0

کیک خیس پرتقالی

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

کیک خیس پرتقالی

کیک خیس پرتقالی  مواد لازم

 

تخم مرغ -  5 عدد

آرد سفید  - 2لیوان
آرد سمولینا -  1 لیوان
پودر نارگیل - نصف لیوان
بکینگ پودر -  2 قاشق غذاخوری
ماست -  نصف لیوان
آب پرتقال -  نصف لیوان
روغن مایع  - یک لیوان
پوست پرتقال رنده شده  - یک عدد
شکر -  دو سوم لیوان
 
مواد لازم برای شربت
آب  - یک لیوان
آب پرتقال – یک لیوان
شکر  - یک و نیم لیوان
 
 
طرز تهیه
فر را روی درجه ۱۸۰ تنظیم و قالب را چرب می کنیم.آرد و بکینگ پودر را سه بار الک می کنیم.تخم مرغ ها و شکر را با همزن خوب می زنیم تا پف کند .
 
روغن و ماست را اضافه می کنیم و هم می زنیم  . پوست رنده شده پرتقال و آب پرتقال و پودر نارگیل را اضافه می کنیم و هم می زنیم و همزن را خاموش می کنیم و کنار می گذاریم.
 
در آخر آرد الک شده را کم کم به مایه کیک اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم و داخل قالب چرب شده می ریزیم و در فر که از قبل گرم کرده ایم، قرار می دهیم.
 
برای تهیه شربت ،شکر و آب و آب پرتقال را روی حرارت می گذاریم تا  آرام غلیظ شود سپس  زیر آن را  خاموش می کنیم تا سرد شود. کیک را از فر درمی آوریم کمی که سرد شد، برش می زنیم وشربت را روی آن می ریزیم . سپس به دلخواه تزیین می کنیم
 
نکته:  اگر آرد سمولینا در دسترس نبود، مقداری آرد سفید به آن اضافه کنید.حتما کیک و شربت هر دو باید ولرم باشد اگر داغ باشد کیک خمیر می شود.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 28 بهمن 1395  10:33 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها