مواد لازم
شیر- یک لیتر
ایرمیک(آرد سمولینا) – 12 قاشق غذاخوری
شکر- 10 قاشق غذاخوری
وانیل - یک چهارم قاشق چای خوری
پوست پرتقال رنده شده – نصف پیمانه
کیک کاکائو- به دلخواه
هویج – نیم کیلوگرم
شکر – یک پیمانه
نشاسته ذرت - یک قاشق غذاخوری
فندق(کمی خرد شده) یا نارگیل - کمی
طرز تهیه
شیر، ایرمیک و شکر را در قابلمه بزرگی روی شعله متوسط، هم بزنید تا غلیظ شود و بعد ازروی شعله بردارید و به آن وانیل اضافه کنید.
نصف مخلوط را جدا کنید و کیک کاکائویی را داخل ظرف سرو قرار دهید ، سپس به نصف باقی مانده مخلوط که سفید رنگ است، پوست پرتقال رنده شده اضافه کنید و روی لایه کاکائویی بریزید.
برای لایه هویج، هویج ها را کوچک کنید و در قابلمه ای هویج ها را بپزید. هویج های پخته شده را با مخلوط کن به شکل پوره دربیاورید و شکر را اضافه کنید و یکی دوبار آن قدر بجوشانید که سرریز شود.
نشاسته را با نصف استکان آب سرد باز کنید و به پوره هویج اضافه کنید و بپزید تا غلیظ شود؛ سپس نارگیل ها را اضافه کنید و روی لایه ها بریزیدو حداقل 2 ساعت دریخچال بگذارید.