ماهنامه سفره ایرانی: اگر تازه شروع به آشپزی کردن کرده اید، ابدا نگران نباشید، ما به شما غذاهایی را آموزش می دهیم، که هم به راحتی بتوانید آنها را درست کنید و هم خیلی حرفه ای به نظر بیایید.
طرز تهیه:
1. گوجه فرنگی ها را اسلایس کرده و روی آن نمک بپاشید و کنار بگذارید. کدو سبزها را از درازا نازک برش دهید. آنها را ابتدا در تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و سپس در آرد بغلتانید و در روغن سرخ کنید. کدوهای سرخ شده را روی حوله مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود. سپس به صورت یک لایه کف ظرف فر بچینید و برش های گوجه فرنگی را روی آنها قرار دهید.
2. پنیر ماتزرلا و پنیر پارمزان رنده شده را اضافه کنید. دوباره لایه ای از کدو، گوجه فرنگی، پنیر ماتزرلا و پارمزان آماده کنید. ظرف را حدود 20 الی 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا غذا پخته و روی آن طلایی و برشته شود. سپس سرو کنید.
مافین تن ماهی
مواد لازم:
- تخم مرغ: یک عدد
- ماست پرچرب: 150 گرم
- آرد: 250 گرم
- تن ماهی: 150 گرم
- جوش شیرین: یک دوم قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر: یک سوم قاشق چای خوری
- تره فرنگی (ریز خرد شده): نصف یک عدد
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- برگ جعفری تازه (ریز خرد شده): یک عدد
- روغن زیتون فرابکر: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. تخم مرغ، ماست، روغن زیتون و برگ جعفری خرد شده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. تن ماهی و تره فرنگی ریز خرد شده را اضافه و مخلوط کنید. آرد را با جوش شیرین، بیکینگ پودر، نمک و فلفل سیاه مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید.
2. پس از اینکه مواد را مخلوط کردید، آن را در حفره های قالب مافین بریزید و حدود 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا مافین ها بپزند. آنها را از فر در آورده و پس از خنک شدن سرو کنید.