0

مورینیو: دوستانم در رئال باید صادق باشند

mahderonaldo
mahderonaldo
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1610

ژوزه مورینیو، سرمربی منچستریونایتد مدعی شد که انتظار دارد دوستانش در رئال مادرید در مورد موضوع جذب دخیا، صادق باشند.

به گزار ش "ورزش سه"، شایعات درباره آینده دخیا در چند روز اخیر گسترش یافته و خبرگزاری ها از انتقال احتمالی اش در تابستان به رئال خبر دادند. اخیرا پرز عنوان کرده بود که یک نفر مانع این انتقال می‌شده و تا شروع نقل و انتقالات، مذاکره ای انجام نخواهند داد.حال مورینیو از مسئولین تیم سابقش درخواست کرد که در این رابطه صادق باشند.

او گفت:" در مورد چیزهای غیرواقعی صحبت نمی‌کنم. تنها چیزی که واقعیت دارد این است که او بازیکن من است. من از او راضی هستم، می‌دانم که او هم از من راضی است و هیچ چیز دیگری وجود ندارد. در مورد پرز و دست راستش، خوزه آنخل سانچز و تعداد افرادی که با آنها کار نکرده ام، باید بگویم که ارتباطم با آنها فعلا تمام شده است.

می‌توانم بگویم که دوستان خیلی خوبی هستیم، خیلی دوست هستیم. خیلی آنها را دوست دارم. دوستان با هم صحبت می‌کنند و در مقابل هم صادق هستند. بنابراین اگر در پایان فصل من یکی از بازیکنان آنها را خواستم یا آنها یکی از بازیکنان ما را، از طریق رسانه ها کار را پیش نمی‌بریم و پیام جا به جایی را اینگونه ارسال نمی‌کنیم."

شنبه 23 بهمن 1395  7:30 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها