شام خارجکی؛ گراتن مرغ و سیب زمینی
اگر دلتان هوس یک غذای خوشمزه کرده است که مزه ای شبیه فست فود داشته باشد ولی خیلی سالم و مقوی باشد، این غذا یکی از بهترین پیشنهاد هاست.
مجله آشپزی مثبت - حشمت توپچی: اگر دلتان هوس یک غذای خوشمزه کرده است که مزه ای شبیه فست فود داشته باشد ولی خیلی سالم و مقوی باشد، این غذا یکی از بهترین پیشنهاد هاست. ترکیب مرغ، پنیر و سیب زمینی طعم فوق العاده ای به این غذا می دهد.
مواد لازم برای 6-4 نفر
- 1 عدد سینه مرغ
- 3 عدد سیب زمینی متوسط
- 3 ق س پیاز داغ
- 3 حبه سیر
- 250 گرم پنیر پیتزا
- 1 قوطی ذرت کنسرو شده
- 1 عدد فلفل دلمه ای
- 1 ق چ زردچوبه
- 1 ق چ فلفل قرمز
- 1 ق چ زیره
- 1 ق چ رازیانه
- سس مایونز یا کچاپ به مقدار لازم
- 150 گرم قارچ
- 15 گرم کره
- 2 ق س زعفران دم کرده
- 3 ق س آبلیمو
طرز تهیه:
1. سینه مرغ را خلالی خرد کنید و در کاسه ای بریزید. دو قاشق آبلیمو، زعفران و کمی نمک و فلفل هم به کاسه افزوده و مخلوط کنید تا همه تکه های مرغ به مواد آغشته شوند. این مخلوط را به مدت چند ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ مزه دار شود.
2. سیب زمینی ها را نیم پز کرده و به شکل حلقه های یک سانتی متری ببرید. ظرفی که می خواهید گراتن را در آن بپزید، کمی چرب کرده و سیب زمینی ها را در کف ظرف بچینید. خلال های مرغ را روی آنها بگذارید. سیر را ریز رنده کنید و به همراه پیاز داغ روی مواد بریزید.
3. فلفل دلمه ای را خلالی برش زده و روی دیگر مواد بگذارید. قارچ ها را شسته و ورقه ورقه کنید. در تابه ای کره ریخته ، روی حرارت بگذارید. ورقه های قارچ را در کره تفت دهید. به آنها کمی آب لیمو هم اضافه کنید. سپس قارچ ها را از روی حرارت بردارید و روی دیگر مواد گراتن بریزید.
4. حالا همه ادویه ها و دانه های ذرت را روی مواد بریزید و روی آنها را با پنیر پیتزا بپوشانید. فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت، معادل 175 درجه سانتیگراد (یا در بعضی اجاق ها شماره 4) روشن کنید تا گرم شود.
5. روی ظرف گراتن را با فویل آلومینیومی بپوشانید و با چندین بار فرو کردن چنگال در فویل، آن را سوراخ کنید. ظرف را در فر بگذارید. بعد از 15 دقیقه فویل را از روی ظرف بردارید و دوباره در فر بگذارید.
6. در این مرحله غذا باید حدود 25 یا 30 دقیقه حرارت ببیند؛ تا پنیر آب شده، طلایی و برشته شود. بعد از بیرون آوردن گراتن از فر، آن را برش زده و با سس دلخواه سر کنید.
سه شنبه 3 اسفند 1395 12:01 PM
تشکرات از این پست
nargesza