0

جشنواره تجسمی فجر برگزیدگانش را شناخت

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

جشنواره تجسمی فجر برگزیدگانش را شناخت

جشنواره تجسمی فجر برگزیدگانش را شناختآیین پایانی نهمین جشنواره بین‌المللی هنرهای تجسمی فجر با حضور سید رضا صالحی امیری وزیر ارشاد، علی مراد خانی معاون امور هنری ارشاد، مجید ملانوروزی مدیرکل دفتر هنرهای تجسمی و جمعی از هنرمندان شامگاه سی‌ام بهمن‌ماه در تالار وحدت برگزار شد و برگزیدگان این رخداد هنری معرفی شدند. مجتبی آقایی دبیر جشنواره اظهار کرد: تک‌تک اعضای شورا برای انتخاب آثار با یکدیگر تعامل و ایده هایی ارائه کردند.

درنهایت 103 اثر در بخش رقابتی برای نمایش در موزه انتخاب شد و بخش نمایشگاه آثار مفاخر و بخش بین‌الملل را  نیز در فرهنگسرای نیاوران برگزار کردیم. وی گفت: ما امروز داشته‌های بزرگی در عرصه هنرهای تجسمی داریم که اگر زیرساخت‌های لازم برای آن‌ها فراهم شود، این جشنواره می‌تواند با استفاده از قابلیت هنرمندان به جشنواره‌ای جدی درجهان تبدیل شود.

در این آیین از زنده‌یادان پرویز کلانتری، اصغر بیچاره، محمد رفیع ضیایی، نشان تانیک، وحید جعفرنژاد، علیقلی ضیایی، علیرضا زهادی و فرامرز قهرمانی‌فر به‌عنوان درگذشتگان عرصه هنرهای تجسمی یاد شد.  همچنین ازعلی قلم‌سیاه (عکاس)، ابوالفضل همتی آهویی ( تصویرگر)، احمد عربانی (کاریکاتوریست)، مجتبی ملک‌زاده (خوشنویس)، علی اصغر تجویدی (نگارگر) و مسعود نجابتی (گرافیست) تجلیل و نشان و تندیس طوبای زرین، جایزه نقدی و نشان عالی تجسمی فجر به آنان اهدا شد.

سید رضا صالحی امیری وزیر ارشادنیز اظهار کرد: اگر دانشمندان و صاحبان قلم و اندیشه در عرصه‌های علمی، افتخارات ما هستند هنرمندان جامعه در عرصه اخلاق و فضیلت و معرفت و معنویت چگونه زیستن را می‌آموزند.وی افزود: تداوم حیات فرهنگ جامعه، مدیون هنرمندان و به‌خصوص صاحبان هنرهای تجسمی است. این ملت و این جامعه و این نسل به این بزرگان افتخار می‌کند. هنرمندان مایه عزت و شرف و فضیلت هستند و تکریم آن‌ها، تکریم یک ملت است من به تک‌تک شما افتخار می‌کنم وامید دارم به‌عنوان دولتمردان، قدردان زحمات شما باشیم. شما سرمایه‌های بزرگ ما هستید.

در پایان برگزیدگان نهمین جشنواره هنرهای تجسمی به  این شرح معرفی شدند: سعید ملتجی از مشهد، کاظم خراسانی از مشهد، مسعود محمدی از تهران، حسن کاکاوند از تهران، حبیب پنبه‌چی از کرج، ریحانه مقدم از تهران، محمد باباکوهی از بهشهر، علیرضا ذاکری از تهران، نسرین شاپوری آزاد از تهران،احمد شیخ زاده از اردبیل و فرزانه مندابی (منتخب پروژه اینستاگرام). برگزیدگان تندیس طوبای زرین، افتخار عضویت در صندوق حمایت از هنرمندان و موسسه توسعه هنرهای تجسمی، امکان سفر مطالعاتی به فرانسه و 100 میلیون ریال جایزه نقدی دریافت کردند.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 2 اسفند 1395  6:53 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها