نقل قول rozgol
خدمت مسئولین یه پیشنهادی داشتم
مبنی بر اینکه اگر امکان داشته باشه تقاضا میکنم کاربرانی که اسمشون در قرعه کشی ماهانه درنمیاد امتیازشون کامل برگرده
من زمان بسیار زیادی هست که در قرعه کشی ماهانه شرکت میکنم و فقط یکبار برنده شدم اونم اسفند سال 94 یه تقویم رومیزی بود
کاربر طلایی 1 با امتیاز بسیار بالایی بودم ولی الان بخاطر شرکت در قرعه کشی ماهانه امتیازات زیادی رو از دست دادم و به کاربر طلایی 3 نزول پیدا کردم و این یکم باعث دلسردی بنده و بنظرم افراد زیادی هست که باعث میشه در سایت کمتر حضور پیدا کنند...
ممنون میشوم به پیشنهاد بنده توجه شود
با سلام و احترام
کاربر گرامی ممنون از پیشنهادتون برای شما آرزوی پیروزی و موفقیت میکنم بلاخص در قرعه کشی ماهانه
همانطور که میدانید قبلا هرکس شرکت میکرد و برنده نمیشد هیچ حسنه ایی به او برگشت داده نمیشد و کل حسنه هاش از دست میرفت اما حدود یک سالی هست برآن شدیم که نصف حسنه ها در صورت برنده نشدن به حساب کاربران بازگشت داده بشود برنده شدن در این قرعه کشی بر حسب شانس افراد هست و کاربران بسیاری دیگر هم مثل شما هستند که برنده نمیشوند و حسنه از دست میدهند. و کسانی هم هستند با یکبار خرید برنده میشوند.شما امید و توکل به خدا داشته باشید ان شالله برنده خواهید شد.
نکته مهم این که این اشتباه رو خیلی از کاربر ها میکنند شما هرچه قدر هم حسنه از دست بدهید هیچوقت از رتبه کاربری تون کم نمیشود این که میفرمائید کاربر طلایی 1 بودید و با از دست دادن حسنه الان کاربر طلایی 3 هستید این غیر ممکنه.امتیاز شما هیچوقت کم نمیشود ممکنه حسنه های یه کاربر صفر هم بشود ولی هیچوقت تاثیری در رتبه کاربر نداشته و ندارد.
تنها در صورتی امتیاز کاربری کم میشود که امتیاز منفی بگیرد اون هم در صورت رعایت نکردن قوانین انجمن هست که در توضیحات پروفایل شخصی ذکر میشود.اگر امتیاز منفی کسی بگیرد از رتبه کاربری کم میشود در غیر این صورت با از دست دادن حسنه هیچوقت رتبه کاربر کم نمیشود.
شما نگران حسنه نباشید میتوانید با فعالیت مستمر خود در انجمن حسنه های از دست رفته را جبران کنید و اونقدر حسنه داشته باشید که نگران از دست رفتنش دیگر نباشید.
موفق باشید