پاسخ به:لطیفه خنک
مجری های تلویزیون اینقدر حرف می زنن که کارشناس برنامه فقط می گه قطعا همینطوره
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
میدونین چرا هویج نارنجیه ؟ . . . چون بهش میاد .
حالا اگه گفتین چرا خیار سبزه ؟ . . . .چون نارنجی اصلا بهش نمیاد… والا
بی مزه ام خودتی
من نمیگم به خانمها گواهینامه ندین که . میگم واسشون جاده جدا درست کنین !!!
گوشیم مونده بود خونه ی دوستم رفتم بگیرمش دیدم بیست تا پیام دارم! بازش کردم ببینم کیه ! دیدم دوستمه اس داده گوشیت خونه ی ما مونده بیا ببرش !
ینی ولم کنید میخوام همینجا جون بدم
ملت چه بیکارن ! یکی مزاحم میشد هی اس هی زنگ…جواب نمیدادم که بیخیال شه… دیگه تماس نگرفت بعد چند روز اس داده : ببخشید من چند روز مزاحمتون نشدم کار داشتم دستم بند بود ، شرمنده،چه خبر؟
تازگیا یه قرص خواب اختراع شده به نام «فیزیک پیش دانشگاهی» لامصب تا درشو وا میکنی انگار دیشب تا صبح نخوابیدی
یه سال پیش خواستم زن بگیرم بعد چند روز خالم زنگید گفت : اول میای خاستگاری دخرخالت جواب منفی میگیری بعد هر قبرستونی خواستی برو
دونفرداشتن دعوامی کردن نفرسوم میادحلواپخش می کنه،ساخته:فرشون،13امرداد
طرف بی هوامیره تواتاق ، خفه میشه
یارو ميره پيش رفيقش، ميگه: غضنفر ماتيز گرفتم. رفيقش ميگه: نه بابا... از ايدز بدتره؟
حیف نون می ره بانک چک خورد کنه، مسئول بانک ازش می پرسه چک سیباس؟ حیف نون می گه نه، مال گردوهای پارساله!
به حیف نون می گن: ای زن ذلیل! چرا تو شستن ظرف ها به زنت کمک می کنی؟ میگه خوب اونم تو شستن لباس ها کمکم می کنه!
بچههای دیروز آرزو داشتند خلبان بشن بچههای امروز شبها کابوس خلبان شدن میبینن !!!
اواهه ميخوره زمين، ميگه: اِوا! تو هم جاذبه
رم طبیب یکی از پزشکان هر وقت به گورستان می رفت پارچه ای به سر خود می کشید. از او پرسیدند: چرا چنین می کنی؟ گفت : بیشتر مردگان این گورستان را من کشته ام و اکنون از ایشان خجالت می کشم.