0

اس ام اس های متنوع

ardardard
ardardard
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 284

اس ام اس های متنوع

به اندازه همه وجودم مي خوامت . . . . جانباز 99%

اگه ديگه از اين وضع خسته شدي......... اگه ديگه از خودت هم بدت مياد....... اگه ميخاي متحول بشي و زندگي دوباره رو شروع كني.......ما بهت كمك ميكنيم.........................................(ستاد بازيافت زباله)

اگه بين 4 تا قزويني تو يه اتاق گير افتادي چيكار ميكني..................؟؟؟؟ نميخاد فشار بياري تو كه كاري از دستت بر نمياد پس سعي كن بهت بدنگذره!!!!!

اینقدر بزرگه که نمی دونم چکارش کنم از زیر شلوارم حسابی تابلو وقتی بهش احتیاج دارم روم نمی شه درش بیارم... عجب مزخرفیه این نوکیا 6600 !!!!

میدونی رمز موفقیت چیه؟ بهت میدم ولی قول بده پیش خودت بمونه. رمزش اینه: 56328074693-28326954-723586563623698521421728116432881831

میدونی سزاریون یعنی چی؟............. یعنی بچه به شرط چاقو

مصارف مهم اس ام اس در ايران : 1-پيغام هاي اورژانسي ( سر رات که داري مياي 2تا بربري بخر) 2- اطلاعات رساني( سر جلسه امتحان)" جيم درسته الاغ!" 3-پيغام هاي عاشقانه: "عزيزم ،قبل از خواب به ياد من مسواک بزن !" 4-جلوگيري از خشونت :"بدهکار محترم !اگه اين جا بودي خرخرتو مي جوييدم "! 5-فرستادن جوک :"يه روز يه يارو مي ره سربازي ،دور کلاش قرمزی

اس ام اس های عشقولانه:

نمیدونم کجا این دل اسیره       همینجور بگذره این دل میمیره

نفهمیدند دردم را طبیبان          بگین یانگوم بیاد نبضم بگیره

یادت هست گفتم دوستت دارم و تو گفتی کوچکی برای دوست داشتن

رفتم و بزرگ شدم..... آنقدر بزرگ شدم که یادم رفت دوستت داشته باشم

آخر یک روز پرینت قلبم را میگیرم تا که بدونی با هر نفسم صدبار میگم دوستت دارم

تو صحرای قلبم  تو تنها شتری

پسرها هیچوقت دنبال دوچیز نمی دوند  چون ده دقیقه بعد یکی دیگه میاد

سایه ام عاشق سایه ات شده . میخواستم ببینم آیا میشه همسایه شویم؟

گلی گم کرده ام در باغ هستی   خودت را لوس نکن   اون گل تو نیستی

دعای دختران دم بخت:  ربنا آتنا فی الدنیا زوجا جمیلا - قدا طویلا- ثروتنا کثیرا - ماشینا پرشیانا - موبایلا نوکیانا - والدین امواتا

بزرگترین آرزوم اینه که کوچکترین آرزویت باشم

اس ام اس های سرکاری:

آسمان را میخواهم برای عبور. جاده باریک است. ماه را میخواهم برای نور راه تاریک است. تو را میخواهم برای نظافت  نوروز نزدیک است.

ببین راسته که میگند ایران از جام جهانی حذف شده

سوسک ... سوسک .... تورا خدا بیا بکشش من میترسم

مشترک گرامی این اس ام اس به منظور بیدار کردن شما میباشد لطفا لبخند بزنید

چه کار کردی که این همه طرفدار پیدا کردی؟ هرجای شهر میرم مردم را میبینم که تابلوهایی دستشان گرفته و رویش اسم تو نوشته شده :  گوسفند زنده

اس ام اس سریالها:

طرح تعویض زنان فرسوده آغاز شد: قدسی بیار، هستی ببر!
بازرگانی حاج یونس فتوحی

حاجی تو دیگه کی هستی؟ دست قدسی رو بستی، رفتی دنبال هستی، بگو مال کی هستی؟ بین قدسی و هستی، برو دنبال هستی، که تو عالم مستی، نمی شه مثل هستی!

عید سعید فطر مبارک. تعجب نکن درست شنیدی. اونی که تو تقویم ها نوشته مال عوامه, ولی تو فرق داری! (قربانت الیاس)

فردا یه جوونه آبرومندی بهت زنگ میزنه. حدودا 24-25 سالشه. ازت بنزین می خواد. کارت سوختتو بهش بده. یادت باشه فقط تو باید بهش بدی
(قربانت الیاس)

حلول ماه مبارک رمضان را بر شما تبریک می گوییم
(انجمن عقب ماندگان ذهن)

بدون نیاز به گوشی با عزیزانتان تماس بگیرید... سیم کارت اعتباری الیاس-سل توزیع گردید.

حلول ماه شوال و عید سعید فطر مبارک باد!
ستاد روحیه دهی به روزه داران

ثبت نام شروع شد. اپراتور سوم تلفن همراه: تماس بدون گوشی، بدون سیمکارت!
با پیش شماره ****0935927 (09
elyas)

با درب باز کن الياس راحت زندگي کنيد...
درب بازکن هاي الياس بدون ريموت کنترل... فقط اراده کنيد!

نمی دونم کجا این دل اسیره / همین جور بگذره ترسم بمیره
نفهمیدند دردم را طبیبان / بگین یانگوم بیاد نبضم بگیره

ببخشید اگه کم بود سعی میکنم بیشترش بکنم

منتظر گذاشتن اس ام اس های قشنگ شما نیز هستیم

به حساب بانکي شما مليونها بوسه عشق واريز کردم شما مي توانيد بطور شبانه روزي از طريق مهر کارت برداشت نمائيد

يا ايهاالساقي ادر کاسا و ناولها که عشق آسان نمود اول ولي تالار و شام و عاقد و عکاس و آرايشگر و فيلم و لباس و تاج و کفش و کيف و ساک و سکه و شمش و پلاک و شمعدان و ساعت و زنجير و سرويس طلا آنهم از آن سرويس خوشگلها... و از اين جور مشکلها

شعارهاي جديد انرژي هسته اي: انرژي هسته اي آزاد بايد گردد! آمريکا در چه فکريه... ايران پر از هسته‌ايه واي اگر انرژي هسته اي حق مسلم ماست تا خون در رگ ماست... انرژي هسته اي حق مسلم ماست! عقاب آسيا کيه ؟ ... انرژي هسته ايه ما انرژي هسته اي ميخوايم ، يالا يالا ، حالا واي واي ، واي واي واي واي.

با گذشت ، شما چیزی را از دست نمی دهید بلکه بدست می آورید .

بخشش میزان فر و شکوه آدمی را نشان می دهد .

راز اندوختن خرد ، یکرنگی است و بخشش .

برای رسیدن به جایگاهی بالاتر ، گذشت را نیز بیاموزیم .

یک شنبه 19 دی 1389  3:50 PM
تشکرات از این پست
zareishahmaras
zareishahmaras
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 36

پاسخ به:اس ام اس های متنوع

يا مقلب الاوضاع الحال يا مدبراليارانه والفشار حول حالنا الي احسن افشار - آغاز تقويم هدفنمدسازي مبارك

سه شنبه 21 دی 1389  3:49 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها