0

استیک مرغ با سس انار

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

استیک مرغ با سس انار

استیک مرغ با سس انار  مواد لازم

 

سینه مرغ - چهار عدد

پیاز-  یک عدد
زعفران دم کرده -  دو قاشق غذاخوری
آب‌لیمو - یک قاشق مرباخوری
نشاسته ذرت  -یک قاشق غذاخوری
رب انار- نصف پیمانه
آب انار- یک پیمانه
سس سویا - دو قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، ادویه و روغن زیتون - به میزان لازم
 
 
طرز تهیه
سینه‌ مرغ را با زعفران، پیاز خلالی، آب ‌لیمو و کمی روغن زیتون و نمک مزه دار کنید و در یخچال سه ساعت نگه دارید.
 
سپس از یخچال در آورید و با گوشت کوب مخصوص یا پشت چاقو کمی بکوبید.تابه را داغ کنید و استیک‌ها را درون تابه قرار دهید، بعد از سه تا چهار دقیقه برگردانید و طرف دیگر را کباب کنید.برای تهیه سس کمی روغن در تابه بریزید و آب انار را با نشاسته، سس سویا و رب انار مخلوط کنید و حرارت دهید تا غلیظ شود. استیک را با این سس سرو کنید.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 1 اسفند 1395  10:05 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها