#شام امشب؛ رولت لازانیا اسفناج😋😋
مناسب برای 4 نفر
🌮 مواد لازم:
12 تا 15 عدد ورقه لازانیا
2 پیمانه پنیر ریکوتا
1 پیمانه اسفناج
1 پیمانه گل کنگر فرنگی، خرد شده
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 حبه سیر، خرد شده
2 پیمانه سس مارینارا
1 پیمانه پنیر موتزارلا، رنده شده
1 پیمانه پنیر پارمسان، رنده شده
1 قاشق چایخوری نمک
½ قاشق چایخوری فلفل
جعفری
🌮 دستور تهیه:
1. از قبل دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) تنظیم میکنیم تا گرم شود.
2. ورقههای لازانیا را به مدت حدودا 10 دقیقه در آب میجوشانیم تا نیمپز و نرم شوند. بعد آنها را آبکش کرده و کنار میگذاریم.
3. روغن را در یک ماهیتابه روی حرارت ملایم، گرم میکنیم. سپس برگهای اسفناج را به همراه کمی نمک، سرخ کرده و کنار میگذاریم.
4. در یک کاسه متوسط، پنیر ریکوتا، اسفناج پخته شده، کنگر، نصف پیمانه پنیر موتزارلا، نصف پیمانه پنیر پارمسان، سیر، نمک و فلفل را مخلوط میکنیم.
5. مقداری از مخلوط را روی ورقه لازانیا ریخته و بعد آن را به صورت فشرده رول میکنیم.
6. سس مارینارا را کف ظرف مخصوص فر (نشکن) ریخته و پخش میکنیم. سپس رولتها را به صورت عمودی کنار هم در آن میچینیم.
7. باقیمانده پنیر موتزارلا و پارمسان را روی ظرف میریزیم.
8. به مدت 35 تا 40 دقیقه یا تا زمانی که پنیر ترد و به رنگ قهوهای دربیاید، میپزیم.
9. با جعفری تزیین و سرو کنید. نوش جان