ماهنامه سرآشپز - آنژلا هاکوپیان: اگر عاشق تربچه هستید، در این مطلب حتما با ما همراه باشید. در اینجا طرز تهیه سالادی را به شما آموزش داده ایم که بیسِ آن تربچه است و نام آن سالاد یاناک است.
مواد مورد نیاز:
- سینه مرغ: 150 گرم
- سیر (له شده): 3 حبه
- پیازچه (ساطوری خرد شده): 1 ق س
- گشنیز (ساطوری خرد شده): 1 ق س
- فلفل چیلی (خرد شده): 1 عدد
- زنجبیل تازه (رنده شده): 10 گرم
- تربچه (با پوست خلالی خردشده): 250 گرم
- سس مایونز: 150 گرم
- سس سویا: 2 ق س
- نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه:
1- 2 حبه سیر، سس مایونز، فلفل چیلی، سس سویا، زنجبیل، نمک و فلفل را داخل کاسه ای ریخته و مخلوط کنید.
2- سینه مرغ را به همراه 1 حبه سیر، نمک و فلفل داخل قابلمه ای پخته و بعد بگذارید تا خنک شود. سپس آن را خلالی ریز خرد کنید.
3- داخل قالب کمربندی مربع شکلی با ابعاد دلخواه به ترتیب و به صورت لایه ای تربچه، پیازچه، گشنیز، سینه مرغ و مقداری مخلوط سس بریزید (به این ترتیب ادامه دهید تا مواد تمام شود و در آخر روی سالاد تربچه باشد). سپس روی آن مقداری سس بمالید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه مواد با هم مخلوط شود.
4- سالاد را از قالب خارج کرده و بقیه سس را روی آن بمالید. سپس به دلخواه تزیین و سرو کنید.