0

"حاج همت" هنوز هم جذاب است

seyedjafarfatemi
seyedjafarfatemi
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1643

"حاج همت" هنوز هم جذاب است

هفته دفاع مقدس كه مي شود ، سیما نماهنگ های مختلفی را در این زمینه پخش می کند. مشغول تماشای یکی از این نماهنگ ها بودم. فضای آهنگ آن سنتی یا به سبک نوحه های آهنگران نبود؛ به اصطلاح از آهنگ های روز بود. اما در میان پخش تصاویر، ثانیه ای تصویر شهید همت را دیدم  که پس از آن چند تصویر دیگر از سرداران دیگر جنگ به سرعت از مقابل دیدگانم گذشت.

پدرم گفت:" همت هنوز هم جاذب است. می تواند قهرمان جوانان ما باشد." یادم آمد وقتی کتاب شرح حال همسر شهید همت را در غربت خوانده بود، خیلی گریه کرده بود. می گفت: این همت عجب مردی بوده! پدرم آن موقع هم زبان به ستایش گشود؛ هم ستایش حاج همت و هم ستایش همسر فداکارش.

با خود فکر کردم واقعا برای شناساندن شهید همت به جوانانی که روزبه روز به آغوش قهرمانان دیگر سرزمین ها سر می خورند، چه کرده ایم؟ خدا روح شهید آوینی را شاد کند که مستند "سردار خیبر" را در گروه روایت فتح تولید و دین خود را به حاج همت ادا کرد ؛ می گفت: من هرگز اجازه نمی دهم صدای حاج همت از درونم گم شود. این سردار خیبر قلعه قلب مرا نیز فتح کرده است.

شهید همت امتیازهای بسیار ارزنده ای دارد. اول چهره زیبا و مردانه اش؛ و چشمهایش که همه را مجذوب می کند. دوم نوع برخورد با زیردستان و مافوق هایش که تجلی واقعی سخنش در آن هویداست که می گفت: قدم برداریم برای رضای خدا، حرف بزنیم برای رضای خدا و.... . و سوم رفتار آموزنده و پر محبت شهید همت با همسر و فرزندانش که از دید خیلی ها شاید عجیب باشد. اما الگوی درست رفتار با خانواده همان است که همت بر جای گذاشته است.

هنوز هم دیر نشده است. هر چه زودتر دست به کار شویم بهتر است. تولید یک سریال تلویزیونی درباره داستان زندگی شهید همت می تواند قدردانی مناسبی ار رشادتهای او باشد.

دوستی داشتم که شاید به دید عده ای آدم مذهبی به شمار نیاید. سرباز ارتش بوده و از بسیج یا سپاه اعزام نشده بود. اما حاج همت را در برخوردی نزدیک دیده بود.هنگام بردن نام شهید همت، احترام در صدایش موج می زد. می گفت: نامیدن یک اتوبان به اسم چنین مردی جفاست؛ باید کل ایران را به نام همت بزنند.

ر؟... و من می اندیشم به این که اگر همت و همت ها نبودند ، امروز آیا ایرانی وجود داشت

منبع:عصرايران !
به جای آنکه به تاریکی لعنت بفرستید ،  شمعي روشن کنید.
سه شنبه 14 مهر 1388  7:18 PM
تشکرات از این پست
ghasedakepaeizi
ghasedakepaeizi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 152

پاسخ به:"حاج همت" هنوز هم جذاب است

مسلم است که در صورت نبودن اینها ایرانی هم وجود نداشت
یک شنبه 19 مهر 1388  1:20 PM
تشکرات از این پست
javdaneh
javdaneh