#آشپزی
#شام امشب؛ شامی با سس انار 😋
🍽 مواد لازم:
گوشت چرخ شده: 400 گرم
پیاز رنده شده و آب گرفته: یک عدد بزرگ
تخم مرغ: دو عدد
تره: 200 گرم
جعفری و گشنیز خرد شده: چهار قاشق غذاخوری
آرد نخودچی: دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
گلپر ساییده: یک قاشق مرباخوری
سیر رنده شده: دو حبه
🍛 روش تهیه:
🔸 تمام مواد به غیر از 100 گرم از تره را نگه داشته خوب با هم ورز دهید و بگذارید نیم ساعت در یخچال تا سبزی ها به خورد گوشت رود.
🔸 سپس داخل تابه روغن بریزید و این مواد شامی را به شکل کتلت و یا هر شکلی که دوست دارید، سرخ کنید.
🍅 مواد سس
🔸 درون تابه دو قاشق غذاخوری روغن بریزید و آن صد گرم تره را درونش سرخ کنید. بعد، یک قاشق رب گوجه بریزید و خوب تفت دهید.
🔸 سپس، سه تا چهار قاشق رب انار ترش یا ملس بریزید و کمی با مواد تفت دهید. در این هنگام سه قاشق پیازداغ اضافه کنید و دو لیوان آب اضافه کنید تا جوش بیاید.
🔸 بعد شامی های سرخ شده را درونش بچینید تا آرام آرام بجوشد و کاملا پخته شود. بعد از پانزده تا بیست دقیقه خاموش کنید و با برنج و یا نان و ترشی نوش جان کنید.