مواد لازم
کره به دمای محیط رسیده - 100 گرم
پودر قند - 80 گرم
زرده تخم مرغ - یک عدد
وانیل - یک چهارم قاشق چای خوری
پوست رنده شده لیمو - یک قاشق چای خوری
نشاسته ذرت - 20 گرم
مارمالاد - به میزان لازم
آرد - 150 گرم
طرز تهیه
ابتدا آرد و نشاسته ذرت را مخلوط و از الک رد کنید. کره نرم وپودر قند را با همزن مخلوط کنید. زرده تخم مرغ، وانیل و پوست رنده شده لیمو را اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید. آرد ونشاسته را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا آرد به خورد مواد برود .
خمیر را در کاسه بچرخانید تا جمع شود (اصلا ورز ندهید). خمیر آماده را در کیسه فریزر بگذارید و با وردنه به ضخامت 5 میلی متر باز کنید و برای یک ربع در یخچال بگذارید. خمیر را از کیسه فریزر خارج کنید و روی کاغذ روغنی بگذارید. ضخامت خمیر را تنظیم کنید و به دلخواه برش بزنید .
با پشت سیخ کباب چوبی یک حفره روی خمیر ایجاد کنید تا بعد از پخت با مارمالاد حفره را پر کنید. خمیر های قالب زده را در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید با فاصله بچینید .
می توانیدهربار خمیر را جمع و ضخامتش را تنظیم کنید. فر را روی حرارت 180 درجه تنظیم کنید و یک ربع زمان دهید تا فر گرم شود.در این فاصله سینی خمیرهای قالب زده را در یخچال بگذارید. سپس سینی را در طبقه وسط برای مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دهید تا زیر شیرینی ها طلایی شود.