#آشپزی
#شام امشب؛ کال جوش به روش محلی😋
🍲 مواد لازم:
بلغور گندم: یک فنجان
برنج نیم کوب: یک فنجان
گردوی پودر شده: نصف فنجان
پیاز: یک عدد بزرگ
گوجه: دو عدد
سیر: سه حبه
کشک: به مقدار لازم
رب گوجه: نصف قاشق
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
روغن: کمی
نعناداغ: به مقدار لازم
🍲 روش تهیه:
🔸 ابتدا پیاز و سیر را سرخ میکنیم و بعد گردو را میافزاییم و کمی تفت میدهیم.
🔸 بعد گوجهی رنده شده را همراه با رب و ادویه ها میریزیم و سرخ میکنیم.
🔸 سپس برنج و بلغور و آب جوش را اضافه میکنیم تا حدود یک ساعت و نیم کامل بپزد و جا بیفتد.
🔸 در مرحله آخر کشک را اضافه میکنیم و وقتی چند تا جوش زد برداشته و با نعناداغ و پیازداغ سرو میکنیم.