سالاد ذرت و گشنیز
طرز تهیه: کنسرو ذرت را داخل یک آبکش خالی کنید، سپس آنها را در کاسه سالاد بریزید. فلفل های سبز را خوب بشوئید و دم آنها را جدا کنید. دانه های ریز فلفل را جدا کرده و سپس آنها را به صورت حلقه ای ببرید. گوجه فرنگی ها و پیاز را نیز شسته و خرد کنید.
کره آب شده، فلفل، گوجه فرنگی، پیاز، سیر و گشنیز و کره را به درون کاسه اضافه کنید و خوب باهم مخلوط کنید. به مقدار دلخواهتان می توانید نمک و فلفل اضافه کنید.
- برای: 5 نفر
- حاضر است در : دقیقه