0

سس سیر

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

سس سیر

سس سیر  مواد لازم

 

سیر - 2 بوته

روغن زیتون - 5 قاشق غذاخوری
آب - یک لیوان
فلفل سیاه - یک قاشق چای خوری
نمک – یک قاشق چای خوری
نشاسته – 4  قاشق غذاخوری
آبلیمو - یک قاشق چای خوری
 
طرز تهیه
نشاسته را درون آب سرد حل کنید ، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و نشاسته حل شده را درون قابلمه بریزید و مدام به هم بزنید تا نشاسته کمی سفت شده و خودش را بگیرد سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. سیرهای پوست کنده را خوب له کنید سپس درون مخلوط کن به همراه نشاسته ، آبلیمو ، روغن ، نمک و فلفل بریزید تا سس یکدست شود ، سس سیر را یک ساعت درون یخچال قرار دهید سپس به همراه غذا سرو نمائید.
 
نکته : نشاسته را تا حدی حرارت دهید که از حالت آبکی بودن خارج شده و حالت کرمی پیدا کند ، حرارت دادن بیش از حد نشاسته موجب خشک شدن و خرابی بافت سس می شود. بهتر است از فلفل سیاه کوبیده و روغن زیتون استفاده کنید ، در صورت تمایل از مقدار بیشتری سیر می توانید استفاده کنید ، این سس اغلب به همراه غذاهای گوشتی و پاستاها سرو می شود.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 25 بهمن 1395  7:27 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها