نقل قول mty1378
توی تقویم چقدر جشن داریم ؟ چقدر شهادت داریم ؟
هر کی به تقویم ما نگاه کنه میگه اینا همیشه عزادارن اصلا شادی ندارن
بجز جشن نوروز، مبعث و نیمه شعبان من جشنی نمیبینم ولی تا دلتون بخواد شهادت هست و ...
اصلا شادی جشن و .. هم که باشه یه روزه اس ولی عزاداریها همچنان ادامه دار .... همشون چند روز و چندماهن
ناراحتی جزو اصلی و جدانشدنیه همه شده
یه مطلب که فکر میکنم باید زده بشه رو عرض کنم شاید ربطی به بحث نداشته باشه ولی چون صحبتش شد میگم
اصلا هم روی صحبتم با فرد خاص نیست چون منظور این خواهر عزیزمون رو هم فهمیدم و قبول هم دارم
هرچقدر که شهادت داشته باشیم ولادت هم داریم اینکه میگید چقدر شهادت داریم خب اندازه همون ولادت هم هست
حالا اینکه شهادت ائمه پر رنگ تر از ولادت شون هست رو کاری نداریم اما میشه ولادتاشون رو هم پُر سرو صدااجرا کرد
اینکه ما شاد نیستیم رو قبول دارم و این ضعف بزرگ مردم ایرانه اما اینکه خیلی عزاداری داریم مثلا محرم و صفر-فاطمیه-و.....اصلا مذموم نیست اینها باید باشد و اگر نباشد ملت ما ضربه بزرگی خواهد خورد اصلا برپایی این عزاداری ها یک جنبه بزرگ سیاسی دارد که اگر با این دید بهش نگاه شود افتخار هم میکنیم که دوماه عزاداری میکنیم برا امام حسین دو دهه فاطمیه میگیریم
اینها نباید در دید مردم چیز نا پسند و یا حتی افراطی تلقی شود در دل این عزاداری ها شعار بزرگی هست که نباید مغفول بماند و اون هم فرهنگ ایثار و شهادته-چیزی که دشمنان ما از ابتدا تاکنون باهاش مخالف بودند و در پی سرکوب کردن و بی رنگ کردن اون هستند. شهادت خون دوباره اي است كه به كالبد نيمه جان جامعه وارد مي شود و عنصر لطيف حياتي، در نظام اجتماعي به عنوان گوياترين و موثرترين عامل تبليغ وآگاهي وسازندگي است
امروز با گذشت 31 سال از پيروزي انقلاب اسلامي جامعه ي ايران با تقديم 219 هزار شهيد ، در مرحله ي تثبيت پايه ها و سير تكاملي خود است ، و از آنجا كه ظهور پديده انقلاب اسلامي و ثبات نظام اجتماعي برآمده از آن ، مديون هزاران شهيدي است كه به دفاع از ميهن و مكتب خود برخاسته و خويشتن را در راه آن قرباني نموده اند لذا توجه به شهيدان و معرفي و ترويج فرهنگ ايثار و شهادت در جامعه، مخصوصاً در بين نسل جوان لازم و ضروريه
و این چیزی نیست جز با زنده نگه داشتن محرم و صفر و عزاداری ها