0

دسر سه رنگ

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

دسر سه رنگ

دسر سه رنگ  مواد لازم

 

شیر- یک لیتر
ایرمیک(آرد سمولینا) – 12 قاشق غذاخوری
شکر- 10 قاشق غذاخوری
وانیل -  یک چهارم قاشق چای خوری
پوست پرتقال رنده شده – نصف پیمانه
کیک  کاکائو-  به دلخواه
هویج – نیم کیلوگرم
شکر – یک پیمانه
نشاسته ذرت -  یک قاشق غذاخوری
فندق(کمی خرد شده)   یا نارگیل - کمی

 

طرز تهیه

شیر، ایرمیک و شکر را در قابلمه بزرگی روی شعله متوسط، هم بزنید تا غلیظ شود و بعد ازروی شعله بردارید و به آن وانیل اضافه کنید.


نصف مخلوط را جدا کنید و  کیک کاکائویی  را داخل ظرف سرو  قرار دهید ، سپس به نصف باقی مانده مخلوط که سفید رنگ است، پوست پرتقال رنده شده اضافه کنید و روی لایه کاکائویی بریزید.

 

برای لایه هویج، هویج ها را کوچک کنید و در قابلمه ای هویج ها را بپزید. هویج های پخته شده را با مخلوط کن به شکل پوره دربیاورید و شکر را اضافه کنید و یکی دوبار آن قدر بجوشانید که سرریز شود.

 

نشاسته را با نصف استکان آب سرد باز کنید و به پوره هویج اضافه کنید و بپزید تا غلیظ شود؛ سپس  نارگیل ها را اضافه کنید و روی لایه ها بریزیدو حداقل 2 ساعت دریخچال بگذارید.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 17 اسفند 1395  8:42 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها