چی لازم دارم؟
زردک 900 گرم (پوست کنده و حلقه های به قطر 2.5 سانتی متر)
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
آب 1 و 1/4 فنجان
خامه نصف فنجان
جوز 1/8 قاشق چایخوری
نمک
چه طوری درست کنم؟
زردک از سبزیجات شگفت انگیز است. شیرینی هویج را با حالت خامه ای سیب زمینی ترکیب کنید. این پوره را جلوتر درست کنید و تا 3 روز در یخچال نگه دارید و قبل از سرو کردن فقط دوباره گرم کنید.
1. فر را از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) داغ کنید و توری را در طبقه ی وسطی فر قرار دهید.
2. در یک کاسه ی متوسط، زردک را در روغن زیتون و نصف قاشق چایخوری نمک بغلتانید. زردک ها را به صورت یک لایه داخل یک سینی فر بچینید. 30 دقیقه تا زمانی که قهوه ای طلایی روشن شوند در فر بپزید و یکبار از آن رو کنید.
3. زردک بریان شده را به همراه آب، خامه و جوز داخل یک مخلوط کن یا غذا ساز بریزید. تا موقع رسیدن به غلظت مورد نظر پوره کنید. در صورت لزوم آب اضافه کنید. طبق ذائقه 1/4 قاشق چایخوری دیگر نمک را نیز اضافه کنید.