وب سایت سوران: در این مطلب طرز تهیه نوعی نان پنیری با ژامبون را آموزش داده ایم. درست کردن این نان به زمان کمی نیاز دارد و خیلی راحت می توانید از عهده درست کردنش برآیید.
مواد لازم:
- جعفری به میزان لازم
- زرده تخم مرغ 3عدد
- ژامبون 5 عدد
- پنیر سوییسی 5 تکه
- نان 1 عدد
- پیازچه (خرد شده) 1/3 فنجان
- ذرت به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا یک عدد نان گرد ،بیضی یا باگت مانند را انتخاب کرده و به شکل حلقوی یا مشبک برش بزنید.
توجه داشته باشید در هیج یک از حالات نان تا انتها بریده نمیشود ولی برشها بسیار عمیق هستند.
بین برش ها را کامل با پنیر(ترجیحا چدار)پر کنید.
ژامبون را ریز کرده و با جعفری خرد شده،زرده تخم مرغ،ذرت و ...مخلوط کرده و با برس روی نان بزنید.سعی کنید همه جای نان را با مواد بپوشانید.
حال نان را 10 دقیقه داخل فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا بپزد.
1)در صورت تمایل از فلفل دلمه ای،قارچ،هویج،زرشک،آویشن و هر نوع ماده رنگارنگ دیگر برای تهیه این نان استفاده کنید.
2)بهتر است به نان مقداری پودر سیر،پودر موسیر و ادویه بزنید.
3)در صورت تمایل به قسمتهایی از نان زعفران بزنید تا خوشرنگ تر شود.
4)این پیش غذا با نان فرانسوی خوشمزه تر میشود