آشپزی
#شام امشب؛ خورش متنجن مرغ 😋
🍗 این خورش را با رب انار هم درست میکنند ولی به این صورتی که میبینید هم طبخ میشود👇👇👇
🔸 یک پیاز را نگینی خرد و سرخ میکنیم.
🔸 بعد، مرغها را بعد از این که پیاز کمی طلایی شد اضافه کرده و کمی تفت میدهیم.
🔸 سپس به اندازه نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کرده تا با مرغها کمی تفت داده شود و در نهایت مقداری آب اضافه کرده و می گذاریم تا مرغها بپزد.
🔸وقتی مرغ نیم پز شد به آن آب سه عدد پرتقال، سه قاشق غذاخوری زعفران دمکرده غلیظ، نصف پیمانه کشمش، یک پیمانه آلو بخارا، یک پیمانه آلو برقانی، یک پیمانه قیصی و نصف پیمانه گردوی خرد شده ر ا اضافه می کنیم و میگذاریم تا حسابی جا بیفتد.
🔸 اگر با رب انار درست کردید گردو باید کاملا خرد شود مثل گردویی که در فسنجان استفاده میشود.
🔸 آلوها و قیصی را میتوانید از قبل کمی خیس کنید و بعد به خورش اضافه نمایید.