مواد لازم
شکلات کاکائویی - 200 گرم
کره - 100 گرم
زرده تخم مرغ - 3 عدد
شکر دانه ریز - 75 گرم
اسانس با طعم شکلات ( در صورت تمایل) – یک قاشق چای خوری
خامه - 300 میلی لیتر
خامه تازه - مقداری
پودر کاکائو- کمی
طرز تهیه
شکلات ها را به قطعات کوچک خرد کنید و به همراه کره داخل کاسه ای بریزید و آن را روی قابلمه حاوی آب جوش قرار دهید و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.سپس مایه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.تخم مرغ های هم زده شده را با شکرداخل کاسه ای بریزید وبا همزن هم بزنید تا کرم رنگ شود. سپس مایه شکلات را اضافه کنید و با استفاده ازهمزن برقی با سرعت کم ، مواد را خوب هم بزنید .
اسانس شکلات را به مواد اضافه کنید و هم بزنید .خامه را آن قدر هم بزنید تا سفت شود و فرم بگیرد . سپس آن را به مایه شکلات اضافه کنید وهم بزنید.مخلوط آماده شده را داخل شش ظرف یک نفره یا قالب فلزی کوچک بریزید . سپس آن را حداقل تا 2 ساعت در یخچال بگذارید .
برای سرو، هر یک از آن ها را داخل ظرف مخصوص سرو به صورت جداگانه برگردانید. اگر موقع بیرون آوردن دسرها از قالب هایشان کمی دچار مشکل شدید قالب های دسر را به مدت چند ثانیه داخل کاسه آب گرم بگذارید تا مارکیزها به راحتی از قالب جدا شود . روی دسر را پودر کاکائو بپاشید و با میوه و خامه تازه تزئین کنید .