#شام امشب؛ خوراک لوبیاچیتی با قارچ
🍄 مواد لازم:
لوبیا چیتی: یک لیوان
قارچ: دو عدد
سیب زمینی: یک عدد کوچک
نمک، فلفل، گلپر: به مقدار لازم
آبلیمو: بسته به ذائقه
🍲 طرز تهیه:
🔺 لوبیا چیتی را چند ساعت در آب خیس کرده و در این مدت یکی دو بار آبش را عوض کنید؛ به این ترتیب مشکلات گوارشی کمتری به سراغ کسانی می آید که ناراحتی معده دارند.
🔺 بعد از چند ساعت خیس خوردن، بگذارید بپزد. وقتی نیم پز شد، به آن نمک اضافه کنید.
یادتان باشد هیچوقت از اول به حبوبات نمک نزنید؛ زیرا دیر پخته میشوند و آخرش هم نریزید؛ زیرا به اصطلاح نمک به خوردش نمیرود و مزهی خوبی نمیگیرد.
🔺 در این زمان سیب زمینی را نگینی خرد کرده و اضافه نمایید.
🔺 یک ربع مانده به آخر پخت، قارچ ها را خرد کنید و درون خوراک بریزید.
🔺 اگر دوست داشتید لعاب بیشتری داشته باشد و خوراکتان غلیظ تر شود؛ یک ملاقه از آب خوراک را درون کاسه بریزید و کمی صبر کنید. بعد دو سه قاشق آرد به آن اضافه کنید و کمی هم رب یا گوجه رنده شده بریزید و هم بزنید. آرد که حسابی باز شد، (مواظب باشید گوله گوله نباشد. حسابی لهش کنید!) اینها را درون خوراک بریزید.
🔺 موقع خوردن می توانید از گلپر، فلفل سیاه و آبلیمو برای طعم دادن به خوراکتان کمک بگیرد.