0

شیرینی های جدید نوروزی (1) و (3)

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

شیرینی های جدید نوروزی (1) و (3)

ماهنامه کیک و شیرینی: نزدیک سال جدید است و کم کم باید دنبال درست کردن شیرینی های سفره عید باشیم. در این مطلب طرز تهیه چند شیرینی جدید که می توانید برای نوروز درست کنید را به شما آموزش داده ایم.
 
شکوفه قند
 
روشنک گودرزی

مواد لازم:

 
  • روغن جامد: 225 گرم
  • پودر شکر: یک پیمانه
  • وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
  • جوش شیرین: یک قاشق سوپ خوری
  • آرد سفید: 4 پیمانه
 شیرینی های جدید نوروزی (1)
 
طرز تهیه:

1. روغن را با پودر شکر بزنید تا یکدست و سبک شود. سپس وانیل را اضافه کنید. جوش شیرین و آرد الک شده را به تدریج اضافه کرده و ورز دهید، به طوری که توپ هایی که در دست درست می کنید، متلاشی نشود.

2. خمیر را در نایلون قرار داده و برای یک ساعت در دمای محیط استراحت دهید. سپس با وردنه به قطر نیم سانت باز کنید و با کاترهای دلخواه کاتر بزنید و در سینی چرب شده قرار دهید.

3. سپس زرده زده شده را با برس روی آن بکشید و با کنجد خام تزیین کنید و در فر که با دمای 180 درجه سانتیگراد از قبل گرم کرده اید به مدت 15 دقیقه قرار دهید.

نکته:

 
1. اگر خمیر 24 ساعت روی میز کار بماند، در زمان باز کردن ترک نمی خورد.
 
2. می توان در خمیر از اسانس های مختلف مانند پودر زنجفیل، دارچین، هل و ... استفاده کرد و شیرینی های یکرنگ یا دو رنگ با طعم های مختلف تهیه کرد. حتی می توان از پودر کاکائو استفاده کرد که ممکن است آرد کمتری مصرف شود.
 
3. فقط اسانس و یا پودر کاکائو را باید قبل از اضافه کردن آرد اضافه کنید.
 
4. می توانید برای تزیین رویه از شکلات های ریز هم استفاده کنید که در این صورت نیازی به رومال کردن با تخم مرغ نیست.
 
5. می توانید خلال پسته را کمی خرد کنید و بعد از باز کردن خمیر، روی آن بریزید و خیلی آرام وردنه را یک بار روی خمیر حرکت دهید تا درون خمیر فرو رود، سپس به سلیقه خود کاتر بزنید.
 
6. اگر تمایل داشتید که شیرینی دو رنگ بپزید نیازی نیست روی شیرینی چیزی بزنید زیرا در پخت دو رنگ به هم می چسبند.
 
7. برای پیمانه کردن آرد بهتر است پیمانه به اندازه حداقل یک سوم بند انگشت سرخالی باشد تا شیرینی لطیف تر شود.
 
8. به جای ورز دادن می توانید از چرخ گوشت یا غذاسازی استفاده کنید.
 
9. این خمیر به دلیل این که هیچگونه مواد فاسد شدنی در آن به کار نرفته، ماندگاری زیادی دارد.
 
10. می توانید این شیرینی را شش ماه در یخچال و یک سال در فریزر نگه دارید و هر زمان که تمایل به پخت داشتید، شب قبل از یخچال خارج کرده و در محیط آشپزخانه قرار دهید.
 
 
 
شورت برد فندقی
 
معصومه خوانساری

مواد لازم:

 
  • کره یخچالی: 150 گرم
  • پودر قند: 35 گرم
  • پودر فندق: 30 گرم
  • آرد: 180 گرم
  • بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
  • جوش شیرین: یک چهارم قاشق چای خوری
  • اسانس وانیل: یک دوم قاشق چای خوری
  • شکلات سیاه (ریز خرد شده برای تزیین): حدود 100 گرم
  • پسته و فندق (ریز خرد شده برای تزیین): کمی
 شیرینی های جدید نوروزی (1)
 
طرز تهیه:

1. آرد، بیکینگ پودر و جوش شیرین را الک نموده و در دستگاه غذاساز بریزید. دستگاه را روشن کنید تا با هم ترکیب شوند. سپس کره ریز خرد شده یخچالی را اضافه کنید و مجددا دستگاه را روشن کنید تا مواد به صورت خرده نان در آیند.
 
2. سپس پودر قند را اضافه کنید. پودر فندق را نیز بیفزایید. در آخر اسانس وانیل را اضافه کنید تا مواد به صورت خمیری در آمده و گلوله ای شکل شکل شده و یک گوشه ظرف جمع شوند.

3. در این هنگام غذاساز را خاموش کنید. خمیر را در آورده در پلاستیک فریزر به مدت 30 دقیقه استراحت دهید. سپس یک پلاستیک فریزر را با قیچی باز کرده، روی آن را خیلی کم آردپاشی کرده و خمیر را به ضخامت 5 میلی متر لای پلاستیک باز کنید و کاتر بزنید.

4. شورت بردهای کاتر زده را در سینی فر با کمی فاصله از هم بچینید (سینی نیاز به چرب کردن یا کاغذ روغنی ندارد.) و در فر از پیش گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 15 الی 20 دقیقه بپزید؛ در حدی که لبه شورت بردها کمی طلایی رنگ شود.
 
5. سپس شورت بردها را از فر خارج نمایید. اجازه دهید خنک شوند. بعد تا نیمه در شکلات ذوب شده فرو برید و بر روی فویل آنها را بچینید و پسته و فندق خرد شده بر روی قسمت شکلاتی بپاشید.

نکته:

1. این شوت بردها در دمای محیط در ظرف در بسته ماندگاری طولانی دارند.

2. برای تهیه خمیر حتما از کره سرد یخچالی استفاده کنید و اگر دستگاه غذاساز ندارید و می خواهید با دست این خمیر را آماده کنید فقط از نوک انگشتان استفاده کنید زیرا گرمای کف دست کیفیت خمیر را پایین می آورد.

3. پس از فرو بردن شورت بردها در شکلات و قرار دادن بر روی فویل، چند ثانیه بعد آنها را جابجا کنید تا به فویل نچسبند.

4. می توانید به جای فندق بدون پوست از فندق با پوست استفاده نمایید و آنها را پودر کنید.

5. این شورت بردها فوق العاده ترد و مناسب ایام نوروز می باشند.
 


رینگ کوکونات

معصومه خوانساری

مواد لازم کوکی:

 
  • کره (نرم): 225 گرم
  • پودر قند: 140 گرم
  • زرده تخم مرغ (کمی هم زده با چنگال) یک عدد (ریز)
  • اسانس وانیل: یک قاشق چای خوری
  • آرد: 250 گرم
  • نمک: یک پنسه
  • پودر نارگیل: 55 گرم

مواد لازم رویه کاراملی نارگیلی:
 
  • کره: 30 گرم
  • شیر عسلی: 330 گرم
  • شکر قهوه ای: 20 گرم
  • پودر نارگیل: 150 گرم
  • شکلات سیاه (ریز خرد شده): کمی برای تزیین
 شیرینی های جدید نوروزی (1)
 
طرز تهیه کوکی:

1. کره نرم و پودر قند را در یک کاسه بریزید و با یک قاشق چوبی مخلوط کنید تا کاملا به خورد هم روند. سپس زرده تخم مرغ و اسانس وانیل را اضافه کنید.
 
2. مجددا با قاشق هم بزنید تا مواد به طور کامل با هم ترکیب شوند. در ظرف دیگری آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و الک نمایید. بعد در سه مرحله به مواد کرده ای اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید.

3. در آخر پودر نارگیل را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. نوک انگشت اشاره را خیلی آرام به سطح خمیر بزنید. نباید خمیر به نوک انگشت تان بچسبد.
 
4. اگر چسبید خیلی کم آرد اضافه کنید اما مراقب باشید. آرد بیش از حد کوکی را سفت می کند. خمیر آماده را در پلاستیک فریزر بگذارید. با کف دست کمی صاف نمایید و در یخچال حدود یک ساعت استراحت دهید.

5. پس از استراحت، تکه های کوچک از خمیر در آورید و لای پلاستیک فریزر که با قیچی آن را کاملا باز کرده اید و کمی آردپاشی نموده اید به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز کنید و کاتر گرد به قطر 5 سانتیمتر بزنید. وسط هرکدام را با یک کاتر گرد کوچک تر خالی نمایید و در سینی فر کاغذ انداخته بچینید.

6. پس از پر شدن کامل سینی، سینی را 10 دقیقه در یخچال بگذارید. سپس در فر از پیش گرم شده به دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 10  الی 12 دقیقه بپزید، در حدی که لبه کوکی ها کمی طلایی شود.
 
7. پس از خارج نمودن کوکی ها از فر 5 دقیقه به آنها دست نزنید. سپس از کاغذ جدا نمایید و بگذارید کاملا خنک شوند.
 
8. پس از آن که کاملا خنک شدند کمی از سس کاراملی با قلمو بر روی هر کوکی بمالید. سپس روی آن از مواد رویه قرار دهید و به کمک انگشتان دست به آرامی فشار دهید تا مواد بچسبند. در آخر با شکلات ذوب شده که به روش بن ماری یا بر روی بخار آب یا در مایکروفر آماده نموده اید، تزیین نمایید.

نکته:

1. خمیر را در مقادیر کم از یخچال خارج نمایید و سریع کاتر بزنید زیرا خمیر زمانی که گرم می شود کار کردن با آن سخت می شود. در صورتی که خمیر گرم شد مجددا در یخچال بگذارید تا خنک شود.

2. پس از اضافه کردن آرد و پودر نارگیل به چسبندگی وسط خمیر توجهی نداشته باشید. این چسبندگی با استراحت در یخچال از بین می رود.

3. اگر در حین کار مواد رویه سرد شد و کار با آن سخت گردید، کمی بر روی بخار آب قرار دهید تا گرم شده و کار با آن راحت تر گردد.

4. این شیرینی را در ظرف در بسته و در دمای محیط نگهداری نماید.
 


شیرینی شکلاتی با مغزی مارسیپان
 
معصومه خوانساری

مواد لازم:

 
  • کره نرم: 200 گرم
  • شکر قهوه ای: 200 گرم
  • تخم مرغ (ریز): یک عدد
  • اسانس وانیل: یک دوم قاشق چای خوری
  • آرد: 300 گرم
  • پودرکاکائو: 25 گرم
  • خمیر مارسیپان: حدود 200 گرم
  • شکلات سفید (ریز خرد شده برای تزیین): حدود 100 گرم
 شیرینی های جدید نوروزی (1)
 
طرز تهیه:

1. فر را روی 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. کره را در حد چند ثانیه با همزن برقی بزنید تا بافتش باز شود. سپس شکر قهوه ای را اضافه کنید و مجدد حدود سه دقیقه با همزن بزنید تا کاملا حالت کرمی، پوک و سبک پیدا کند.
 
2. تخم مرغ را نیز اضافه کنید و حدود سی ثانیه با همزن برقی بزنید. اسانس وانیل را نیز بیفزایید. همزن را خاموش کرده و ترکیب آرد و پودر کاکائوی الک شده را کم کم اضافه کنید و با لیسک هم بزنید، در حدی که مواد به صورت خمیری در آیند.

3. سپس یک پلاستیک فریزر را با قیچی باز کرده و روی آن کمی آرد بپاشید. سپس تکه ای از خمیر را لای پلاستیک فریزر به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز کنید و با کاتر گردی به قطر 5 سانتیمتر کاتر بزنید. خمیرهای کاتر خورده را در سینی با کمی فاصله از هم قرار دهید.
 
4. از خمیر مارسیپان گلوله های 6 گرمی درست کنید. سپس سطح هر گلوله را کمی با انگشت صاف نمایید و در مرکز هر خمیر قرار دهید و روی آن مجدد یک لایه از خمیر کاتر خورده بگذارید. لبه ها را به کمک انگشت اشاره به هم بچسبانید.

5. سپس مابقی خمیر را نیز به همین شکل با وردنه باز کنید و فرم دهید. خمیرهای فرم داده را در فر از پیش گرم شده به مدت تقریبی 10 الی 12 دقیقه بپزید و پس از خارج نمودن از فر اجازه دهید خنک شوند. سپس شکلات سفید ریز خرد شده را در مایکروفر یا بر روی بخار آب ذوب نمایید. در قیف بریزید و روی شیرینی ها را تزیین نمایید.

نکته:

1. این خمیر نیاز به استراحت در یخچال ندارد اما اگر هوا گرم بود، خمیر را نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.

2. به جای اسانس وانیل می توانید از یک چهارم قاشق چای خوری وانیل استفاده نمایید.

3. این شیرینی ها را در ظرف در بسته نگهداری نمایید. خمیر مارسیان به صورت آماده در فروشگاه های لوازم قنادی موجود است. البته خودتان نیز می توانید در منزل درست کنید.

4. از شکر قهوه ای خارجی استفاده کنید.
 


شیرینی برفی آجیلی

مریم کریمی

مواد لازم:

 
  • شیر عسلی: یک قوطی
  • پودر نارگیل: 250 گرم
  • خلال پسته: 50 گرم
  • خلال بادام: 50 گرم
  • شکلات سفید (رنده شده): 30 گرم
  • پودر نارگیل اضافی (برای غلتاندن): یک پیمانه
  • شکلات شیری (ذوب شده): 100 گرم
  • خلال پسته: به مقدار لازم
  • خلال بادام: به مقدار لازم
 شیرینی های جدید نوروزی (1)
 
طرز تهیه:

1. ابتدا داخل کاسه ای شیر عسلی، پودر نارگیل، خلال پسته، خلال بادام و شکلات رنده شده را مخلوط کنید. مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
 
2. سپس از مواد به اندازه یک گردوی درشت بردارید و در دست به شکل بیضی دربیاورید. سپس در پودر نارگیل اضافه بغلتانید و شیرینی ها را داخل سینی قرار داده و داخل یخچال به مدت 20 دقیقه استراحت بدهید.

3. سپس با شکلات شیری، خلال پسته و خلال بادام تزیین کنید. این شیرینی بسیار خوشمزه و مناسب مراسم مختلف و نوروز باستانی می باشد.
 
ادامه دارد...

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 14 اسفند 1395  5:57 PM
تشکرات از این پست
nargesza
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

شیرینی های جدید نوروزی (3)

ماهنامه کیک و شیرینی: نزدیک سال جدید است و کم کم باید دنبال درست کردن شیرینی های سفره عید باشیم. در این مطلب طرز تهیه چند شیرینی جدید که می توانید برای نوروز درست کنید را به شما آموزش داده ایم.
 
کوکی کرن بری و پرتقال

عارفه سادات ابن الرضا

مواد لازم:

 
  • کره: 170 گرم
  • شکر: 200 گرم
  • تخم مرغ: یک عدد
  • آرد: 300 گرم
  • بیکینگ پودر: یک و یک دوم قاشق چای خوری
  • بیکینگ سودا: یک چهارم قاشق چای خوری
  • کرنبری: 80 گرم
  • پوست پرتقال (رنده شده): یک قاشق سوپ خوری
  • شکر: یک دوم پیمانه
  • پوست پرتقال اضافی (رنده شده): تقریبا یک قاشق چای خوری
 شیرینی های جدید نوروزی (3)
 
طرز تهیه:

1. فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک شود. سپس تخم مرغ را اضافه کرده و مجددا هم بزنید. در کاسه دیگری مواد خشک (آرد، بیکینگ پودر و بیکینگ سودا) را ریخته و الک کنید و به باقی مواد بیفزایید.
 
2. در نهایت هم کرنبری و پوست پرتقال را به مواد اضافه کرده و از خمیر به دست آمده به اندازه های مساوی (10 گرم) برداشته و گرد کنید و با فاصله مشخص روی سینی قرار دهید.
 
3. قبل از این که کوکی ها را درون فر قرار دهید، شکر و پوست پرتقال اضافه را با هم مخلوط کرده و به کمک نوک انگشت اشاره مقداری از این ترکیب را برداشته و روی کوکی ها بمالید.

4. کوکی ها را به مدت تقریبی 10 تا 13 دقیقه درون فر قرار دهید تا بپزند.
 


Melting Moments
 
کوکی لحظات آب شدنی

عارفه سادات ابن الرضا

مواد لازم:

 
  • آرد: 200 گرم
  • نشاسته ذرت: 60 گرم
  • نمک: یک چهارم قاشق چای خوری
  • پودر شکر: 40 گرم
  • کره: 227 گرم
  • وانیل شکری: 2 قاشق چای خوری
 شیرینی های جدید نوروزی (3)
 
طرز تهیه:

1. کره به دمای محیط رسیده را به مدت 30 ثانیه با همزن برقی بزنید تا باز شود. سپس پودر شکر و وانیل شکری را اضافه کرده و به مدت دو دقیقه آن را با کره بزنید تا خوب ترکیب شوند.
 
2. آرد، نمک و نشاسته ذرت را با هم مخلوط و الک کنید. مواد خشک را به سایر مواد اضافه کنید و با دور کُند همزن بزنید. به محض این که مواد با یکدیگر ترکیب شدند، همزن را خاموش کنید.

3. خمیر را به مدت یک ساعت در کیسه فریزر و در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. پس از آن فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. از خمیر به اندازه 10 گرم برداشته و مابین دو دست گرد کنید و با فاصله بر روی سینی فر قرار دهید.

4. به کمک سر چنگال و فشردن آن بر روی خمیر، شیارهایی را بر روی کوکی ایجاد کنید. سینی فر را به مدت تقریبی 10 تا 12 دقیقه درون فر بگذارید تا کوکی ها بپزد.
 
5. بعد از اتمام پخت اجازه دهید کوکی ها کاملا درون سینی فر خنک شوند و سپس آنها را به ظرف اصلی انتقال دهید. می توانید در صورت تمایل مقداری پودر شکر را روی کوکی ها الک کنید.

نکته:

1. به این دلیل این کوکی را melting moment می نامند که وجود نشاسته ذرت در آن سبب لطافت بی نظیری می شود، به طوری که به راحتی در دهان آب می شود.

2. این کوکی به دلیل نداشتن تخم مرغ از ماندگاری بالایی برخوردار است.

3. خمیر این کوکی را می توانید به مدت یک ماه درون محفظه پلاستیکی و در فریزر نگهداری کنید.
 


تورینو

شهین اشرفیان

مواد لازم:

 
  • کره: 240 گرم
  • پودر قند: 110 گرم
  • آرد: 400 گرم
  • نمک: یک پنسه
  • بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
  • ماست (سفت): 15 گرم
  • وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری
  • زرده تخم مرغ: یک عدد

مواد لازم میانی:
 
  • شکلات تلخ: 70 گرم
  • پنیر خامه ای: 120 گرم
  • پودر قند: 20 گرم
  • گردو (خرد شده): 70 گرم
 شیرینی های جدید نوروزی (3)
 
طرز تهیه:

1. کره را کمی با همزن بزنید تا یکدست شود. سپس پودر قند را اضافه کرده و هم بزنید تا کرمی و سبک شود. زرده تخم مرغ را به همراه وانیل اضافه کرده و 30 ثانیه هم بزنید.
 
2. سپس بیکینگ پودر را با ماست مخلوط کرده و به مایه تخم مرغی اضافه نمایید. نمک را با آرد الک کرده و کم کم به مایه اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید که به دست نچسبد. خمیر را حدود نیم ساعت در یخچال و داخل کیسه فریزر استراحت دهید.

طرز تهیه مواد میانی:

1. شکلات را با دندانه درشت رنده کرده و با بقیه مواد مخلوط کنید و گلوله هایی به اندازه فندق درست کنید. خمیر را به ضخامت 3 میلیمتر باز کرده با کاتر دایره دالبر 3.5 سانت قالب بزنید.
 
2. روی هر دایره را یک گلوله از مواد میانی قرار داده و سپس مقداری از خمیر را به ضخامت 2 میلیمتر باز کرده و نوارهایی به عرض 3 میلیمتر بریده و روی مواد میانی قرار دهید. لبه نوارها را کمی روی خمیر زیری فشار دهید.
 
3. ر صورت لزوم مجددا شیرینی ها را کاتر بزنید و در سینی چیده و در فر با دمای 180 درجه، حدود 15-12 دقیقه، تا وقتی زیر شیرینی ها کمی طلایی شود، بپزید.
 


وینا زعفرانی

شهین اشرفیان

مواد لازم:

 
  • کره: 180 گرم
  • پودر قند: 80 گرم
  • پودر بادام (نرم): 35 گرم
  • آرد: 300-290 گرم
  • نمک: یک پنسه
  • بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
  • زعفران غلیظ: یک قاشق چای خوری
  • وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری
  • زرده تخم مرغ: یک عدد
 شیرینی های جدید نوروزی (3)
 
طرز تهیه:

1. ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. کره را با همزن کمی بزنید تا یکدست شود. سپس پودر قند را اضافه کرده و هم بزنید تا کرمی و سبک شود. زرده تخم مرغ را به همراه وانیل اضافه کرده و 30 ثانیه هم بزنید.
 
2. زعفران غلیظ را نیز به همراه پودر بادام افزوده و با لیسک مخلوط کنید. در انتها نمک و بیکینگ پودر را با آرد الک کرده و کم کم به مایه اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید که به دست و کاسه نچسبد.
 
3. بدون این که به خمیر استراحت دهید، داخل قالب های مینی تارتلت را کمی چرب کرده و خمیر را در هر قالب پرس کرده و در هر طبقه وسط فر به مدت حدود 20-18 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
 
4. پس از سرد شدن شیرینی ها، آنها را از قالب خارج کرده با شکلات و پسته نگینی تزیین کنید.
 


شیرینی مارمالادی
 
مواد لازم:
 
  • کره نرم: 130 گرم
  • پودر قند: 60 گرم
  • تخم مرغ: یک عدد
  • پودر فندق: 20 گرم
  • آرد: 250 گرم
  • وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری
  • مارمالاد توت فرنگی: به مقدار لازم
 شیرینی های جدید نوروزی (3)
 
طرز تهیه:

1. کره نرم و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا کمی سبک شود. تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. پودر فندق را افزوده و یک دور هم زده و همزن را خاموش کنید.
 
2. آرد را کم کم افزوده و با لیسک هم بزنید تا خمیر جمع شده و چسبناک نباشد. سپس داخل نایلون قرار داده و به مدت یک تا دو ساعت در یخچال استراحت دهید.

3. پس از استراحت، تکه کوچکی از خمیر برداشته و روی سطح آردپاشی شده با وردنه باز کرده و با کاتر دلخواه بریده و داخل سینی فر قرار دهید. شیرینی ها را در فر از پیش گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد حدود 75 دقیقه قرار دهید.

4. پس از پخت و کاملا خنک شدن، دو عدد شیرینی را با مارمالاد توت فرنگی به هم بچسبانید. در صورتی که از کاتر کار شده در عکس استفاده می کنید، حفره روی شیرینی را هم می توانید با مارمالاد پر کنید. برای چسباندن دو عدد شیرینی به هم می توانید از نوتلا نیز استفاده کنید. 

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

یک شنبه 22 اسفند 1395  3:20 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها