0

طرز تهیه اسفناج پلو با هویج

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

طرز تهیه اسفناج پلو با هویج

ماهنامه سرآشپز: از قدیم، مادرها اسفناج را با سیب زمینی درست می کردند و غذایی به اصطلاح با نان برای ناهار یا شام تدارک می دیدند. گاهی هم بورانی اسفناج درست می کردند و در کنار غذا، سر سفره می گذاشتند. در این مطلب طرز تهیه اسفناج پلو را به شما آموزش می دهیم که غذایی متفاوت از قبل با اسفناج درست کرده باشید.
مواد مورد نیاز:
 
  • برنج (خیس شده): 3 پیمانه
  • اسفناج (خردشده): 300 گرم
  • گوشت چرخ کرده: 150گرم
  • پیاز (خلالی خرد شده): 1عدد
  • هویج (نگینی خردشده): 2 عدد
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن مایع: به میزان لازم
 
اسفناج پلو 
 
روش پخت:
 
1-    داخل تابه ای پیاز را با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. بعد گوشت را به آن افزوده و تفت دهید. بعد هویج را به آن افزوده و کمی تفت دهید. سپس اسفناج را به مخلوط مواد بیفزایید و به تفت دادن ادامه دهید تا آب آن تبخیر شود. بعد نمک و فلفل آن را به اندازه کرده و از روی حرارت بردارید.
 
2-   برنج را داخل قابلمه ای جوشانده، بعد آبکش کنید.
 
3-    برنج را داخل قابمله ریخته وروی حرارت گرم کنید سپس ته دیگ دلخواه گذشته و مخلوط اسفناج را لا به لای برنج ریخته و به مدت 45 دقیقه دم کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

دوشنبه 2 اسفند 1395  2:49 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها