سالاد تبوله عدس
سالاد تبوله از سالاد های مشهور کشورهای مدیترانه و بویژه لبنان است. این سالاد معمولا با گوجه، جعفری، روغن زیتون و مواد دیگر تهیه می شود. سالاد تبوله عدس بدلیل وجود عدس در ترکیباتش سالادی بسیار مقوی و خوشمزه است و در نیم ساعت آماده می شود. این سالاد می تواند شام یا میان وعده ای گیاهی، سالم و رژیمی باشد.
طرز تهیه: عدس ها را بشویید و با مقدار مناسب آب و نمک بپزید. زمان پخت عدس بسته به نوع عدس و … می تواند بین 30 الی 60 دقیقه متغیر باشد. سپس عدس های پخته را آبکشی کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.
پیازچه، جعفری و نعنا را به قطعات دلخواه خرد کنید و گوجه های گیلاسی را نصف کنید.عدس های پخته را با سبزیجات خرد شده مخلوط کنید و 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون روی آن بریزید.
آب لیموی تازه را روی سالاد بریزید. به میزان دلخواه نمک و فلفل سیاه روی سالاد تبوله عدس بریزید؛ سپس این سالاد مقوی، پرخاصیت و خوشمزه را سرو کنید.
- برای: 4 نفر
- حاضر است در : دقیقه