0

ونگر:تساوي باليدز هشدار خوبي براي ما بود

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

آرسن ونگر مربي آرسنال معتقد است که تيمش هشدار خوبي در ديدار مقابل ليدز دريافت کرد؛چرا که تقبل شکست مقابل ليدز به منزله حذف آرسنال از رقابتهاي اف اي کاپ بود.

آرسنال در آخرین ثانیه های بازی با گلی که سسک فابرگاس از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند در گردونه رقابتها باقی ماند و ونگر در پایان این مسابقه در این رابطه گفت:« این آن چیزی که من قبل از بازی می خواستم نبود. بدتر این بود که از گردونه رقابتها حذف می شدیم. خیلی مهم است که در جام حذفی ماندیم و حذف نشدیم؛ چون حذف به منزله شوک بزرگی برای ما بود. دست کم الان حذف نشده ایم. الان روز چهارشنبه به ایپسویچ می رویم،شنبه با وستهم روبرو می شویم و در هفته بعد ، بار دیگر این بازی تکرار می شود.»

مربی فرانسوی آرسنال در مورد دیدار تیمش مقابل لیدز گفت:« بازی خیلی سختی بود، چون لیدز کاملا آماده می نمود. وقتی تیم ما 0-1 عقب بود حس کردم که دروازه بان تیم ما در چند موقعیت تیم را نجات داد ولی وقتی بازی مساوی شد،3 فرصت خوب دیگر رابرای گلزنی از دست دادیم.این هشدار خوبی برای ما بود. ما پیش از این بازی می دانستیم که لیدز سال گذشته در اولدترافورد به پیروزی رسیده و مقابل تاتنهام یک تساوی گرفته.این تیم سال گذشته روحیه خوبی در این بازیها کسب کرده و در بازی شنبه هم فوق العاده تهاجمی بودند.»

ونگر ایرادهای تیمش را این طور برشمرد:«ما در پاسکاریها اشتباهات زیادی داشتیم. فکر می کنم سرعت پاسکاری ما خیلی کم بود و در تصمیم گیری خیلی کند بودیم. این نتیجه بازی خوب لیدز است.»

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

یک شنبه 19 دی 1389  1:29 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها