0

پوره زردک، ساده اما سرشار از خاصیت

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

پوره زردک، ساده اما سرشار از خاصیت

پوره زردک، ساده اما سرشار از خاصیت

 

چی لازم دارم؟


زردک 900 گرم (پوست کنده و حلقه های به قطر 2.5 سانتی متر)
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
آب 1 و 1/4 فنجان
خامه نصف فنجان
جوز 1/8 قاشق چایخوری
نمک

 

 

چه طوری درست کنم؟


زردک از سبزیجات شگفت انگیز است. شیرینی هویج را با حالت خامه ای سیب زمینی ترکیب کنید. این پوره را جلوتر درست کنید و تا 3 روز در یخچال نگه دارید و قبل از سرو کردن فقط دوباره گرم کنید.


1. فر را از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) داغ کنید و توری را در طبقه ی وسطی فر قرار دهید.


2. در یک کاسه ی متوسط، زردک را در روغن زیتون و نصف قاشق چایخوری نمک بغلتانید. زردک ها را به صورت یک لایه داخل یک سینی فر بچینید. 30 دقیقه تا زمانی که قهوه ای طلایی روشن شوند در فر بپزید و یکبار از آن رو کنید.


3. زردک بریان شده را به همراه آب، خامه و جوز داخل یک مخلوط کن یا غذا ساز بریزید. تا موقع رسیدن به غلظت مورد نظر پوره کنید. در صورت لزوم آب اضافه کنید. طبق ذائقه 1/4 قاشق چایخوری دیگر نمک را نیز اضافه کنید.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 1 اسفند 1395  1:53 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها