مواد لازم
سیر - 2 بوته
روغن زیتون - 5 قاشق غذاخوری
آب - یک لیوان
فلفل سیاه - یک قاشق چای خوری
نمک – یک قاشق چای خوری
نشاسته – 4 قاشق غذاخوری
آبلیمو - یک قاشق چای خوری
طرز تهیه
نشاسته را درون آب سرد حل کنید ، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و نشاسته حل شده را درون قابلمه بریزید و مدام به هم بزنید تا نشاسته کمی سفت شده و خودش را بگیرد سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. سیرهای پوست کنده را خوب له کنید سپس درون مخلوط کن به همراه نشاسته ، آبلیمو ، روغن ، نمک و فلفل بریزید تا سس یکدست شود ، سس سیر را یک ساعت درون یخچال قرار دهید سپس به همراه غذا سرو نمائید.
نکته : نشاسته را تا حدی حرارت دهید که از حالت آبکی بودن خارج شده و حالت کرمی پیدا کند ، حرارت دادن بیش از حد نشاسته موجب خشک شدن و خرابی بافت سس می شود. بهتر است از فلفل سیاه کوبیده و روغن زیتون استفاده کنید ، در صورت تمایل از مقدار بیشتری سیر می توانید استفاده کنید ، این سس اغلب به همراه غذاهای گوشتی و پاستاها سرو می شود.