0

طرز تهیه قاتق گوشت کرمانی

 
masomezare4
masomezare4
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : بهمن 1390 
تعداد پست ها : 3091
محل سکونت : یزد

طرز تهیه قاتق گوشت کرمانی

 

 
در این مطلب طرز تهیه یکی از غذاهای محلی کرمان را به شما آموزش داده ایم. قاتق گوشت کرمانی را حتما درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
 
وب سایت سوران: در این مطلب طرز تهیه یکی از غذاهای محلی کرمان را به شما آموزش داده ایم. قاتق گوشت کرمانی را حتما درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
 
 
مواد لازم:
 
  • گوشت چرخ کرده گوسفند  گرم250
  • سیب زمینی متوسط 2 عدد
  • رب گوجه‌فرنگی 1قاشق غذا خوری پر
  • آرد نخودچی به مقدار لازم
  • ترخون خشک 2قاشق غذا خوری
  • تخم گشنیز 1قاشق مرباخوری
  • فلفل قرمز به مقدار لازم
  • پودر زنجبیل نصف قاشق چایخوری
  • زیره(سبز یا سیاه) یک قاشق چایخوری
  • جعفری خشک 1قاشق مربا خوری
  • نمک به مقدار لازم
  • روغن 1قاشق غذا خوری
  • پیاز متوسط 1عدد
  • زردچوبه به مقدار لازم
 
طرز تهیه قاتق گوشت کرمانی 
 
 
طرز تهیه:
 
1. ابتدا روغن را درون قابلمه ریخته و پیاز متوسطمان را ریز خرد کرده و درون روغن تفت میدهیم وقتی طلایی شد زرد چوبه و رب گوجه را اضافه میکنیم و تفت میدهیم و ترخون خشکمان را که از قبل خیس کرده بودیم را اضافه میکنیم و هم میزنیم و حالا آب را به پیاز و ترخون و رب گوجه اضافه میکنیم البته نه زیاد بعد سیب زمینی هایمان را ورق ورق میکنیم به اندازه ی یک و نیم سانت،حالا درون قابلمه میریزیم که با رب گوجه و پیاز و زرد چوبه بپزد
 
2. در حین پختن سیب زمینی گوشت چرخ کرده،نمک،فلفل،،زرد چوبه،زنجبیل،تخم گشنیز،جعفری خشک و زیره را با هم مخلوط میکنیم و آرد نخود چی الک شده را کم کم به آن اضافه میکنیم،البته باید گفت که نباید آرد نخودچی زیاد بریزیم تقریبا اندازه ای که مواد به دستمان نچسبد و کمی آب و حالا خوب ورز میدهیم تا همه مواد با هم یکدست شود.
 
 
3. به اندازه ی یک گردوی بزرگ مواد را درون کمی آب جوش در یک کاسه کمی رقیق میکنیم و در آب در حال جوشیدن قابلمه میریزیم جهت غلظت قاتقمان،
 
4. حالا به اندازه ی دلخواه تکه ای از مواد گوشتمان را در دست گلوله کرده و مثل شامی در دست پهن میکنیم و درون آب درون قابلمه که در حال جوشیدن هست آرام رها میکنیم و همین طور تمامی مواد گوشتمان را به همین شکل درون قابلمه میریزیم کمی که جوش خورد و خودش را گرفت زیر شعله را کم میکنیم و و سر قابلمه را میگذاریم تا غذایمان خوب جا بیفتد در آخر مرحله پخت کمی نمک به آب گوشتمان اضافه میکنیم.
دوشنبه 16 اسفند 1395  10:08 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها