان این منطقه هستند.

همچنین مهاجرات حیواناتی نظیر وال‌ها و پرندگان از این مسیر عده بسیاری را جذب آن می‌کند. این منطقه میزبان بیش از ۴۰ درصد از کل حیوانات آمریکا است.

دوشنبه 23 اسفند 1395  10:09 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها