مواد لازم
سینه مرغ - چهار عدد
پیاز- یک عدد
زعفران دم کرده - دو قاشق غذاخوری
آبلیمو - یک قاشق مرباخوری
نشاسته ذرت -یک قاشق غذاخوری
رب انار- نصف پیمانه
آب انار- یک پیمانه
سس سویا - دو قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، ادویه و روغن زیتون - به میزان لازم
طرز تهیه
سینه مرغ را با زعفران، پیاز خلالی، آب لیمو و کمی روغن زیتون و نمک مزه دار کنید و در یخچال سه ساعت نگه دارید.
سپس از یخچال در آورید و با گوشت کوب مخصوص یا پشت چاقو کمی بکوبید.تابه را داغ کنید و استیکها را درون تابه قرار دهید، بعد از سه تا چهار دقیقه برگردانید و طرف دیگر را کباب کنید.برای تهیه سس کمی روغن در تابه بریزید و آب انار را با نشاسته، سس سویا و رب انار مخلوط کنید و حرارت دهید تا غلیظ شود. استیک را با این سس سرو کنید.